Černá ovce rodiny podle znamení zvěrokruhu: U Kozorohů hrozí žárlivost rodiny na jejich úspěchy, Lvi touží po pozornosti

Černá ovce rodiny podle znamení zvěrokruhu: U Kozorohů hrozí žárlivost rodiny na jejich úspěchy, Lvi touží po pozornosti
Naše jedinečná osobnost nás odlišuje od ostatních lidí a dává nám pocit našeho vlastního já. Nicméně ne vždy to je tak pozitivní, jak se zdá. Naše odlišná osobnost nás může také učinit černou ovcí rodiny, pokud ostatní členové nepochopí náš jedinečný způsob myšlení. Z jakého důvodu toto může potkat i Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nikdy nejdete na jistotu, máte rádi výzvy a rizika. Z tohoto důvodu se můžete stát černou ovcí rodiny, hlavně tehdy, když má Vaše rodina rodinný podnik a Vy všem oznámíte, že to dělat nebudete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše rodina by za Vás měla být vděčná, že jste tak obětaví, avšak máte i své mouchy. Ten největší problém, který Vaši rodinu vyloženě štve, je, že jste raději doma než abyste na svátky jezdili k nim.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše náměty na rozhovory nejsou to, o čem by Vaše rodina chtěla nutně mluvit. Pokud se rozhodnou změnit téma, Vy si stále mluvíte o tom svém, což Vás může učinit černou ovcí.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše citlivost na většinu podnětů Vás činí tak odlišnými od zbytku rodiny. Vaše rodina nemusí vždy chápat, proč pláčete i v případě těch nejmenších věcí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaší rodině může občas vadit, že vždy toužíte po pozornosti. Pokud to přesáhne hranice, můžete se stát černou ovcí své rodiny. Vaše vychloubání tomu rozhodně nijak nepomůže.

U Kozorohů hrozí žárlivost rodiny na jejich úspěchy, Zdroj: ImageFlow / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Neustále opravujete slova i věty celé rodiny, čímž je pěkně štvete. Nikdo nechce, abyste zvýrazňovali chyby, kdykoliv se jich někdo dopustí.

Váhy (23. září – 23. října)

Ve své rodině spouštíte hádky kvůli ničemu. Přestože něco nemusí být správné, pokud si myslíte, že to správné je, stojíte si pevně za tím a obhajujete to. Vaše rodina Vám tento názor nemůže vyvrátit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na většinu lidí se chováte až příliš intenzivně, což nesnese jen tak někdo. Téměř na vše reagujete podrážděně a Vaše rodina Vás nemusí zvát na narozeniny jednotlivých členů kvůli možné ostudě.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nezastáváte názory, které zastávají ostatní členové Vaší rodiny, a ani se neobtěžujete to alespoň předstírat. Je Vám jedno, že jsou na Vás naštvaní, Vy máte své přátele, kteří Vám rozumí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud jste mnohem úspěšnější, co se týče kariéry i života celkem, Vaše rodina na Vás může začít žárlit a přerušit s Vámi veškerý kontakt.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Je sice skvělé, že se tak staráte o ostatní lidi, ale můžete se stát zároveň i černou ovcí rodiny, pokud Vaši příbuzní nepochopí, proč se více staráte o cizí lidi než o ně.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše nápady zůstávají nepochopeny nyní jako před mnoha lety. Máte svůj vlastní způsob řešení problémů, což Vaše rodina neakceptuje.

Zdroj článku: