Andělská poselství na pátek: Váhy, všímejte si chování ostatních, Kozorozi, nebojte se ukázat svůj talent

Andělská poselství na pátek: Váhy, všímejte si chování ostatních, Kozorozi, nebojte se ukázat svůj talent
Andělé se snaží nás naučit spokojit se s málem. Vždyť také veškeré nepokoje vznikají kvůli touze po penězích či moci. Jsme-li šťastní za to, kdo jsme a čím jsme, nemáme potřebu dokazovat celému světu opak. Jsme spokojení a více nepotřebujeme. Jak můžete být šťastnější dnes? Přinášíme vám andělská poselství.

Nepotřebujete vlastnit nejmodernější technologie a telefon máte spíše na volání a psaní si s rodinou? Nejspíše jste mnohem šťastnější než lidé, kteří technologiemi přímo žijí. Chvilku jsou totiž šťastní, poté vyjde nový model a ten jejich je omrzí. Jsou ještě nešťastnější než kdy předtím. To byl pouze příklad. Jaké si vzít ponaučení? Je dobré být vděční za to, co máme, a pokud toho máme více, je dobré udělat radost někomu jinému drobnou finanční pomocí či dárkem. Co podle andělů můžete pro sebe či pro ostatní udělat v pátek?

Beran (21. března – 19. dubna)

Dvakrát si rozmyslete své nápady, než je zrealizujete. Promluvte si o nich s moudrým člověkem. Může vám otevřít oči a sdělit vám možná rizika, tudíž budete více schopni si promyslet, zda vám to skutečně stojí za to. Máte dobrou vizi, pouze způsob provedení může být špatný.

Andělská rada: Obklopte se lidmi, kteří vás dokážou podpořit a upozornit vás na drobné komplikace, najděte tu správnou motivaci a jděte si za svými sny bez větších překážek.

Býk (20. dubna – 20. května)

Každá vaše myšlenka stojí za bližší prozkoumání. Než nějaký nápad odsoudíte jako neúčinný či hloupý, věnujte mu trochu pozornosti. S trochou času a trpělivosti přijdete na to, jak ho proměnit ve velmi užitečný. Popřemýšlejte, jak by vám vaše myšlenky mohly přinést vytoužené štěstí.

Andělská rada: Jste-li tvůrčí osobnost, co například využít své velké představivosti, abyste napsali knihu či namalovali obraz? Pokud s tímto nápadem neuspějete, alespoň svou tvorbou příjemně pobavíte své blízké.

Blíženci (21. května – 21. června)

Věřte si tak hodně, jak to dokážete. Zničte hranice svého sebevědomí a nastavte je trochu výš, a to samé učiňte každý další den. Vaše představy se vám zdají divoké až nereálné, ale nic není nemožné. Nepřestávejte jít za svými sny jen proto, že pár lidí nevěří ve vaše schopnosti.

Andělská rada: Ujasněte si, čeho vlastně chcete docílit, a to nejen nyní, ale také více v budoucnu. Mít alespoň základní představu, jak budete trávit svůj život, vám dodá inspiraci.

Zdravé sebevědomí je třeba k naplnění životních snů
Zdravé sebevědomí je třeba k naplnění životních snů | Zdroj: gdolgikh / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Všechno byste si nejraději udělali sami. Existují však činnosti, které je lepší přenechat lidem, kteří se v nich pohybují mnohem déle než vy. Vytvořte přátelství s lidmi, kteří vynikají tam, kde toho příliš nezmůžete. Budete mít možná malý, ale silně talentovaný kruh přátel, do kterého zapadnete.

Andělská rada: Od těchto lidí se můžete učit. Bude to dlouhá cesta, která vám ale zajistí úplné pochopení pracovních postupů. To vám otevře nové možnosti nejen v kariéře.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemyslete na ty nejmenší detaily. Někdy jsou klíčové k úspěchu, avšak vy se začínáte zaměřovat na naprosté zbytečnosti. Ne celý svět je proti vám. Odpočiňte si, pokud se cítíte přepracovaní po náročném týdnu. Naučte se nalézat opravdu důležité detaily, což neznamená zaměřovat se na všechny.

Andělská rada: Jak poznat detaily, nad nimiž nestojí za to se pozastavovat? Velmi jednoduše. Zaměřujete se na ně delší dobu a neustále je měníte, ale ani deset změn za sebou váš problém nevyřešilo.

Panna (23. srpna – 22. září)

Čeká vás radostná zpráva, která ukončí vaše stresové období. Vaše vztahy, které již začínaly uvadat, se vrátí zpět do normálu. Můžete se těšit, že vám někdo navrhne aktivitu, u které se hodně pobavíte. Nemusíte riskovat, abyste byli spokojení, štěstí k vám dnes přijde samo.

Andělská rada: Seberte všechnu odvahu a zkuste opustit svou komfortní zónu. Bude to mnohem užitečnější než si myslíte. Máte své přátele, kteří vám zvednou náladu, přestože to nyní není zapotřebí.

Váhy (23. září – 23. října)

Chování ostatních lidí vám o nich prozradí hodně. Jsou k vám arogantní či naopak vychvalují každou informaci, kterou vypustíte z úst? V tom případě pozor, nejsou k vám zcela upřímní a někteří z nich vám mohou úmyslně ublížit. Naopak někdo, kdo je až příliš chladný, možná potřebuje vaši pomoc.

Andělská rada: Téměř nic na tomto světě není tak, jak se na první pohled může zdát. Zeptejte se roztržitých lidí, jak se mají, a možná se stanete rádcem, který jim zlepší život.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokuste se navázat bližší spojení s lidmi, které potkáváte každý den. Chodíte kolem nich bez zájmu, a přesto byste si mohli vzájemně pomáhat, pokud byste k tomu byli nakloněni. Lidé, které neznáte, mají větší talent, než si myslíte. Neberte jiné lidi jako někoho, koho nepotřebujete.

Andělská rada: Máte tendenci skrývat své skutečné myšlenky a někdy i záměry. Nemusíte všem říci, co si skutečně myslíte, ale můžete si získat jejich důvěru tím, že k nim budete trochu upřímnější a milí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nečekejte na dokonalou příležitost, abyste se do něčeho pustili. Ta nejlepší příležitost je teď hned. Udělejte malý krůček k tomu, abyste dosáhli svého cíle. I obyčejné naplánování si malého množství práce na každý den v měsíci je velký krok za předpokladu, že svůj plán budete plnit.

Andělská rada: Cesta ke spokojenosti je přestat čekat a začít okamžitě. Zamyslete se, kde byste dnes byli, kdybyste se toho drželi celý svůj život. Nesmutněte, místo toho získejte motivaci a začněte něco dělat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Není třeba se stydět za své činy. Naopak, dnešek je ideálním dnem pro to, abyste ostatním předvedli, co ve vás je. Nepokoušejte se mlčet a pouze přihlížet úspěchu ostatních – i kdybyste se snažili sebevíc, nešlo by vám to. Máte silné předpoklady pomáhat ostatním svými zkušenostmi.

Andělská rada: Občas svůj talent pohřbíváte zaživa, zdá se vám nedůležitý. To ale rozhodně není pravda. Zkuste předvést, co ve vás je, a uvidíte, kolik lidí bude váš talent obdivovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Rozchody nebývají to nejsladší, co uděláte, ať už partnerské či přátelské. Někdy jsou ale zapotřebí. Bavíte se s hodně lidmi, někteří přátelé však mají předurčeno strávit s vámi určitou dobu a potom odejít z vašeho života pro vaše vlastní dobro. Jakmile dojde na rozchod, snažte se být milí.

Andělská rada: Popřejte těmto lidem hodně dalších úspěchů. Sdělte jim, že to není proto, že byste je už neměli rádi, ale že z logického hlediska si již nemáte co říci a co si vzájemně dávat.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše vytoužená příležitost ukázat, kam až jste ochotni zajít, abyste někomu pomohli, se objeví právě dnes. Chvilku ale budete muset hledat. Objevte ji a ukažte, co ve vás je. Využijte svou kreativitu, abyste dokázali svou empatii a získali si důvěru daného člověka. Tu však později nezneužijte.

Andělská rada: Akce je jediná možnost, jak začít. Příležitost k vám nedojde sama. Všímejte si lidí, kteří se očividně trápí, spřátelte se s nimi a ukažte jim, že po světě chodí i dobří lidé.

Zdroj článku:
  • Autorský text