Horoskop na září pro osamocené: Kozorozi mají problém najít ve svém životě smysl, Lvi uvidí svět v růžovějších barvách

Horoskop na září pro osamocené: Kozorozi mají problém najít ve svém životě smysl, Lvi uvidí svět v růžovějších barvách
Být sám a cítit se sám jsou dvě odlišné věci. Někdy kolem sebe můžete mít mnoho lidí, a přesto se cítíte osamocení. Co vás čeká v září? Co je pro vás v této situaci nejvhodnější? 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

Máte touhu být pánem svého života a vše, co se vám děje, nějakým způsobem ovlivnit. Někdy to tak ale bohužel nefunguje. Zaměřte se v září více na své nitro a na své pocity než na to, co se děje kolem vás. Naučte se identifikovat, co cítíte. Lépe tak poznáte sami sebe, což vám pomůže, abyste se posunuli dál.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

Pokud se nechcete cítit tolik osamocení, zaměřte se v září na poznávání nových lidí. Někdy byste se raději zachumlali do peřiny a byli doma. To by ale v září byla velká chyba. Někde na vás čeká vaše spřízněná duše. Může jít nejen o novou lásku, ale také třeba o nové přátelství, které vám dá do života opravdu hodně.  

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

Září vás vybízí, abyste si začali plnit své sny. Začněte na nich v září pracovat. Díky tomu se budete cítit mnohem šťastnější a získáte zase pocit, že život je krásný, i když ho třeba zrovna s nikým nesdílíte. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

V září se věnujte hudbě. Hudba je skvělým prostředkem k uvolnění emocí a pocitů. Můžete si doma pustit oblíbenou hudbu a zatančit si nebo zazpívat. Ještě lepší varianta je vyrazit do společnosti na koncert. A třeba právě tam potkáte člověka, který vás vytrhne pocitům osamění ze spárů.  

Uvolněte se hudbou, Zdroj: Ground Picture / shutterstock

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

V září budete mít skvělou příležitost, která vám otevře oči a vy zase uvidíte svět v růžovějších barvách. Je velmi důležité, abyste této příležitosti využili a posunuli se dál. Naučte se říkat ANO nejrůznějším výzvám a nabídkám, které vám mohou zajistit veselejší období. Vystupte ze své komfortní zóny.  

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Září je ideální čas začít si užívat život. Zažeňte chmurné myšlenky a začněte se bavit. Můžete se třeba objednat na příjemnou masáž nebo vyrazit do společnosti. Právě při užívání si života můžete potkat osobu, která váš život naplní štěstím.  

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

Září vás přiměje přehodnotit některé své zajeté vzorce chování a uvažování a donutí vás zvednou si trochu laťku. Uvědomíte si své schopnosti a také požadavky na sebe a na druhé lidi ve vašem okolí. Díky tomu opět získáte pocit pevné půdy pod nohama.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

V září máte velkou šanci, že se vaše samota rozplyne jako pára nad hrncem. Čeká na vás romantický partner/partnerka, který vás z vaší samoty velmi rychle vytrhne. Prožijete krásné chvíle plné lásky a neskutečného štěstí. V září se máte opravdu na co těšit.  

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

Září pro vás bude ideálním měsícem pro relaxaci, meditaci, procházky a ponoření se do sebe. Díky tomu si skvěle pročistíte vlastní mysl a zjistíte, že dokáže být šťastní i za současné situace. A to pro vás bude velmi přelomový krok.  

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

Máte problém najít ve svém životě smysl, který by vás naplňoval i v situacích, kdy jste bez partnera/partnerky. A právě to se vám v září podaří změnit. Najednou si dokáže lépe představit vaši budoucnost a přesně si naplánujete kroky, které vás provedou na vaší cestě za štěstím.  

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

Dospělácký život je občas náročný a plný pocitů samoty. V září se vám ale podaří objevit své vnitřní dítě a naslouchat mu. A díky tomu budete mnohem šťastnější. Zkuste si zase skočit do louže, koupit si lízátko anebo si začít plnit sny z dětství. Uvidíte, že díky tomu budete mnohem šťastnější.  

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

Zahoďte chmury za hlavu a začněte pracovat na sobě a svých snech. V hlavě máte hromadu přání a snů a září vám přinese ideální příležitosti k tomu, abyste si tyto sny začali plnit. Neutápějte se v negativních pocitech a začněte pracovat na tom, abyste se měli zase dobře. 

Zdroj článku:
  • autorský text