Partnerský horoskop na 1. dubnový víkend: Kozorozi partnera rozmazlí, Štíři okoření vztah

Partnerský horoskop na 1. dubnový víkend: Kozorozi partnera rozmazlí, Štíři okoření vztah
Víkend bude mnohem lepší než celý tento týden, co se týče partnerského vztahu. S partnerem si většina z nás bude rozumět i v případě, že vztah dlouhodobě není ideální. Jediný den, na který by si většina z nás měla dát pozor, je neděle, kdy hrozí nedorozumění. Podívejte se, zda byste si neměli na něco dát pozor.

Beran (21. března – 19. dubna)

Počínaje pátkem si začnete s partnerem opravdu rozumět. Budete si projevovat lásku a budete si plně užívat jeden druhého. Bude se zdát, že Váš čas strávený s partnerem nemůže nic zkazit. Jen si dejte pozor v neděli, budete mít tendenci být na partnera příliš kritičtí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud si myslíte, že vztah s partnerem se stává každodenní rutinou, tento víkend budete mít jiný názor. Partner Vám připraví překvapení a můžete si spolu také vyjít na romantické rande, abyste si sdělili, jak hodně jste za toho druhého vděční.

Blíženci (21. května – 21. června)

Romantika Vás provede celým tímto víkendem. Budete myslet na to, jak Vašemu partnerovi udělat co největší radost. Čas strávený společně bude hodně příjemný, nebudete se nudit a naopak budete mít hodně kvalitních nápadů, jak čas vyplnit.

Rak (22. června – 22. července)

Dejte si pozor na své chování. Ačkoliv se může zdát jako skvělý a romantický nápad být ve vztahu divocí, může se to snadno vymknout kontrole. Dejte si pozor na to, co říkáte a jak se chováte, aby si to Váš partner nevyložil špatně či dokonce Vy jste se nenaštvali.

Lev (23. července – 22. srpna)

Partnera nadchnete svými proslovy, ať už řeknete cokoliv. To platí hlavně v pátek a v sobotu, kdy partner bude hltat každé Vaše slovo. Budete znít hodně moudře, poněvadž budete vědět, o čem mluvíte. Jen si dejte pozor, abyste partnera v neděli nezkritizovali za banalitu.

Váš partner bude hltat každé vaše slovo
Váš partner bude hltat každé vaše slovo | Zdroj: Prostock-studio / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Tentokrát upřednostníte rozumnou komunikaci před Vašimi chytře znějícími slovy, které však Vašeho partnera obvykle naštvou. Romantika v oblasti intimity není vyloučena, naopak je tento víkend nevyhnutelná. Procházky v přírodě vás mohou sblížit.

Váhy (23. září – 23. října)

Zjistíte, že si s partnerem rozumíte mnohem více než jste se doposud domnívali. Partner Vás mile překvapí v pátek nebo v sobotu, a to v momentě, kdy to budete čekat nejméně. Nezapomeňte se s ním pomazlit v neděli, aby se necítil osaměle.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Použijte svou intuici i kreativitu, abyste vztah s partnerem náležitě okořenili. Tentokrát se s Vámi partner nebude o ničem dohadovat, naopak Vám nechá volnou ruku při vymýšlení společných aktivit. Nakonec vás to sblíží, především v neděli, kdy budete uvolnění.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Společný výlet dokáže upevnit Váš vztah s partnerem, pokud jste se v poslední době na něčem neshodli a nastala tichá domácnost. Právě prostřednictvím výletu partnerovi ukážete svou zábavnou stránku, tudíž se hodně pobavíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pomyslíte na romantiku, kterou nemůže nic zkazit. Od pátku do neděle si budete svého partnera nadměrně všímat, ale pouze v pozitivním slova smyslu. Budete přemýšlet, jaké rande Vašemu partnerovi udělá největší radost. Díky Vaší všímavosti bude partner šťastný.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Partner se Vám svěří se svým novým koníčkem, který Vás tak nadchne, že si ho budete chtít vyzkoušet společně s ním. Váš partner nebude proti. Tímto způsobem si spolu užijete spoustu zábavy. V neděli se o svém partnerovi dozvíte něco nového.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš partner Vám dodá pocit výjimečnosti v momentě, kdy to budete nejvíce potřebovat. Díky tomu vzroste Vaše sebevědomí a přestanete se s partnerem hádat kvůli maličkostem. Zejména v neděli budete chtít mít nezapomenutelné rande, proto ho začnete připravovat již dříve.

Zdroj článku: