Horoskop na čtvrtý únorový víkend: Býci zůstanou klidní, Raci se zaměří na práci

Horoskop na čtvrtý únorový víkend: Býci zůstanou klidní, Raci se zaměří na práci
Poslední únorový víkend se toho hodně přiučíme, mohou vzniknout nové kariérní možnosti a ve svém nitru budeme hodně spokojeni. Některým z nás se mohou splnit jeho sny, po nichž dlouho toužili, pokud měli trpělivost i píli. Co můžete ve svém životě čekat Vy? Podívejte se na náš horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Od pátku do neděle budete hodně kreativní a svou kreativitu můžete investovat do čehokoliv. Povede se Vám vše, na co sáhnete. Pokud zrovna nevíte, co tento víkend dělat, vyrazte se svými přáteli ven a společně vymyslíte něco nezapomenutelného.

Býk (20. dubna – 20. května)

Popřemýšlíte o tom, jak se chováte k ostatním lidem. Nyní budete klidní, což mimo jiné znamená, že se k ostatním lidem budete chovat mnohem příjemněji než jindy. Naučíte se, že chovat se klidně Vám zlepšuje život, a večer před spaním si vždy zrekapitulujete, co jste se za ten den naučili.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete vyhledávat společnost lidí, kteří jsou hodně kreativní, nebo navštívíte místa jako knihovnu či galerii. Budete hodně kreativní a možná svůj skrytý talent odhalíte a rozhodnete se namalovat obraz či napsat knihu. Když to zvládli ostatní umělci, Vy to dokážete také.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše pracovní nasazení bude tento víkend úchvatné. Budete se snažit splnit si všechny své sny. Jen pamatujte na to, že je to cesta na dlouhou trať a za jeden víkend to nemůžete stihnout. Udělejte si také čas sami na sebe, na své domácí mazlíčky a na své přátele.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete mít silnou tendenci radit ostatním, jak se mají chovat, převážně v oblasti lásky. Také zaženete nudu předpovídáním, zda vztah někomu vydrží či nikoliv. Tato vášeň Vám vydrží po celý víkend a může pokračovat i v průběhu příštího týdne.

Lvi, budete mít tendence radit svému okolí
Lvi, budete mít tendence radit svému okolí | Zdroj: Inside Creative House/ Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Zaměříte se na myšlenku, co se stane po smrti. Budete chtít zjistit všemi možnými způsoby, co Vás bude čekat, až tu jednoho dne nebudete, a to bez ohledu na Váš věk. Také se ale zaměříte na pomoc ostatním lidem. Vaši přátelé nebudou výjimkou.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento víkend budete převážně myslet na romantiku. Pokud nemáte partnera, hledejte mezi lidmi, kteří jsou na stejné vlně jako Vy. Pokud nechcete vstoupit do vztahu, travte čas se svými přáteli, oni Vás mohou hodně rozveselit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Chcete-li se naplnit pocitem štěstí, pomáhejte ostatním lidem. Právě k pomoci ostatním Vás to bude tento víkend táhnout. Zahřeje Vás u srdce, pokud uvidíte úsměv na tváři někoho jiného. Za svou pomoc nebudete na oplátku chtít žádné peníze – budete jednat čistě z dobrého srdce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete strávit víkend sami nebo v přítomnosti Vašich přátel, tak či tak se skvěle pobavíte a odpočinete si od pracovního života. Výlet s přáteli je skvělá volba. Pokud hledáte romantiku, najdete si někoho, kdo bude plně rozumět Vaší potřebě nezávislosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete zaměřeni převážně na svůj domov. Také ale budete hodně společenští, a proto k sobě domů pozvete svou rodinu či své přátele, pokud nemáte partnera (popřípadě je pozvete na celý víkend). Tento víkend budete také komediant, budete mít tendenci všechny rozveselovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend můžete mluvit, o čem jen chcete, nemělo by to na veřejnosti vyvolat velký rozruch. Pokud s Vámi nebude někdo souhlasit, jeho tvrzení snadno vyvrátíte svými slovy. Od pátku do neděle totiž budete učiněný řečník, který může kohokoliv přesvědčit o čemkoliv.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud Vám chybí peníze, můžete si přivydělat zejména tento víkend, ale také do budoucna. Popřemýšlejte nad tím, co Vás nejvíce naplňuje a zároveň Vás to baví, a jak byste to nejlépe mohli využít ve svůj prospěch. Finance se k Vám pouze pohrnou, pokud do toho, co děláte, vložíte své srdce.

Zdroj článku: