Horoskop na týden od 6. prosince: Jak naloží se svou tvůrčí energií jednotlivá znamení

Horoskop na týden od 6. prosince: Jak naloží se svou tvůrčí energií jednotlivá znamení
Čeká nás poměrně intenzivní týden, ale nezoufejte, s trochou úsilí se vše zase rychle vyrovná. Přečtěte si, co můžete v následujícím týdnu učinit pro udržení vaší životní rovnováhy.

Beran

Všímejte si, jak vaše mysl pomocí úsudku překrucuje všechno, co vnímáte. Ke každému vjemu si přidáváme příběh a ten se stává naší realitou. Toto uvědomění vám může pomoci vnímat události tohoto týdne s větším nadhledem. 

Býk

Ujistěte se, že jsou kolem vás lidé, kteří podporují vaši kreativní duši. Pokud se setkáte s kritikou, vezměte ji jako jeden z názorů. Pokud víte, že člověk reaguje jen na obraz, jež sám o ostatních, a dokonce i o sobě má, cizí názory se vás již tolik nedotknou.

Blíženci

Tento týden odemkněte svůj kreativní a intuitivní potenciál. Pokud se obáváte pustit pevných hranic, které jste si za ta léta vytvořili, kousek po kousku se svého přesvědčení zbavujte. Většinu lidí to děsí, proto nikdy sami s žádnou tvorbou nezačnou. Ale to by byla škoda Blíženci, nemyslíte?

Rak

Bolí vás odmítnutí druhého? Uvědomte si, že ve svém životě u druhých hrajete vedlejší roli, stejně jako oni hrají vedlejší roli v životě vašem. Hlavní postavou zůstanete jen a jen pro sebe. Kolik pozornosti věnujete sami sobě, tolik jí také budete dostávat od druhých. 

Lev

Skutečná síla spočívá v důvěře a zranitelnosti, milí Lvi. Přestaňte předstírat, že jste někdo jiný a buďte sami sebou. Radujte se z každé změny, která přichází, protože přináší něco nového a jedinečného, i když na začátku to někdy může dost bolet. 

Panna

Buďte jasní v tom, komu kývnete na souhlas. S kým chcete sdílet svou energii? Vytvořte si záměr a naplánujte si činnosti, které vás v týdnu čekají. Uleví se vám, že se nemusíte rozhodovat z minuty na minutu. 

Váhy

Ve svém pracovním životě odemykáte přirozené tvůrčí talenty, ale někdy můžete přeci jen zaváhat. Odložte masku, která vám brání být autentickými a řiďte se svou intuicí. 

Štír

Tento týden toužíte po něčem speciálním. Vše, co je obyčejné a nudné vás přímo odpuzuje. Možná jen hledáte něco, co vám uvnitř vás samých chybí. Vraťte se v čase a zeptejte se sami sebe, co vám skutečně chybí?

Střelec

Toužíte po teplém a útulném domově. Máte chuť si z obyčejného bytu udělat slavnostní a přívětivé místo, kde bude každému návštěvníkovi dobře. Dejte do této změny všechnu svou tvůrčí energii. Až budete mít vše hotovo, budete z nového ještě dlouho čerpat. 

Kozoroh

Jste požehnáni obrovskou tvůrčí silou a vizí. Nenechávejte si ji pro sebe a použijte své dary ke spojení s lidmi na mnohem hlubší úrovni. Vše, co druhým můžete nabídnout je, že za svět kolem sebe převezmete zodpovědnost.

Vodnář

Přesvědčte se, zda nejste příliš připoutání k penězům a materiálním věcem. Ty by nám měly sloužit, nikoli určovat náš život. Cítíte se s těmito věcmi opravdu svobodní? Popřemýšlejte, zda někomu nemohou udělat větší radost a užitek.

Ryby

Budete více v souladu s duchovními silami vesmíru. Nechte se jimi vést. Buďte sami sebou, ne tím, kým byste podle svého názoru být měli. Pokud jste v posledních týdnech zabloudili, nyní budete mít šanci dostat se zpět na svou pravou cestu. 

 

Zdroj: