Andělský týdenní horoskop: Berani mohou mít problém sdělit své názory, Panny získají důvěru lidí

Andělský týdenní horoskop: Berani mohou mít problém sdělit své názory, Panny získají důvěru lidí
Potřebujeme zjistit, proč se nám dějí jen špatné věci. Andělé tvrdí, že je to právě naše ego, které nás nutí myslet pouze na ty špatné věci a ty dobré zcela ignorovat. Proto si myslíme, že naše problémy jsou ty nejhorší, které koho mohly potkat. Není to pravda. Na co si podle andělů máme dát tento týden pozor?

Andělé k nám sesílají své moudré rady neustále. Chtějí, abychom věděli, že nás nikdy neopustí a tudíž nikdy na nic nejsme sami. Nicméně mají velmi omezené možnosti, jak nám dokázat svou přítomnost. To je pro některé lidi problém – na anděly a jejich dobré skutky nevěří, což andělům samotným značně ztěžuje jejich práci. Také oni si ale zaslouží, abychom jejich práci usnadnili. Co čeká vás a co můžete udělat, abyste andílkům pomohli v jejich údělu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Můžete nalézt drobné zábrany, když se budete snažit ostatním sdělit, co si skutečně myslíte. Vaše představy, kdy vaši blízcí na vaše sdělení nezareagují pozitivně, vás budou provázet po celý týden. Ne všechno je ale tak černé, jak se zdá. V průběhu týdne vás někdo poprosí o odpuštění. Tento člověk si odpuštění zaslouží.

Dobré zprávy: Setkáte se s člověkem, o němž jste netušili, že ho ještě někdy potkáte. Toto setkání bude balzámem pro vaši mentální stránku, pocítíte velký příval štěstí.

Na co si dát pozor: Problémy, s nimiž se potýkáte, mohou vyústit v nepříjemnou hádku, pokud se necháte příliš unést uštěpačnými poznámkami někoho jiného.

Andělská rada: Ne všichni jsou na stejné vlně jako vy. To ale neznamená, že byste neměli říci, co si skutečně myslíte. Komunikace je důležitá pro správné řešení životních problémů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Uvědomíte si, že vaše vztahy jsou mnohem intenzivnější, než jste si doposud mysleli. Dáte těmto lidem najevo, že vám na nich velmi záleží. Společné aktivity budou součástí celého vašeho týdne. Může se jednat o nejlepšího přítele či člena rodiny, ke kterému máte nejblíže.

Dobré zprávy: Pocítíte velký příliš lásky a pochopení, co se týče jiných lidí. Pokud jste někomu v poslední době nerozuměli, nyní se vše změní.

Na co si dát pozor: Trávení času s jedním člověkem ve vás může navodit pocit, že zanedbáváte i ostatní. Nejraději byste se rozkrájeli. Vězte, že děláte to nejlepší, co můžete, a to pro všechny.

Andělská rada: Nechte lásku, aby naplnila vaše nitro. Šiřte ji dál. Sdělujte lidem, co si o nich myslíte. Každý rád uslyší, díky čemu je tak úžasný. Jen nepřehánějte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zatoužíte po fyzickém doteku. Je to součást vaší socializace, budete vyhledávat přátelská objetí po celý týden. Také budete chtít odpočívat, v přírodě či si zaplatit masáž. Většinu času však strávíte se svými přáteli, postaráte se o jejich duševní pohodu.

Dobré zprávy: Dobří přátelé si na vás udělají hromadu času. Čirou náhodou také zatouží po setkání s vámi v době, kdy si na ně vzpomenete. O zábavu se postará někdo, kdo vás zná jako své boty, skvěle se tudíž pobavíte.

Na co si dát pozor: Touha mít se jako člen královské rodiny může nepěkně ztenčit vaši peněženku. Vždy proto popřemýšlejte, zda takový přepych skutečně potřebujete.

Andělská rada: Myslete také na starší občany. Navštivte starší členy vaší rodiny a stravte nějaký čas také s nimi. Zaslouží si vaši pozornost i v době, kdy se skvěle bavíte. Oni totiž nemusejí.

Rak (22. června – 22. července)

Uděláte vše tak, jak si myslíte, že je správné. Vaše kreativita stoupne a stejně tak romantika a touha pečovat o druhé, zejména o děti. Kombinace toho všeho vás učiní neodolatelnými. Navíc se stanete velkou inspirací pro spoustu dalších lidí, ne-li přímo životním vzorem.

Dobré zprávy: Vaše srdce vás povede strastiplnou cestou, ukáže vám, že problémy si vytváříte ve své hlavě. V důsledku toho zjistíte, že jste dělali z komára velblouda, a budete se usmívat na svět.

Na co si dát pozor: Vaše rady ohledně výchovy dětí nebudou znít vždy působivě a ne vždy budou vítány, obzvláště pokud jste sami žádné děti nevychovali. Nenechte se zastrašit slovy jiných lidí, děláte správnou věc.

Andělská rada: Trávení času s milovanou osobou vás bude uklidňovat. Pokud partnera nemáte a nikoho nehledáte, travte čas s rodinou. Vaše láska bude oceněna.

Volný čas můžete trávit se svou milovanou osobou.
Volný čas můžete trávit se svou milovanou osobou. | Zdroj: ArturVerkhovetskiy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zatoužíte po klidu, alespoň ve vašem domově. Budete se sem uchylovat k odpočinku, proto budete reagovat podrážděně, pokud vám někdo vyčte něco, co jste vy sami neudělali. Zachovejte klid, svou reakcí můžete celou situaci ještě zhoršit.

Dobré zprávy: V pracovní oblasti se vám bude hodně dařit. Uděláte práci navíc a budete za to odměněni. Hledáte-li práci, máte velkou šanci uspět.

Na co si dát pozor: Co se týče vaší vlastní rodiny, budete mít hádavou náladu, paradoxně právě proto, že budete chtít uklidnit situaci. Nyní je lepší mlčet a překousnout všechno, co vám kdo vyčte.

Andělská rada: Připomeňte si hodnoty rodinného života. Nikdo vám nezaručuje nekonečnou spokojenost, ale nezacházejte se členy své rodiny jako s něčím nepotřebným.

Panna (23. srpna – 22. září)

Slovíčkaření vás posune vpřed. Vaše úmysly budou jen nejčistší. Motivujete jiného člověka a jeho nově nabytý zápal pro dosažení cíle na oplátku motivuje vás. Komunikace ze srdce vám zaručí poklidný týden. Propagujte všechno, čemu věříte, že vyjde, a i vy z toho budete těžit.

Dobré zprávy: Vaše slova působí hřejivě. Uvidíte-li zklamaného člověka, můžete mu jít zvednout náladu. Lidé budou mít tendenci věřit tomu, co říkáte. Jen toho nezneužijte.

Na co si dát pozor: Mohou se u vás objevit sklony k manipulaci, jakmile zjistíte, že vám lidé zobou přímo z ruky. Odolejte své touze vládnout svému okolí. Představte si sami sebe na místě jiných lidí.

Andělská rada: Nastává vhodný čas sdělit lidem, jak hodně vám na nich záleží. Máte na to celý týden, proto říkejte hřejivá slova co nejvíce jedincům.

Váhy (23. září – 23. října)

Prohlubování vašich zájmů vám může vydělat nějakou korunu navíc. Budete přesně vědět, co kdy udělat, abyste prosperovali. Ani kreativita vám chybět nebude, využijte tohoto daru k tomu, abyste zlepšili svůj dosavadní život. Nebudete si mít na co stěžovat.

Dobré zprávy: Nic vám nebude moci zkazit dobrou náladu. Budete velmi zvídaví, díky čemuž se přiučíte mnohému novému. Tyto znalosti využijete v prospěch všech.

Na co si dát pozor: Povedete trochu hektický život. Vaše rodina si může začít stěžovat, že si na ni nikdy neuděláte čas. Najděte si dostatek času na komunikaci s nejbližšími.

Andělská rada: Je nesmysl nutit se do něčeho, co nechcete dělat. Pokud se vaše zaměstnání ubírá tímto směrem, máte velkou šanci uspět v jiném oboru či začít podnikat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše důvěra v ostatní lidi silně stoupne. Budete mnohem spokojenější než v nedávné době. Také ale budete mít tendenci skrývat své nejhlubší emoce, zejména co se týče lásky, což se ukáže jako spouštěč nepříjemných pocitů, které způsobí nervozitu a hádavost.

Dobré zprávy: Poznáte, že ne všichni lidé jsou nutně zlí. Člověk, o němž jste si mysleli, že je ze všech nejhorší, vám odkryje svůj skvělý charakter.

Na co si dát pozor: Hádavost může negativně ovlivnit některé vaše vztahy. Nedovolte, aby vás oddělila od vaší rodiny. Hezká slova jsou způsob, jak odvrátit blížící se katastrofu.

Andělská rada: Zbavte se veškeré negativity z minulosti. Lidé se mění. Někteří k horšímu, ale spousta jiných k lepšímu. Setkejte se s lidmi, kteří vám ublížili, a odpusťte jim – alespoň částečně.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete si povšimnout, že budete reagovat mnohem uvolněněji než obvykle. Čas od času se také zasmějete při pomyšlení na pozitivní vzpomínku. Ve vztazích se očekávají drobné problémy, vy je ale vyřešíte téměř okamžitě, a to díky neustálému vzpomínání na minulost.

Dobré zprávy: Bude se vám zdát, že lidé se k vám chovají mnohem mileji než kdy dříve. Pravda je, že to bude vámi – nebudete čekat žádné negativní události, tudíž žádné nenastanou.

Na co si dát pozor: Možná budete všechno příliš zlehčovat. V přítomnosti přátel je to dobrý způsob, jak se pobavit, ale rozhodně byste neměli vtipkovat v přítomnosti starších lidí.

Andělská rada: Láska zůstala dlouho pohřbená ve vašem podvědomí. Nyní přišel čas ji vyhrabat a začít ji šířit. Zahrňte jí všechny lidi bez výjimky, i ty, s nimiž si nemáte co říci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zaměříte se převážně na své přátele. Něco vás k nim bude táhnout. Můžete jim koupit drobné dárky, abyste dokázali, jak je máte rádi. Samotná interakce s nimi ale pro vás bude mnohem důležitější. Budete mít pro ně hromadu otázek. Můžete se obávat, že nebudete mít dostatek času, abyste se zeptali na všechno.

Dobré zprávy: Přátelé si na vás udělají čas. Navíc budou nadšeni, když uslyší o tom, že je chcete navštívit. Budete velmi společenští a budete souhlasit s každou zábavou, kterou navrhnou.

Na co si dát pozor: Zejména přátelé opačného pohlaví si váš zvýšený zájem mohou vyložit jako typ flirtování. Jasně projevte svůj skutečný záměr, aby nedošlo k nedorozuměním.

Andělská rada: Spojte se s lidmi, kteří zastávají stejné názory jako vy, zejména na nějaký sociální problém. Pocítíte silné spojení, poznáte, že společnost jiných lidí je pro vás velmi důležitá.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zaměříte se na svůj plán vymazání veškeré nespravedlivosti. Zároveň budete chtít dělat to, co vás baví a co vám vyhovuje. Musíte proto vynaložit velké úsilí, abyste přemohli svou lenivější osobnost a zaměřili se na realizaci vašeho plánu. Bude to dlouhý boj.

Dobré zprávy: Snadno poznáte, co je nespravedlivé a co naopak spravedlivé. Pokud budete chtít, tento týden můžete dosáhnout velkých úspěchů, které změní svět k lepšímu.

Na co si dát pozor: Lenost může zničit vaši celou snahu. Již od pondělí proto hledejte motivaci, zjistěte, proč vlastně chcete, aby se svět změnil k vašemu obrazu.

Andělská rada: Za tvrdou práci se odměňte chvilkovou zábavou. Jedině tak udržíte svou pozornost tam, kde ji potřebujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Uvědomíte si, že v minulosti jste se k někomu zachovali nesprávně. Nebo to bude jen váš vnitřní pocit viny? Může se stát obojí. Nyní se vyplatí stýkat se s dalšími bytostmi. Může jít o lidi, ale také zvířata vás naplní pocitem pochopení.

Dobré zprávy: Lidé, které jste dlouho neviděli, vám opět vstoupí do života. Bude to příjemné setkání. Také vás čeká jedno milé překvapení.

Na co si dát pozor: Ne vždy si lidé myslí to, co si o nich myslíte. Pozor na jedince, kterým plně důvěřujete, přestože je neznáte dobře. Mohou vám snadno oklamat.

Andělská rada: Veďte svůj život podle nejlepšího uvážení. Přestože vaše rozhodnutí mohou být špatná, dostanete lekci, která bude nad zlato, pokud si z ní odnesete poučení.

Zdroj článku:
  • Autorský text