Andělská poselství na pondělí: Lvi, něco musíte změnit, Váhy, příbuzní vás podrží

Andělská poselství na pondělí: Lvi, něco musíte změnit, Váhy, příbuzní vás podrží
Mnohdy vzhlížíme k nebi a žádáme o pomoc kohokoli, kdo nás může vyslyšet. Není to zbytečné. Tímto počinem projevujeme vyšší moci, včetně andělů, naši pokoru a touhu změnit svůj život. Jejich rady, jak zlepšit náš život, ale častou zůstanou nevyslyšeny. Co chtějí poradit vám?

Andělé se starají o naše pohodlí v každodenním životě. Přejeme-li si něco dostatečně dlouho, znenadání se nám to splní. Je to tím, že andělé dostanou zprávu, že tuto věc skutečně potřebujeme. Jsme-li v nouzi, vždy nás chrání. A i toto pondělí mají něco na srdci, chtějí nám něco sdělit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Sdílíme s vámi všechny radosti a starosti. Jakmile se starosti nakupí, máte tendenci na nás zanevřít. Nechte svou mysl otevřenější, jedině tak spása přijde rychleji než byste čekali. Také nezapomeňte dělat radost ostatním, zvýšíte svou pozitivní energii, která je naším motorem.

Tip: Cítíte-li se opuštění, vzpomeňte si, že největší štěstí pramení pouze z vás samotných.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přimějte jednoho člověka, aby se stal klidnějším. Je to malý krok, ale jakmile to udělá více lidí, postupně dosáhnete mírumilovnějšího světa, v němž naleznete větší spokojenost. Budete-li ohleduplnější, přimějete být milejší i ostatní lidi.

Tip: Usmívejte se na svět, přestože máte své vlastní problémy. Zlepšíte tak ostatním den.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte velký problém s netrpělivostí. Dnes to platí dvojnásobně. Ne všichni sdílejí vaše názory nebo postupy. Pamatujte na to a nehněvejte se na ty, kteří mají pomalejší tempo či odlišný názor. Místo toho najděte cestu, jak spolu vyjít. Vždy nějaká existuje.

Tip: Nedokážete-li vymyslet vhodný způsob sami, pomodlete se a my vás tu nezbytnou trpělivost doneseme.

Rak (22. června – 22. července)

Nenechte tento den, aby vás zahnal do kouta. Přestože potkáte lidi, kteří vám nebudou přát nic dobrého, posilování sebevědomí je jediná cesta, jak jim dokázat opak. Nepozastavujte se nad jejich výroky, plně je ignorujte. I vy máte svou čest, kterou byste si měli chránit.

Tip: Stýkejte se pouze s lidmi, kteří si váží vašeho charakteru. U ostatních lidí si všímejte pouze pozitivních vlastností, neodsuzujte je.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zavřete oči a věnujte pozornost vizuálním ztělesněním svých myšlenek. Mezi nimi také uvidíte naše poselství, pojednávající o vaší životní cestě. Něco musíte změnit, pokud chcete být šťastní. Jsme u vás a ochotni vždy dobře poradit, je-li naše rada zapotřebí.

Tip: Tyto obrazy ve vaší mysli vám také poskytnou pravdivou informaci o někom vám blízkém. Tento fakt nebudete chtít přijmout, ale jedině přijmutím pravdy můžete začít se změnami.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nepotřebujete více, než nyní máte. To, co pociťujete, je touha, která vám odebírá vaše štěstí. Naučte se žít skromněji a to, co sami nepoužíváte, někomu věnujte. Může se jednat o charitu či někoho ve vašem okolí, který tuto věc potřebuje, ale nemůže si ji dovolit.

Tip: Sdílení svých věcí s ostatními přinese více radosti a spokojenosti do vašeho života.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte nejenom nás, ale také své blízké, kteří vás vždy podrží, když se vám nedaří. Vyhledejte jejich společnost, přestože se nyní máte dobře, a upevněte váš vztah. Když vás nic netrápí, máte tendenci zapomínat na to, kdo vám pomohl. Zeptejte se svých známých, jak se jim daří.

Tip: Přineste těmto lidem nějakou maličkost, která není drahá, ale symbolizuje vaše sympatie k těmto osobám.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše podvědomí ví, co je pro vás nejlepší. Následujte svou intuici, vnášíme do ní naše cenné rady. Chcete-li něco udělat, neodkládejte to z důvodu nedostatku času. Ten čas totiž nemusíte mít nikdy, proto dělejte pouze to, co vás baví a naplňuje.

Tip: Sdílení pocitů s nejbližším člověkem či vypsání se na papír uvolní vaše negativní emoce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše duše je průzračně čistá, není v ní místo pro žádné negativní emoce. Ty ji pouze obklopují. Čím více budete věřit v dobro ostatních lidí, tím silnější zeď kolem své duše postavíte. Soustřeďte se na lidi, kteří vám dělají radost při každé příležitosti, a oplaťte jim jejich dobré skutky.

Tip: Jste obklopeni naší oporou, nenecháme vás nic zkazit. Jednejte s ostatními tak, jak si přejete, aby se oni chovali k vám.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Lidé dnes mohou nepříznivě působit na vaši psychiku. Nezapomeňte, že každý má své dobré a špatné vlastnosti, a to včetně vás. Zaměřte se nejdříve na sebe, než začnete odsuzovat druhé. Všimněte si, že nadávání na všechny okolo vám bere štěstí, zatímco pochopení ho posílá k vám.

Tip: Popřemýšlejte, jak by vám byla příjemná situace, kdyby se k vám někdo zachoval stejně jako vy k ostatním.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ať už se stane cokoli, my vždy stojíme při vás a nikdy vás nenecháme klesnout na úplné dno. Pečujeme o vás každý den a zahrnujeme vás láskou, aniž si to uvědomujete. Máte-li pocit, že se nemůžete na nikoho spolehnout, pak vězte, že v našem případě to neplatí.

Tip: Zkuste více důvěřovat lidem. Někteří vás zklamou, ale ti, co za něco stojí, zůstanou po vašem boku.

Ryby (19. února – 20. března)

Zasloužíte si stejnou lásku jako ostatní lidé. Rozmazlujte se, kupte si to, co vás potěší. Někdy také potřebujete odpočívat, nejen se starat o ostatní. Zařídíme, aby vám dnes nic nechybělo, a pošleme k vám svou lásku, abyste se cítili milovaní a spokojení.

Tip: Dlouho jste zanedbávali své skutečné zájmy, abyste vyhověli ostatním. Zaměřte se více na ně.

Zdroj článku:
  • Autorský text