Andělská poselství na pondělí: Panny, nechte věci volně plynout, Ryby, odpusťte sami sobě

Andělská poselství na pondělí: Panny, nechte věci volně plynout, Ryby, odpusťte sami sobě
Každý jsme občas na pochybách. Zda něco zvládneme, zda nás mají ostatní rádi, zda si své místo na tomto světě opravdu zasloužíme. Andělé nás ujišťují, že to je naprosto normální. Nemělo by to však pohltit naši mysl. Na svůj vlastní život bychom měli hledět pozitivněji.

Andělé nemají rádi, když nás vidí trpět. O to hůře, pokud se trápíme svými vlastními myšlenkami. Ačkoli se snaží, abychom neprožívali nic tak silně, nemohou uhlídat všechno. Přesto nám dávají tolik potřebnou naději, abychom chtěli pokračovat ve svém životě. Nakonec zjistíme, že život není tak špatný. Jaká jsou jejich hřejivá poselství pro dnešní den?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nechte se inspirovat nápady vašich přátel. Mohou něco říci jen tak, aniž by se nad svými slovy jakkoli pozastavili. Může jim to přijít jako něco, co nemá budoucnost. Využijte svou kreativitu, abyste jejich nápady proměnili ve skutečnost. Poté jim nezapomeňte dát jejich podíl.

Andělská rada: Můžete člověka, který vás takto inspiroval, pozvat ke spolupráci. Jeho nápad možná nemá budoucnost, ale stejně velká šance je, že dostal geniální myšlenku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš známý se zaměřil na něco nového. Učte se s ním, nemůžete s jistotou říci, zda se vám nově nabyté zkušenosti budou někdy v budoucnu hodit. Chcete-li žít plnohodnotný život, kdy na jeho konci nebudete litovat ničeho, učte se, dokud můžete.

Andělská rada: Pozor na vztek, ale hlavně na svou žárlivost. Dotyčný člověk se může učit mnohem rychleji než vy. Nejde o to, jakým tempem se učíte. Jde o to, jak své poznatky dokážete využít v běžném životě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše odhodlání vás dokáže přivést k úspěchu. Stačí jen být trochu trpělivější a hlavně vynalézavější. Popřemýšlejte, jakým způsobem můžete své cíle převést do reality a také jak postupovat, aby vám všechno vyšlo. Pokud se na své cestě střetnete s problémy, zvolte jiný způsob, který bude fungovat více.

Andělská rada: Úsilí je všechno, co potřebujete. I kdybyste si měli na splnění svého cíle vymezit pouze pět minut denně, z dlouhodobého hlediska se bude jednat o hodiny, či dokonce dny tvrdé práce.

Rak (22. června – 22. července)

Neodhánějte od sebe ostatní lidi. Do budoucna je dobré najít mnoho spojenců, s nimiž byste mohli spolupracovat a kteří se vyznají v oblastech, ve kterých vy tápete. Najděte nějakého člověka, kterému loajalita ani disciplína nejsou cizí. Tento člověk vám bude hodně užitečný.

Andělská rada: Využijte svou nestrannost, abyste vyřešili problémy jiných lidí. Nejste tak bezmocní, jak si myslíte. Máte svou hodnotu, kterou musíte teprve odhalit.

Najděte člověka, který je loajální, do budoucna se vám bude hodit.
Najděte člověka, který je loajální, do budoucna se vám bude hodit. | Zdroj: stockasso / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Věnujte se vašim zájmům, zahrňte je do práce. Vaše dlouhodobé cíle nemohou být naplněny, pokud se jim budete věnovat naplno a nedopřejete si dostatek odpočinku. Pozitivní energie je zapotřebí, jinak lehce ztratíte motivaci a poté i zájem plnit si svůj sen.

Andělská rada: Nezapomeňte postupovat podle vašeho plánu, krok za krokem. Nedělejte dnes více, než co jste si naplánovali. Jedině tak zůstanete plně soustředění.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nevnucujte se člověku, k němuž cítíte lásku. Zeptejte se ho, zda by si s vámi nechtěl někam vyrazit. Pokud odpověď bude záporná, dalším vnucováním pouze ztratíte jeho náklonnost k vám. Počkejte, dokud si sám neudělá čas, aniž byste mu poté cokoli vyčítali.

Andělská rada: Zamyslete se, zda čas, který investujete do partnera či někoho, koho jste si vyhlédli, je moudře využitý. Místo abyste se trápili, zkuste si najít nový koníček, u něhož se pobavíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemají-li ostatní lidé čas, aby vám pomohli s vašimi úkoly, vrhněte se na ně sami. Nesmutněte, že vám nikdo nechce pomoci. Smutkem pouze ztrácíte čas, který můžete věnovat dokončení toho, co jste začali. Čím dříve to budete mít hotové, tím dříve se můžete opět bavit.

Andělská rada: Život je tak těžký, jak si ho uděláte. Proto nemyslete na to, že je k vám osud krutý, a hledejte možnosti, jak být více spokojení. Zvládnete to sami, bez pomoci ostatních.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Komunikace je velmi důležitá. Čas od času můžete posílit své vztahy tím, že se ostatních budete ptát, jak se jim daří a co v poslední době dokázali. Během rozhovoru se jim dívejte přímo do očí a kývejte, jakmile vypustí zajímavou informaci. I několikaminutový rozhovor dokáže divy.

Andělská rada: Obviňování do přátelského či rodinného rozhovoru nepatří. Projevte svým blízkým svou důvěru, pokud si přejete, aby vás chodili navštěvovat mnohem častěji.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Cokoli se chystáte udělat, promyslete si, jak to uděláte a zda se jedná o moudré rozhodnutí. Častokrát je mnohem lepší nad svým rozhodnutím přemýšlet dlouhé hodiny než později litovat, že jste neudělali něco jiného. Jste-li na pochybách, svěřte se člověku, kterého si vážíte nejvíce.

Andělská rada: Je normální, když si myslíte, že přemýšlet o budoucnosti se příliš nevyplatí. Jistě, budoucnost se může kdykoli změnit, avšak lepší je se připravit než se ocitnout v nepříjemném údivu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vyjadřujte své myšlenky stručně a jasně. Ne všichni mají čas na sáhodlouhá souvětí, která obsahují jen několik užitečných informací. Selektujte své myšlenky. Naučte se rozpoznat, co je moudré říci a co naopak je pouhá ztráta času. Takto k sobě přilákáte lidi, kteří vám mají co nabídnout.

Andělská rada: Místo abyste říkali něco, co je nepodstatné, svůj čas věnujte něčemu, co vám pomůže se rozvíjet. Studium či práce jsou skvělé možnosti, jak využít váš čas.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nemůžete se rozhodnout, co se týče vašich životních priorit. Je to tím, že si na své přemýšlení nevyhrazujete dostatek času. O něčem takovém byste měli přemýšlet, když jste sami, ideálně před spaním, kdy vás už nic ani nikdo neruší.

Andělská rada: Nekomunikujte o svých plánech, dokud si nebudete stoprocentně jisti, že je chcete skutečně naplnit. To vám dá status rozhodného člověka.

Ryby (19. února – 20. března)

Občas jste sami sobě největším nepřítelem. Ubližujete sami sobě, když závidíte ostatním jejich moc, slávu či úspěch. Pamatujte, že závist je pouze volba. Nemusíte mít negativní myšlenky, když potkáte někoho bohatšího či šťastnějšího. Nenechte svou vlastní mysl, aby vám ztěžovala život.

Andělská rada: Obzvláště kvůli financím můžete pocítit zlobu. Peníze častokrát kazí charakter člověka, proto se tolik nezaměřujte na movitost a buďte vděčnější za to, co dnes máte.

Zdroj článku:
  • Autorský text