Hvězdná znamení, která na prvním rande nikdy neplatí za večeři

Hvězdná znamení, která na prvním rande nikdy neplatí za večeři
Na společné večeři, která bývá součástí prvního rande, máme tři možnosti – můžeme platit my, partner nebo platit společně, každý za sebe. Nicméně, pokud patříte do jednoho z následujících znamení zvěrokruhu, váš potenciální partner vždy zaplatí plnou úhradu, ať se mu to líbí, nebo ne.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Myslíte především na budoucnost, a tak není divu, že šetříte každou korunu, kde se dá. Jste přímo šťastní, když někde vidíte něco v akci, poněvadž to nemusíte kupovat za běžnou cenu. Jakmile se ocitnete na prvním rande, začnete se zajímat o to, kdo zaplatí za společnou večeři, a pokud zjistíte, že máte platit vy, snažíte se změnit názor svého potencionálního partnera. Dostat něco zdarma je váš splněný sen. Na rande to může být problém, obzvláště pokud váš partner je přesvědčen, že každý si má platit vlastní díl.

Váhy (23. září – 23. října)

Na první schůzce se snažíte partnera všelijak zaujmout, abyste v jeho očích byli krásní a perfektní natolik, že za vás zatáhne společnou večeři. Opravdu si ceníte rovnoprávnosti i rovnováhy ve vašem životě, ale něco vám říká, že na prvním rande by měl platit váš partner a nikoliv vy. Myslíte si, že pokud vás někdo opravdu hodně miluje, nebude mu dělat žádný problém zatáhnout celý účet za společné jídlo. K tomu, aby se vám povedlo ho přesvědčit, jste ochotni udělat téměř cokoliv. Člověk, který s vámi jde na rande, by se měl mít na pozoru, pokud začnete používat až příliš milá slova a až příliš intenzivní polibky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jedna věc, která je o vás extrémně známá, je, že šetříte doslova každou korunu na to, abyste si mohli příští týden dovolit zaplatit si drahou cestu kamkoliv, kam vás to zrovna potáhne. Jste proto úplně šťastní (doslova záříte štěstím), pokud váš partner zaplatí společnou večeři pouze ze svých úspor. Doslova to vyžadujete, poněvadž pokud má dostatek peněz na zaplacení společné večeře, zřejmě bude mít finanční zásobu i na vaše společné toulky. Ověřujete si to tím, že chodíte do té nejdražší restaurace v okolí a objednáváte si to nejlepší a nejdražší jídlo.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud patříte k tomuto znamení zvěrokruhu, požadujete, aby se s vámi na rande jednalo královsky. Chcete mít jistotu, že váš potenciální vztah bude mít nějakou budoucnost, a proto požadujete, aby váš partner zaplatil veškeré účty za tento den, a to včetně společné večeře. S největší pravděpodobností to neřeknete nahlas, ale pokud se váš partner sám rozhodne, že za vás chce večeři zaplatit, určitě na něj budete pohlížet jinak, než kdyby nechal platit vás či rozdělil vaše platby napůl.

Zdroj článku: