Některým influencerům nemůže konkurovat ani Leoš Mareš

Některým influencerům nemůže konkurovat ani Leoš Mareš
Instagram je známý jako sociální síť, kde najdete nevídané věci. Příjemné je, že můžete brouzdat světem fotografií a objevovat věci k neuvěření. Řekli byste někdy, že na sociálních médiích existují zvířata, která mají více následovníků než lidé?

Influencer Jiff Pom má 10 milionů sledujících jen na Instagramu

Mezi nejoblíbenější zvířátka patří fenomenální influencer Jiff Pon. Díky své dokonale roztomilé malé tváři a také díky svému temperamentu před kamerou je to hvězda první velikosti. Oblíbená celebrita je seriózním spolupracovníkem zvučných značek jako jsou Google, Mercedes Benz a Purina. Za propagaci vydělává hodně přemrštěné částky. Prapodivně je totiž svět marketingu v úzkém vztahu s emocionálním vnímáním.

Zdroj: Autor: lev radin / Shutterstock

Jiff Pom vypadá jako medvídek, ale je to pejsek, konkrétně je to NĚMECKÝ ŠPIC MALÝ v oranžové variantě. Vypadá jako něžný plyšák.

Ale Instagram a reklama nejsou jediné aktivity, které toto zvířátko má. Spolu s dalšími sociálními sítěmi jeho život sleduje 28 milionů lidí z celého světa. Jiff Pom je kromě vyhledávaného modela také podnikatel a má svůj kalendář, knižní obchod a také e-shop. Účinkoval ve videu se zpěvačkou Kate Perry a mezi jeho obchodní partnery patří TikTok, Target a Banana Repubblic.

Za každý pracovní příspěvek na sociálních médiích si oranžový chlupáč vydělá 45 tisíc dolarů.

@jiffpom

Nala Cat má 4,3 milionu sledujících

Nala je kočka smíšeného původu se zvědavými modrými očima. Právě její malá závada v šilhání ji proslavila. Tato šilhavá modelka se stala tváří automatického krmítka pro kočky, které se dokonce podle ní jmenuje.

Nala vydělá na každém komerčním příspěvku zhruba 19,8 tisíc dolarů.

@nela_cat

Doug Pug má 4 miliony následovníků

Mops je legrační pes, a tak Doug Pug se zase tak moc snažit nemusí. Hýčkají si ho značky Mercedes Benz, Feebreze a Claire's. Psík je údajně vtipný, umí ironické výrazy a baví lidi svou neohrabaností. Za propagační příspěvek mu do pokladničky přistane 17,7 tisíc dolarů. Je také vítanou hvězdou na Country Music Awards.

@itsdougthepug

Juniper the Fox má 2,9 milionu sledujících

Pokud chcete upoutat na sociálních sítích pozornost, není nezbytně nutné volit běžného domácího mazlíčka. Juniper je sladká severoamerická liška. Byla zachráněná a zvykla si na přítomnost lidí. Je mazaná a milá. Juniper se vždy usmívá a nebojí se vůbec ničeho.

Na svém profilu má i jiné ovlivňující mazlíčky, včetně bratra Figa, s nímž žije a se kterým sdílí jídlo, měkké polštáře a možná i výdělky 13,5 tisíce dolarů za každý jejich reklamní příspěvek.

@juniperfoxx

Hamlet the Piggy má 351 tisíc sledujících

Přestože tato celebrita nepočítá své obdivovatele na miliony, určitě si své místo v přehlídce slavných zvířat zaslouží. Hamlet je roztomilé prasátko, které je dobře obeznámeno s pózováním jako hvězda. Má různé vzhledy, barevné paruky a stylové sluneční brýle. Žije v domě a chová se údajně jako pes.

Hamlet byl přijat do lidského obydlí jako terapeutické zvíře, aby pomáhal osobě s epilepsií. Brzy se však jeho využití značně rozšířilo. Na Instagramu se chlubí prezentací občerstvení Tostito, řady sluchátek Bose NFL a objektivem pro iPhone.

Toto malé prase s velkými sny pochází z Nashvillu v Tennessee. Instagramová celebrita má svůj vlastní obchod Etsy a občas stále pracuje jako terapeutické prase.

@hamlet_the_piggy

Zdroj: