Malá ochutnávka toho, co přinese rok 2022

Malá ochutnávka toho, co přinese rok 2022
Patříte mezi zvědavce, kteří nedočkavě vyhlíží horoskopy na další rok? Připravili jsme vám malou ochutnávku toho, co vás v roce 2022 může potkat. Už teď můžete zjistit, komu budou hvězdy přát. Inspirujte se a bavte se.

Horoskop 2022 pro všechna znamení zvěrokruhu varuje před možnými turbulencemi na globální politické scéně. Pravděpodobné jsou výrazné výkyvy na akciových trzích. Zástupci znamení zvěrokruhu, kteří budou moci využít příležitosti k seberealizaci, dosáhnou závratného profesního úspěchu a zlepší svou finanční situaci. Horoskop 2022 doporučuje pečlivě sledovat probíhající procesy a neztratit nervy. Nebojte se něco ve svém životě změnit. Mnohem více můžete dosáhnout tím, že budete trochu riskovat. V následujícím roce vzroste význam sociálních a rodinných vazeb, bude snazší navazovat nové známosti, zejména na sociálních sítích.

Vliv planet na rok 2022

Události roku 2022 budou silně ovlivněny průvodem pěti planet (Mars, Venuše, Merkur, Jupiter a Saturn). Jejich sbližování bude nejaktivnější od začátku března do poloviny června. Horoskop 2022 doporučuje vyhnout se v této době cestování letadlem a dlouhým cestám autem. Může se zvýšit riziko popálenin, zlomenin a dalších zranění. Aby se předešlo negativnímu scénáři, horoskop radí být opatrný na své zdraví a neporušovat zavedená pravidla. Je pravděpodobné, že budete muset opustit některé obvyklé věci, abyste zavedli pokročilé technologie. Nebojte se toho, zvládnete to.

Venuše, planeta lásky a touhy, bude intenzivní od začátku února do konce roku. Aktivujte mateřské a romantické city, zvyšte sexuální přitažlivost, podporujte vzájemné vášně a manželství. Neptun ve druhé polovině roku může zamlžit a dočasně skrýt orientační body života. Někteří lidé budou mít pochybnosti o správnosti svých činů. Takové váhání by ale nemělo ovlivnit rodinné vztahy. 

Horoskop na rok 2022 ale doporučuje zvážit nutnost půjček, zejména na začátku podzimu. 8. prosince byste se měli starat o své zdraví, protože vstup Marsu do opozice může vyvolat zhoršení chronických onemocnění.

Východní tradice - rok vodního tygra

Zdroj: Siam Vector / Shutterstock

Podle tradic Východu je rok 2022 rokem vodního tygra. Podle čínského kalendáře začíná o půlnoci 1. února a končí 21. ledna 2023, kdy přechází do znamení vodního králíka. Tygr je třetím znakem východního 12letého cyklu. Toto znamení je spojeno s otevřeností, asertivitou, energií a láskou k riziku. Původním prvkem Tygra je dřevo. Harmonicky ladí s vodním živlem roku 2022, které zmírňuje agresivitu tohoto rozhodujícího znamení. Horoskop radí být připraven na neočekávané události a dramatické změny v životě, většinou pozitivní. 

Děti narozené v roce 2022 budou mít vůdčí schopnosti. Tygří muži neradi poslouchají, jsou vždy připraveni riskovat a boje se nebojí. Život s nimi je vzrušující a nepředvídatelný. Snadno si získají srdce žen aristokratickými způsoby, v kombinaci s pevností a silnou sexuální energií se snaží dosáhnout úspěchu ve všem, co dělají. Žena narozená v roce Tygra nikdy nedovolí svému partnerovi, aby ji vedl. Manželství lze budovat pouze na rovnoprávném základě. Tygří ženy jsou upřímné, věrné a sebevědomé. Jsou dobrými matkami a ženami v domácnosti, váží si rodinných vztahů, ale hlavně se snaží dosáhnout úspěchu v kariéře a realizovat své tvůrčí schopnosti.

Základní horoskop 2022 podle znamení živlů

Horoskop 2022 varuje, že charakter a osud jsou předurčeny nejen znamením zvěrokruhu, ale také elementární sounáležitost (Oheň, Země, Vzduch, Voda). Tento vliv nelze podceňovat.

Horoskop 2022 pro znamení živlu ohně

Pro znamení ohně (Beran, Lev, Střelec) může rok 2022 přinést velké štěstí. Velká šance na úspěch se rýsuje pro ty, kdo se rozhodnou zaměřit v práci na oblast špičkových technologií. Jakékoli podnikání slibuje, že bude na jaře úspěšné. V této době byste měli také věnovat pozornost sportovním aktivitám, abyste uvolnili vroucí energii. V romantickém vztahu se snažte být trpěliví - příliš rychlý vývoj událostí povede také k zániku vášně. Zbystřete, protože dlouhodobý platonický vztah by mohl skončit manželstvím, pokud by iniciativu do svých rukou převzala představitelka ohnivého živlu. Nejvhodnějšími měsíci pro svatbu jsou květen a září.

Horoskop 2022 pro znamení elementu země

Na začátku roku 2022 horoskop doporučuje znamení elementu země (Kozoroh, Panna, Býk) zdržet se návštěvy lázní, bazénů a saun, protože hrozí nákaza houbovými infekcemi. Profesionálové budou muset na jaře tvrdě pracovat, aby zlepšili svoji finanční situaci a ve druhé polovině roku se posunuli po kariérním žebříčku. V létě bude příležitost k relaxaci v zahraničí, kterou si nesmíte nechat ujít, zejména pro osamělé zástupce živlů. Při výběru partnera by zemská znamení měla naslouchat především svému srdci, a ne názorům ostatních. Studenti, kteří promují v roce 2022, budou moci na podzim získat zajímavou práci.

Horoskop 2022 pro znamení živlu zduch

Horoskop 2022 radí zástupcům živlu vzduch (Blíženci, Váhy, Vodnáři) aktivně využívat komunikační schopnosti a schopnost sbírat a analyzovat potřebné informace. Svět kolem vás může představovat problémy, jejichž řešení bude v silách znamení vzduchu a umožní vám získat slávu a uznání. Na jaře možná budete muset dělat více věcí najednou. Léto bude vhodným obdobím pro vytváření a rozvíjení romantických vztahů. Nudný a monotónní sex může vést zástupce vzduchu k oddělení od partnera. Ve druhé polovině roku bude možné zpeněžit dlouholetý koníček.

Horoskop 2022 pro znamení živlu voda

Horoskop 2022 radí znamení vody (Štír, Rak, Ryby), aby nasměrovala energii k řešení rodinných problémů. Osamělí zástupci živlů by měli překonat svou nejistotu, strach z odmítnutí a vyjádřit nahlas své city. Je třeba věnovat více pozornosti milované osobě, upřímně diskutovat o vznikajících problémech. Na jaře se kreativita zintenzivňuje, díky čemuž je možné úspěšně realizovat individuální projekt, který v druhé polovině roku začne přinášet dobré výsledky. Služební cesty do zahraničí a další vzdělávání v jiné zemi budou ideální na podzim.

Zdroj: