Andělská poselství na sobotu: Vodnáři, neobviňujte se, Ryby, najděte svou hodnotu

Andělská poselství na sobotu: Vodnáři, neobviňujte se, Ryby, najděte svou hodnotu
Andělé se domnívají, že bychom měli kultivovat velkorysost, abychom byli šťastnější. Na rozdíl od názoru většiny z nás můžeme být velkorysí, aniž bychom utratili jedinou korunu či cokoli darovali. Být velkorysí také znamená darovat svůj čas ostatním lidem.

Přátelský rozhovor někdy dokáže mnohem více než peníze či majetek. Můžeme poskytnout druhé osobě rady, psychickou podporu či si pouze povídat o jejích zájmech. Velkorysost nezná hranice, s menší dávkou kreativity vykouzlíme úsměv na tváři téměř komukoli. Stačí odhalit, co druhá osoba potřebuje a čeho si cení. Také můžeme být velkorysí tím, že změníme sami sebe k lepšímu. Co můžete udělat vy, aby lidé kolem vás byli spokojenější a vy též?

Beran (21. března – 19. dubna)

Ujistěte se, že všechny vztahy jsou zdravé a silné. Pozvěte lidi, které máte rádi, na společný víkend, a završte ho dobrým jídlem v pěkné restauraci. Možná se dozvíte, že se k vám někdo zachoval nečestně, buďte připraveni mu odpustit. Dotyčný velice lituje, že jednal proti vašemu zájmu.

Andělská rada: Neobviňujte nikoho, dokud si nebudete plně jisti, že udělal něco špatného. Nezapomeňte, že vaše představivost může vytvořit negativní obraz, který nemá se skutečností nic společného.

Býk (20. dubna – 20. května)

Postavte se svému největšímu strachu. Kritizování jiných lidí je ne vždy oprávněné, proto se mu snažte za každou cenu vyhnout. Budete-li na ostatní pokřikovat, jak jsou neschopní, nejspíše si z toho nic nevezmou, pouze jim způsobíte ostudu. Nedokazujte si, že jste lepší než ostatní.

Andělská rada: Pozor na vaše ego, bude se chtít protlačit a ovládnout vaši mysl. Sebeláska je nesmírně důležitá, ale nemusíte se nutně povyšovat nad ostatní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte v sobě mnohem větší nadšení, než si vůbec myslíte. Využijte ho k šíření radosti. Zapojujte se do úkolů, které ve vás evokují pocit správné věci. Poptejte se po příbuzných, zda něco nepotřebují, nebo nabídněte pomoc starším občanům. Možnosti jsou nekonečné.

Andělská rada: Vytěžte maximum z každé příležitosti. Ne vždy vše půjde tak hladce, jak si přejete, nicméně máte schopnost dotáhnout věci do konce, pokud víte, že to někomu prospěje.

Rak (22. června – 22. července)

Snažte se nebýt emocionálně napjatí. Říkáte něco, čeho později litujete. Přitom by stačilo se několikrát rozdýchat, uvědomit si, zda se chystáte říci fakt nebo výplod své fantazie, a podle toho buď mluvit nebo mlčet. Lidé si budou myslet, že jste velmi moudří.

Andělská rada: Nebojte se uznat svou chybu. Pokud něco neuděláte správně, upozorněte na tento fakt ostatní lidi. Stejně se to jednou provalí, nemá tedy cenu to oddalovat.

Pokud uděláte chybu, nebojte se na to upozornit ostatní.
Pokud uděláte chybu, nebojte se na to upozornit ostatní. | Zdroj: olly18 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Je potřeba být schopni se bavit, přestože k tomu zdánlivě nemáte žádný důvod. Zaměřte se na své obavy a hledejte jejich pravý význam. Jakmile zjistíte, proč k nim dochází, bude vám to připadat vtipné. Následně své obavy můžete odhodit a dál si užívat života.

Andělská rada: Jakmile si začnete připadat prázdně, je čas změnit váš dosavadní způsob života. Vymyslete něco nového a plně se na to zaměřte. Najděte něco, co vás bude hodně naplňovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hádky jsou naprosto zbytečné, snažte se jim proto vyhýbat. Ušetříte si spoustu nervů a také zachráníte mnoho vztahů před úpadkem. Hlavní je nebýt na nikoho naštvaní a snažit se druhému člověku ukázat, že všechno lze řešit v klidu.

Andělská rada: Nedaří-li se vám, neznamená to, že se musíte léčit na ostatních lidech. Snažte se odhalit příčinu svých problémů a odstraňte ji buď sami nebo s pomocí lidí, kteří vám pomoci dokážou.

Váhy (23. září – 23. října)

Žádný člověk není neomylný, není proto třeba nepřiznat se, přestože je zřejmé, že vinu nesete vy. Lidé chybují, ale vyvrhelové se z nich nikdy nestali. Zajděte za všemi, jimž jste ublížili, a přiznejte svou chybu. Když něco provedete, okamžitě se k tomu přiznejte.

Andělská rada: Je tak jednoduché začít vinit druhou osobu, přestože události nasvědčují tomu, že to udělala ona a nikoli vy. Zkuste ale sebrat odvahu a přiznat se ke všemu, co jste způsobili.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Možná o víkendu nechcete o práci ani slyšet, nicméně pro vás je nejlepší zaměřit se na svou práci. Nemyslíme tím pracovat, ale rozšířit si obzory a naučit se něco, co ve svém zaměstnání využijete. Jakmile zjistíte, že vaše práce nemusí být jen nuda, hned vám přestane vadit v takovém měřítku.

Andělská rada: Nezapomeňte ani na dostatečný odpočinek. Neměli byste své touze zlepšit se v práci věnovat celý den. Projděte se přírodou nebo si zacvičte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Využijte každý potenciál své osobnosti. Mnoho vašich osobnostních rysů je vám na obtíž, ale vězte, že jste dobrý člověk, stejně jako všichni ostatní. Pouze vnímání dobra a zla je to, co vás odlišuje. Co se vám může zdát nepřístupné, je pro jiné lidi pravým projevem dobra.

Andělská rada: Důležité je vzájemně se respektovat. Nedělejte si obrázek o lidech kvůli tomu, co dělají, aniž byste znali jejich minulost, která vytváří jejich pohled na svět.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne vždy je nutné obviňovat všechny ostatní ze svých neúspěchů. Ačkoli mají na vaši osobnost silný vliv, primárně byste se měli měnit v závislosti na tom, co sami chcete. Buďte více sami sebou a vytvoříte osobnost, kterou nic nezlomí. Důležité je se nepřetvařovat.

Andělská rada: Čelte problémům a řekněte si, že vás nijak nezajímá, jak dopadnete. Právě nejistota vám brání v logickém uvažování. Odstraňte ji a vaše problémy vymizí samy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Každý člověk občas chybuje, není třeba se dlouze do noci obviňovat. Mějte úctu ke své vlastní osobě. Jakmile se vám něco nepovede, nehledejte důvody, proč jste se nezachovali jinak. Obecně se vyplatí příliš nepřemýšlet nad vlastními chybami. Neodstraníte je tím a zbytečně se trápíte.

Andělská rada: Mluvte o sobě, jako byste byli člověk, jehož chování je oprávněné. Jak o sobě budete mluvit, tak vás ostatní lidé budou vnímat.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste mnohem lepší člověk, než si vůbec myslíte. Vzpomeňte si, kolikrát jste řešili cizí problémy, ukončovali něčí hádky nebo jste zastoupili psychologa, když si vaši přátelé nevěděli rady. Bohužel máte tendenci vnímat se jako někoho podřadného, nicméně jste velmi hodnotní.

Andělská rada: Zamyslete se, jak byste se mohli zabavit. Jedině tak přestanete být přísní, co se týče sebehodnocení.

Zdroj článku:
  • Autorský text