Horoskop pro singles na pondělí 11. října

Horoskop pro singles na pondělí 11. října
Jste právě single a zajímá vás, zda už brzy potkáte toho pravého? Přečtěte si dnešní horoskop a zjistěte, zda vaše znamení bude hodno nové lásky nebo si ještě chvíli užijete single života!

Beran  

Budete dnes zvláště iniciativní a budete mít v hlavě plno nápadů, které budete chtít zrealizovat. Přitahováni budete zvláště k méně dominantním protějškům, které se nechají od vás vést. Optimismus z vás přímo srší, a proto budete mít šanci zabodovat u jakéhokoli protějšku. 

Býk 

Máte sklony žárlit na každého ve svém okolí, i když je to pouhý kamarád. Zkuste na tomto nešvaru trochu zapracovat, než si začnete skutečně nějaký vztah. Nemůžete druhou osobu vlastnit. To platí i pro kamarádské vztahy. Naučte se více druhého důvěřovat a nechat ho ve vztahu volně dýchat. Budete to potřebovat, až přijde ten pravý! 

Blíženci 

Užíváte si svobody a na tom zatím nic měnit nechcete. Nejvíce vás lákají daleké cesty a ty chcete podnikat zvláště, když jste single. V tom, za čím si jdete, vás nikdo nemůže zastavit! Pokud však uvažujete o tom, že byste se chtěli usadit, zkuste se spíše porozhlédnout po někom liberálnějším, komu nevadí vaše neukotvenost. Avšak i vy byste se měli naučit větší toleranci a trpělivost k druhým. 

Rak 

Možná právě ten, který je nyní ve vašem životě, je pro vás ten pravý. Ale zatím nenastal ten vhodný čas na něco hlubšího. Ještě jste se dostatečně nepoučili ze svých minulých chyb a nedostali z traumat z minulých vztahů. S tím byste si do nového vztahu táhly akorát těžké břímě. Váš protějšek má o vás skutečný zájem, ale musíte tomu nechat volný průběh.

Lev 

Jste neustále obletováni zajímavými protějšky a vy si takovou pozornost patřičně užíváte. Ale zatím není nikdo mezi nimi, kdo by mohl být vaším potenciálním protějškem. Ještě totiž nenašel ten správný čas na něco vážnějšího. Věřte, že je vše, jak má být a pro vás je to momentálně to nejlepší.  

Panna 

Zaměřte se dnes na sebe a na vše, co máte rádi. Užívejte si svobodu a neomezenou volnost, dokud to tak je. Je důležité, abyste byli šťastni v aktuálním rozpoložení a se vším, co nyní máte. Nemáte se přeci vůbec špatně! Celoživotní štěstí nenajdete v druhé polovičce, ale nejdříve u sebe! Až nastane ten správný čas a ten pravý se objeví, to štěstí se jenom zdvojnásobí! 

Váhy 

Pokud vám teď dlouhodobě nic nevychází, máte tendenci se rychle přeorientovat na nový objekt. Nechce se vám jen tak pro nic za nic bojovat za přízeň protějšku. Pokud se před vás postaví nějaká překážka, raději to hned zahodíte. Zkuste se aspoň trochu snažit, když potkáte zajímavý protějšek a dejte tomu šanci, jinak vám uteče životní příležitost! 

Štír 

Jste připraveni na počátek nového vztahu. Už jste nějakou dobu single a ten správný protějšek si k vám už brzy najde cestu. Musíte být hlavně trpěliví a na nic příliš netlačit, jinak svoje štěstí hned odlákáte. Vše bude mít hladký průběh a až to přijde, tak to ihned poznáte. Může se jednat o celoživotního partnera

Střelec 

Dnes se pro vás prioritou stane hledání toho vhodného protějšku. Je však možné, že se budete chtít hned blíže seznámit s prvním protějškem, kterého potkáte. Nejdříve byste měli najít hlavně sami sebe, než se pustíte to hledání opačného pohlaví. Pokud půjdete hned s prvním protějškem, nemusí to dopadnout šťastně. Zkuste se poučit z minulých chyb, abyste je i v dalším vztahu neopakovali.

Kozoroh 

Pluto ve znamení Kozoroha umožňuje skutečné změny a posuny. Právě nastal čas na oproštění se od všeho minulého a negativního. Začíná pro vás nová životní etapa a do ní byste měli vstoupit s čistým štítem a s novou životní energií. Jedině s plně ukončenou minulostí můžete započít osobní proměnu. Poté započnou nové začátky a přijde k vám i kromě přívalu energie i láska, kterou byste už nečekali. 

Vodnář 

Jupiter ve Vodnáři rozdává optimismus a radost ze života! Pokud se dnes vydáte hledat svůj protějšek, máte velkou šanci někoho na první pohled okouzlit. Avšak jen dobré naladění nestačí k tomu, abyste navázali vážnější vztah. Zkuste více zapracovat na osobním rozvoji a buďte pro sebe natolik dobrým člověkem, abyste takovým mohli být i pro svého budoucího partnera. Bude důležité najít pevnou stabilitu, kterou bude požadovat i váš protějšek.  

Ryby 

Máte skryté osobní touhy a vy byste se jich neměli zříkat! Upíráte si něco, co ve hloubi duše opravdu chcete. Ať jsou vaše touhy sebepodivnější, zkuste je začít vnímat a dejte jim volný průběh. Nemusíte si odpírat něco, co ve skutečnosti chcete a neohlížejte se na ostatní, je to přeci jenom váš život a ten byste si měli udělat především po svém! 

Zdroj:

  • autorský text