Přečtěte si důvod, proč se vašemu znamení zvěrokruhu nedaří ušetřit peníze

Přečtěte si důvod, proč se vašemu znamení zvěrokruhu nedaří ušetřit peníze
Každý občas rád utrácí. Na světě existuje jen málo lidí, kteří si celý život kupují pouze to, co skutečně potřebují. Pro ty z vás, kteří si občas koupí něco, co není životně nutné, jsme připravili důvod, proč se vám nedaří ušetřit peníze.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste lovec srdcem, a proto si vaše mentalita shromažďovat a jíst vybírá daň, pokud jde o vaše úspory. Věříte v život v okamžiku, a proto raději utrácíte peníze za vytváření vzpomínek, než abyste je nechali schované v bance.

Býk (20. dubna – 20. května)

Rádi o sebe pečujete. Můžete se dostat do problémů, když skončíte v lázních, když nastanou stresující časy. Koupíte něco ve slevě jen proto, že je to levné, přestože to nepotřebujete. Znáte hodnotu věcí, a proto nemáte rádi nic menšího než vysoký luxus.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pro vás peníze rostou na stromech. Neušetříte peníze, protože si jich nevážíte. Vedete pohodlný život, a proto vás stálé zaměstnání nudí a raději utrácíte trochu víc, než můžete.

Rak (22. června – 22. července)

Rádi myslíte na budoucnost a zajišťujete veškerý majetek. Přitom utrácíte za věci, o kterých si myslíte, že je budete potřebovat později. To vytváří problém, když vás váš postoj přivede do finančních potíží.

Lev (23. července – 22. srpna)

Prokletí vašich financí je vaše dobré srdce. Vždy vás dostane do problémů, protože utrácíte za lidi a věci, které vám přímo neprospívají. Utrácíte proto, abyste udělali dojem, a nemůže to dopadnout jinak, než že si nadobro zvýšíte ego.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jako perfekcionista se nespokojíte s ničím menším než dokonalým. Kdyby to bylo na vás, nosili byste dokonce luxusní spodní prádlo. Vaše hledání kvality než kvantity vás občas přivede do finančních potíží.

Váhy (23. září – 23. října)

Spokojit se s čímkoli menším než nejlepším je pro vás příliš nevkusné. Chcete mít ty nejlepší věci z vaší komunity. Vybrali byste si raději skvělý dům k životu než abyste drželi své peníze v bezpečí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste dost intenzivní a oddaní věcem, které máte rádi. Máte tendenci hodně investovat do svých koníčků a vášní a pak toho nakonec litujete, když nemáte dost času se tomu věnovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Raději se potulujete všude možně než abyste seděli doma a počítali svůj majetek. Pro vás jsou peníze jako arašídy, raději je utratíte za vzpomínky a cestování. Cestování je pro vás aktivum, a proto si vše, co vyděláte, musíte šetřit na putování.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

S penězi většinou nemáte problém. Někdy se však pletete mezi potřebami a přáními, což je to, co vás přivádí do potíží, pokud jde o vaše úspory.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Milujete být finančně nezávislý. To znamená, že máte plnou kontrolu nad tím, kolik utratíte a kolik ušetříte. Někdy však této skutečnosti využijete a utrácíte zbytečně moc. Místo ubytování se snídaní jste si pro svou dovolenou vybrali luxusní resort jen proto, že chcete.

Ryby (19. února–20. března)

Máte dobré srdce, což je varovné znamení pro vaše úspory. Pomáháte lidem tím, že překročíte své hranice, což je dobrá věc, ale není to úplně nejlepší pro vaši finanční stabilitu.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.pinkvilla.com