Horoskop na 3. lednový týden: Pannám v práci pomůže předvídání, Blíženci změní svůj život

Horoskop na 3. lednový týden: Pannám v práci pomůže předvídání, Blíženci změní svůj život
Po nepříjemném víkendu, který většina z nás prožila, nastává týden klidu a pochopení ze strany ostatních lidí. Ve středu se na nás projeví vliv Merkuru, který nám radí, abychom se pozastavili nad našimi špatnými skutky a popřemýšleli, jak bychom je mohli napravit. Co si pro Vás osud připravil tento týden?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pondělí a v úterý se budete cítit uvolněni a naplněni pozitivní energií. To Vám umožní lépe se soustředit na to, co děláte, hlavně v pracovní oblasti. V důsledku toho se Vám ve středu v práci mimořádně zadaří a budete mít šanci vydělat si více peněz. Ve čtvrtek budete spíše odpočívat.

Býk (20. dubna – 20. května)

První dva dny v týdnu je nejlepší plánovat, co budete dělat od středy do neděle. Nic Vám tyto plány nezkazí, naopak se setkají s úspěchem a posunou Vás dopředu. Ve středu je nejlepší čas začít na plnění Vašich plánů pracovat. Uvidíte, že se Vám zadaří, a již ve čtvrtek budete se svou prací spokojeni.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pondělí a úterý můžete strávit přemýšlením, co byste chtěli ve svém životě změnit. Můžete to považovat jako přípravu na středu, kdy se budete chtít stát lepším člověkem a proto si začnete všímat věcí, které Vás zdržují od pokroku. Ve čtvrtek budete mít dobrou náladu, zadaří se Vám.

Blíženci budou mít ve čtvrtek dobrou náladu, Zdroj: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Po celý týden budete myslet převážně na romantiku, buď s partnerem nebo se zamilujete do někoho nového, kdo Vám naprosto vyhovuje, zejména začátkem týdne. Ve středu si můžete popovídat o lásce s blízkým přítelem či členem rodiny. Vaše plány, ať už jakékoliv, budou snazší ve středu a ve čtvrtek.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento týden se Vám bude hodně dařit ve všech životních oblastech, budete dělat správná rozhodnutí. První dva dny se zaměřte na odpočinek, od středy budete kreativní, co se týče nových nápadů. Ve středu se Vám bude dařit, na co sáhnete, a ve čtvrtek budete spokojeni.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud máte hodně práce, nebude Vám dělat problém ji dokončit, a to díky Vaší schopnosti předvídat, co přesně máte dělat, a to v pondělí a v úterý, a díky schopnosti umět si zjednodušit všechny pracovní postupy ve středu. Ve středu a ve čtvrtek se můžete s někým udobřit.

Váhy (23. září – 23. října)

Začátkem tohoto týdne se rozhodnete, co je pro Vás nejdůležitější. Může to být kariéra, láska nebo přátelství. Ať je to cokoliv, zařeknete se, že se v tom zlepšíte, a ve středu Vám to skutečně půjde. Ve čtvrtek si můžete poblahopřát k velkému pokroku. To Vás udělá šťastnými.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš intelekt Vám bude pomáhat celý tento týden a společně s Vaší intuicí Vám zajistí poklidný týden. Hlavně ve středu se zaměříte na své štěstí, jehož dosáhnete logickým uvažováním, které Vám poskytne Váš intelekt. Ve středu i ve čtvrtek pro Vás nebude nemožné dosáhnout čehokoliv.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento týden budete hodně bezstarostní, obzvláště na jeho začátku. V pondělí a v úterý budete hodně optimističtí. Ve středu je možnost najít si nové zaměstnání, pokud žádné nemáte nebo uvažujete o změně. Také budete chtít více šetřit, na což pomyslíte také ve čtvrtek.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pondělí a v úterý budete pracovat, ale nepřepracujete se, budete si hlídat fyzickou i psychickou pohodu. Ve středu se probudíte s pocitem, že nic pro Vás není nemožné, a začnete opět pracovat naplno. Nejen ve středu, ale také ve čtvrtek poslechněte rady svých přátel, budou k Vám upřímní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento týden pro Vás bude hodně poučný. To, že se z minulosti můžete poučit v přítomnosti, budete moci sledovat již v pondělí a v úterý, ale ve středu a ve čtvrtek máte nejvyšší šanci, že se skutečně poučíte. Ať už řešíte cokoliv, pokud si nevíte rady, Vaše vzpomínky Vám budou největšími rádci.

Ryby (19. února – 20. března)

V pondělí a v úterý nabydete dojmu, že byste měli pomoci neznámým lidem, jejichž situace je horší než ta Vaše. Uprostřed týdne, konkrétně ve středu a ve čtvrtek, vyřešíte spoustu problémů jen tím, že budete komunikovat s ostatními lidmi. Rozhovory s přáteli se stanou příjemnými.

Zdroj článku: