Čtveřice znamení, kterým hrozí během září veliké vyčerpání

Čtveřice znamení, kterým hrozí během září veliké vyčerpání
Není žádný důvod se stydět za únavu a vyčerpání, které v těchto dnech postihuje stále více lidí. Chcete vědět, která znamení jsou na tom nejhůře a čemu by se měla vyvarovat?

Blíženci (21. květen - 21. červen)

Léto bylo divoké a plné zážitků, o čemž svědčí také vaše únava, která se s příchodem chladnějších dnů bude stále stupňovat. Je na čase zpomalit a začít se věnovat také sobě. Energii budete potřebovat víc než kdy jindy, protože jste se do práce pustili s odhodláním a vervou.

Letní zážitky ovlivnily také vaše myšlení, v posledních dnech se nemůžete vůbec soustředit a je těžké se pro něco rozhodnout. Zastavte se a znovu se nadechněte. Meditace a jiná relaxační cvičení jsou pro zklidnění myšlenek perfektní volbou. Jakmile se dáte po psychické stránce do pohody, otevřou se vám dveře plné nových nápadů a inspirací.

Bolesti zad vám nejsou vůbec cizí, pamatujte na to, když budete dohánět resty, které jste přes léto odkládali. V případě sedavého zaměstnání nezapomeňte na pravidelné protažení se a neuškodilo by, kdybyste do svého režimu zakomponovali více fyzické aktivity.

Panna (23. srpen - 22. září)

Panny, září je váš měsíc, nepřehánějte to s tou arogancí a sebevědomím. Občas se pohybujete na tenkém ledě, hrozí, že led vaši tíhu neunese, což by vás mohlo položit na kolena. Musíte si samy přiznat, že vás unavuje neustále mít pravdu a dožadovat se chvály a uznání.

Stres se ve vás hromadí již delší dobu, mějte se na pozoru, protože stejně jako sopka, tak i vy jednoho dne můžete zcela vybuchnout. Smiřte se s tím, že nikdo není dokonalý, život není o perfekcionismu.

Kvůli neustálému shonu a pracovnímu vytížení jste v jednom kole, často nemáte čas se ani najíst. To ovšem vůbec není dobré pro váš žaludek a vaše zažívání. Stylem, kterým žijete, se brzy můžete těšit na kolonoskopii či gastroskopii.

Kozoroh (22. prosinec - 19. leden)

Vaše myšlenky a slova jsou často velmi přímé a někteří citliví jedinci je neumí pobrat. V jednu chvíli ze sebe můžete udělat “chytrého osla” nebo skutečně inteligentního člověka, který ví, o čem mluví. Je v pořádku vyjádřit své pocity, ale nedělejte to, pokud si myslíte, že něčí city můžete zranit. Sledovat se a neříct něco špatného vás samozřejmě silně vyčerpává a unavuje, ale věřte, že se vám to jednou vyplatí.

Nezapomínejte na preventivní prohlídky, a to jak u praktického lékaře, tak u toho zubního. Brzká návštěva zubaře se vám stejně nevyhne, proto si hlídejte pravidelné kontroly. Blíží se doba vinobraní a ochutnávání burčáků, pozor na společné skleničky – bolestivé afty se nevyhýbají nikomu.

Konec září pro vás bude krušný, co se týká psychické stránky. Nic vám nebude dávat smysl, bude vám připadat, že váš mozek stagnuje. Dopřejte si víkend ve wellness, kde si odpočinete a načerpáte novou energii i inspiraci pro další pracovní projekty a výzvy.

Ryby (19. únor - 23. březen)

Září je ideálním měsícem pro ujasnění si vlastních pocitů a emocí. Investujte svůj čas do budování sebe sama jak po fyzické, tak po psychické stránce. Nic vám nebrání tomu, učit se novým dovednostem, předejdete tak naprostému vnitřnímu vyhoření, které se každým dnem blíží.

Jakmile pocítíte vyčerpání, nebojte se navštívit lékaře. Ženy ve znamení Ryb by neměly přecházet vaginální problémy a raději zajít na prohlídku, nikdy nevíte, kdy se z banality může objevit i něco vážnějšího.

S blížícím se chladnějším podnebím je na čase začít zase popíjet bylinkové čaje, zejména ty na imunitu, která nějakou tu pomoc bude teď obzvláště potřebovat.

Zdroje článku: