Horoskop na rok 2023 pro Kozorohy: Přestaňte být uzavření a konečně se projevte

Horoskop na rok 2023 pro Kozorohy: Přestaňte být uzavření a konečně se projevte
Kozorozi, rok 2023 se na vás chystá skutečně vyřádit. Myslíte si, že se vám podaří přízeň štěstěny obrátit na vaši stranu, nebo se raději kompletně poddáte svému osudu?

Kozorozi moc dobře ví, že nejlíp udělají, když si hledí svého. V nadcházejícím roce vám však tato vlastnost může přijít spíše ke škodě než k užitku. Pokud se neozvete, hrozí, že se vám nebude dařit v osobním ani profesním životě. To by mohlo mít nepříjemné dopady také na vaše zdraví. Je tedy nejvyšší čas s tím něco udělat!

Láska

Horoskop říká, že v první polovině roku budete čelit problémům se svými blízkými. Páry, i když budou prožívat okouzlující období, by mohly být vystaveny kanonádě neshod a hádek. Pokud jste právě navázali vztah, bude třeba si jednoznačně stanovit hranice a společné cíle, než budete schopni s jistotou říct, že tuto osobu ve svém životě opravdu chcete.

S příchodem podzimu si pak naplno uvědomíte, že klíčem ke všem těmto věcem a odpovědím je právě komunikace. Páry, které spolu již nějakou dobu chodí, učiní důležitá rozhodnutí týkající se jejich vztahu. Nezadaným Kozorohům horoskop lásky na rok 2023 předpovídá, že se brzy dočkají manželství nebo přinejmenším vhodného partnera. Buď vám někdo z vašich přátel vaši životní lásku dohodí nebo ji potkáte sami v rámci některé z chystaných společenských akcí.

úsměvy
Zdroj: Josep Suria / shutterstock | šťastný pár

Finance

Pokud se zajímáte o různé investice, připravte se na možný úspěch. Budete mít plodné výsledky zejména v oblasti obchodu s nemovitostmi. V případě, že se při vyřizování záležitostí setkáte s problémy, nezapomeňte se rozhlédnout kolem sebe a požádat o pomoc lidi, kterým důvěřujete. Mohou vás čekat problémy spojené s půjčkami a dluhy – neopatrnost bude váš hlavní nepřítel. Existuje vysoká šance, že vám s finanční stránkou vašeho života pomohou někteří rodinní příslušníci. Můžete se pustit do přestavby či nákupů pro sebe nebo své blízké. Žádná výrazná újma na vaší finanční situaci zde nehrozí.

Kariéra

Orientujete se na kariéru, jste cílevědomí a svou budoucnost plánujete s předstihem. Věříte v tvrdou práci a chcete si užívat úspěchy spojené s vaší pracovitostí. Díky tomu se zlepší vaše chápání chodu vašeho zaměstnání. Bohužel se však plodů vaší snahy v práci dočkáte až koncem roku.

Berte však vše pozitivně, i menší dílčí úspěchy vám tak udělají radost.
Druhá polovina roku pak bude časem, kdy budete muset kolegům dokázat, čeho jste schopni. Studenti budou mít problémy při soustředění a budou mít problém dát do studia všechno. Nevzdávejte se – kolem posledního čtvrtletí dojde k nečekanému obratu ve scénáři vašeho studijního osudu.

Rodina

Vaše názory změní myšlení řady příbuzných a budou je motivovat k tomu, aby se sebou něco udělali. S mladšími sourozenci můžete přijít do sporu, mládí je však v tomto směru vždy trochu nekontrolovatelné a nepředvídatelné. K neshodám by pak mohlo dojít i mezi vámi a vašimi rodiči. Zejména muži ve znamení Kozoroha se mohou setkat s odmítavým postojem svých otců. Vdané ženy se naopak mohou potýkat s nedostatkem energie. Někdo z vašich známých by se mohl pokusit poškodit finanční pověst vaší rodiny. Abyste tomu předešli, ujistěte se, že jste předem podnikli potřebné kroky. Děti ve vaší rodině budou vykazovat progresivní výsledky, ať už ve sportu nebo v jiné volnočasové aktivitě. Jejich chování však bude těžko zvladatelné.

Zdraví

Vaše zdraví nebude v prvním čtvrtletí roku takové, jaké byste si přáli. Záležitosti z minulého roku vás budou trápit a způsobí, že budete psychicky a duševně napjatí. Pokud budete potřebovat lékařskou pomoc, bude ve vašem nejlepším zájmu, nebudete-li s jejím vyhledáním otálet. Nevhodná strava bude narušovat váš život. Vyvarujte se tedy všech nešvarů, které jste po nějakou dobu konzumovali. Objeví se u vás také stres – dělejte si proto čas od času přestávky od všeho a načerpejte síly na další dny a týdny.