Čínský lunární kalendář pro určení pohlaví vašeho dítěte

Čínský lunární kalendář pro určení pohlaví vašeho dítěte
Každá nastávající maminka si přeje vědět pohlaví svého dítěte, a to snad již od chvíle, kdy zjistí, že je těhotná. Existují jistě různé babské rady, které by nám měly pohlaví miminka odhalit ještě před ultrazvukem, na kterém pohlaví lékař pozná, ale často bývají poměrně drahé a také málo funkční.

Proč si tedy neurčit pohlaví levněji, a to na základě čínského lunárního kalendáře, který vám prozradí, zda se vám narodí holčička či chlapeček? Je to snadné!

V čem tkví tajemství čínského lunárního kalendáře?

Tajemství čínského lunárního kalendáře tkví zejména v tom, že na základě svého lunárního věku můžete zjistiti pohlaví svého dítěte. Lunární věk totiž v zásadě pojednává o tom, kolik čínských let daná žena prožila do samotné chvíle početí, a to zcela bez ohledu na měsíc jejího narození.

Ve 13. století tak jeden čínský vědec sestavil kalendář, za jehož pomoci můžete zjistit, zda se vám narodí holčička či chlapeček. Kalendář by měl být spolehlivý z 99 %. Dle výzkumů ze Severní Ameriky ovšem vyplývá, že je jeho správnost pouhých 85 %. I přesto se ovšem vyplatí ho rozhodně vyzkoušet.

Jak čínský lunární kalendář funguje?

Primárním úkolem čínského lunárního kalendáře je určení pohlaví nenarozeného dítěte. K tomu, abyste se dopídili výsledku, budete muset znát své vstupní údaje, mezi které patří věk matky v době, kdy došlo k početí dítěte a také měsíc, kdy bylo dítě počato. Pokud budete mít připraveny tyto údaje, můžete se pohodlně pustit do zjištění pohlaví vašeho vytouženého potomka.

V Číně hraje poměrně důležitou roli právě pohlaví dítěte. Proto se nelze divit tomu, že lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte pochází právě z Číny. Tato metoda je velmi pozoruhodná a často také úspěšná.

Podle lunárního kalendáře zjistíte pohlaví svého nenarozeného dítěte dříve než velký ultrazvuk, který vás čeká zhruba ve 12. týdnu těhotenství.

Čínský lunární kalendář plodnosti byl objeven čínskými vědci, a to ve starověké hrobce králů. Jeho celková úspěšnost byla hned několikrát testována a výsledky tohoto testování nejsou vůbec zanedbatelné.

boy or girl
V Číně hraje poměrně důležitou roli právě pohlaví dítěte, Zdroj: Mikhaylovskiy / Shutterstock

Co je vůbec lunární věk?

V čínském horoskopu se zabýváme lunárním věkem. Tento věk odpovídá tomu, kolik čínských roků jste naživu, a to bez ohledu na měsíc, ve kterém jste se narodili. Pro příklad lze uvést například narození v prosinci roku 1979, kdy bude váš lunární věk vždy bezprostředně po narození jedna a to právě od 16. února roku 1980 bude váš lunární věk dva. Čínský Nový rok se totiž vždy přičítá k druhému úplňku, a to po zimním slunovratu. Toto rozmezí je od 21 ledna až do 19. února.

Jak lze lunární věk zjistit?

Svůj lunární věk zjistíte velmi jednoduše. Stačí, když si v tabulce časových os čínských Nových roků spočítáte, v kolika z uvedených datumů jste již byla na světě v okamžiku samotného početí dítěte. Vždy stačí přičíst jedničku a daný výsledek bude váš lunární věk. Zjistit svůj lunární věk se můžete pokusit například také ve společnosti tatínka miminka a užít si tak spoustu radosti při zjišťování vašeho lunárního věku i následného pohlaví vašeho miminka.

Jak se zorientovat v kalendáři pro určení pohlaví vašeho dítěte?

V kalendáři, který je dostupný na internetu, se zorientujete velmi rychle, pokud se budete držet pouček. Ze všeho nejdříve je podstatné, abyste zjistili svůj lunární věk, a to v okamžiku, kdy došlo k početí vašeho potomka. V dané tabulce si poté naleznete průsečík vašeho lunárního věku a také měsíce, ve kterém k početí došlo. Červená políčka vás poté ujistí v tom, že čekáte holčičku, a ta modrá zase symbolizují příchod chlapečka.

V každém případě je třeba myslet na to, že ať již bude výsledek vašeho zkoumání pohlaví vašeho děťátka jakýkoliv, jeho zdraví a následná vitalita bude rozhodně důležitější než fakt, zda se bude jednat o dívku či chlapce.

 

Zdroj:

  • autorský text