Partnerský horoskop pro střelce na týden od 29.11.: Život není pouze boj, střelče

Partnerský horoskop pro střelce na týden od 29.11.: Život není pouze boj, střelče
Střelec, kterému vládne expanzivní Jupiter, má velké srdce, je otevřený a vždy se dívá dál než jen k nejbližšímu rohu. Střelec má málokdy svůj "typ" - vždy ho zaujme jednotlivec a nedělá si o lidech žádné domněnky, dokud se s nimi skutečně nesetká a nepromluví s nimi.

Střelec miluje duchaplné konverzace, ale zároveň si cení formálnosti při seznamování. Ačkoli jsou v každé situaci stoprocentně upřímní, milují záminku k tomu, aby se mohli obléknout a podívat se na skvělá místa pro noční rande.

Co vás, milí střelci, čeká v nadcházejícím týdnu?

Pokud jste se svou drahou polovičkou tak trochu na kordy, je možná lepší souboj vzdát a nechat vesmír, aby převzal velení. Ukáže vám nové cesty, které zahrnují mnohem méně boje.

Jestliže si vynucujete nějaký program nebo se snažíte plavat proti proudu, přestaňte. Najděte v sobě klid. Pište si deník, meditujte, nechte si vyložit svou intuici a uvidíte, jaké vedení přijde.

Pryč se starým

Pokud jste s partnerem ve velkém konfliktu, možná konečně ustoupí. Můžete však také poznat pravou tvář osoby, která při vás stála jen naoko. Neodsuzujte je hned. Možná jen nevědí co po nich vlastně chcete, a je tak pro ně těžké vám vyhovět.

Pokud jste však jasně stanovili své hranice a někdo je neustále porušuje, máte nyní jedinečnou příležitost říci DOST!

Poznejte své hranice

Cítíte se nepochopeni nebo prostě jen na pokraji vyhoření? Pořádně se zamyslete. Pokud jste to vy, kdo je tvrdohlavý a neustále klade do cesty překážky sobě i ostatním, je načase vyvěsit bílou vlajku a vyhlásit přestávku. Pokud to neuděláte, můžete se dostat až do bodu zhroucení.

Tento týden si ujasněte, co je vaše starost, a co je starost jiných. Ulehčíte si tak ve všech směrech.

Zdroje: