Jaké 3 chyby dělají Lvi ve vztahu

Jaké 3 chyby dělají Lvi ve vztahu
Každý dělá ve vztahu chyby, nikdo není dokonalý. Avšak pokud známe své chyby, můžeme zapracovat na jejich odstranění. Toto jsou tři zásadní chyby, které dělá ve vztahu Lev.

Chtějí, aby milostný život vypadal jako ve filmu

Nehledě na to, jací jsou, všichni si přejí, aby se jejich milostný život rovnal tomu, jaký lze zahlédnout ve filmech. Jakmile ve filmu zahlédnou nějakou milostnou aféru, přejí si, aby je jejich partner hýčkal a mazlil, než dojde k samotnému aktu.

Lvi jsou považováni za jedny z největších romantiků, které můžete potkat, a podle toho vypadá jejich očekávání, co se týče lásky. Jistě, až příliš časté polibky jsou v začátku vztahu hezké, ale jakmile první nadšení opadne, Lev může začít být otravný, jakmile si bude žádat o polibek vícekrát než dvacetkrát do hodiny. Pokud máte partnera Lva a chcete, aby byl šťastný, vezměte ho na rande na nějaké pěkné místo, popřípadě v posteli můžete zkusit něco nového.

Ve vztahu si Lev žádá o velkou dávku pozornosti, Zdroj: Chayanin Wongpracha / Shutterstock

Jsou to milovníci pozornosti

Lvi milují pozornost, a to hodně. Někdy se může stát, že ji milují tak příliš, že to může ukončit jejich vztah. Pokud Lev upoutává pozornost všude, kam se hne, a je-li ona pozornost v negativním smyslu slova, partner se může cítit zahanbeně či trapně, obzvláště pokud je introvert, který nemá rád žádnou pozornost.

A také ve vztahu si Lev žádá o velkou dávku pozornosti. Pokud ji nedostane, udělá vše pro to, aby se to změnilo, což v partnerovi může vyvolat pocit Lví nesoběstačnosti a dětinskosti. Vždy bude vyhledávat pozornost a chválu od svého partnera. Pokud jste se Lvem, vyzvídejte, jaký měl den, nemluvte o tom svém a dopřejte mu chválu ze své strany. Hýčkejte ho, poněvadž to ho nejvíce potěší.

Jsou buď přehnaně majetničtí nebo přehnaně žárliví

Lvi mají jeden zásadní problém, a to ten, že nedokáží respektovat svobodnou vůli svého partnera. Nejenže jsou to oni, kdo za každou cenu musí být vždy na prvním místě, přičemž na toho druhého nezbývá nikdy čas, ale také, ač si to mnohdy neuvědomují, narušují partnerovu svobodnou vůli. Jsou buď majetničtí nebo žárliví, a to opravdu ve velkém.

Pokud vás váš partner Lev vyšle koupit něco do večerky, můžete si být jisti, že po vašem návratu rozpoutá žárlivou scénu. To ovšem pokud máte štěstí. Ještě více je pravděpodobné, že vás milerád doprovodí jen proto, aby se přesvědčil, že jste nikoho nepotkali. Nikdy ho neopustí strach z toho, že ho podvedete, a proto v této oblasti využívá až přehnaných emocí. Je si emocionálně nejistý, a proto přechází do majetnického a žárlivého stavu již brzy po začátku vztahu. Pokud se Lvem chodíte, musíte mu dát tu jistotu, že s vámi se mu nic špatného nestane.

Zdroj článku: