Andělská poselství na neděli: Býci, volte vhodnější slova, Ryby, změňte svou denní rutinu

Andělská poselství na neděli: Býci, volte vhodnější slova, Ryby, změňte svou denní rutinu
V neděli většina z nás odpočívá, zatímco andělé usilovně pracují, aby nám zajistili lepší život. My si ani neuvědomujeme, kolik energie věnují svému poslání. Pociťujeme až následky jejich činů. Ani vás neignorují. Co by si přáli, abyste vy věděli?

I když se bavíme, bychom se měli ujistit, že naše činy neškodí ostatním. Berme ohled na ostatní za všech okolností. Zejména starší lidé než my si zaslouží zvýšenou péči. Věnovat jim peníze, pokud u kasy zjistí, že si nevzali dostatečný finanční obnos, je jeden z dobrých skutků, který pro ně můžeme udělat. V očích andělů jsme milí lidé, kteří nemají důvod nepomoci. Jaká poselství vám andělé přinášejí dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Ačkoli budete chtít vést pohodlný život a nemyslet na ostatní, nedělejte to. Vydejte se za svou rodinou a nabídněte pomoc při domácím úklidu – jen drobný příklad. Vaše rodina vás vždy podporovala nehledě na to, co jste udělali, a bylo by vhodné jim to oplatit.

Andělská rada: Zejména jde-li o rodiče, můžete jim nabídnout finanční pomoc při koupi zařízení pro domácnost, které potřebují a které není nejlevnější, i kdybyste měli obětovat jen pár stovek korun.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte plné právo vyjádřit se ke všemu, k čemu máte co říci. Volte vhodná slova, jinak byste se s někým mohli ošklivě pohádat. Pokud půjde o pomstychtivého člověka, pěkně vám zavaří. Buďte ke všem milí a také oni budou milí k vám.

Andělská rada: Štěstí je k vám nakloněno a bude se k vám přibližovat s každým dobrým skutkem, který pro někoho uděláte. Udělejte něco nového, něco, co by do vás nikdo neřekl. Kreativita vám chybět nebude.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vraťte se k úkolu, který jste přestali plnit, protože jste zjistili, že na něj zatím nemáte. Nebuďte pohodoví, naopak se snažte tento úkol konečně dokončit. Nemáte-li co na práci, začněte uklízet, abyste toho před Vánoci neměli tolik. Také pozvěte přátele do kina či vymyslete jiný odpočinkový program.

Andělská rada: Může vás to táhnout k pomlouvání jiných lidí. Vyhněte se této činnosti, vždyť ani vás samotné to netěší, když mluvíte o ostatních za jejich zády.

Rak (22. června – 22. července)

Buďte shovívaví k ostatním lidem. Vyslechněte je, pokud si to přejí. Ani vy nemáte rádi, když jste ignorováni či když jsou vaše rady zlehčovány. Také jim nabídněte pomoc sami od sebe, někteří lidé si o ni totiž sami požádat neumějí.

Andělská rada: Když někomu pomůžete, budete oslavováni. Lidé, ke kterým jste milí, se o tom zmíní svým přátelům. Budete považováni za laskavého člověka, na kterého je spolehnutí.

Navštivte starší příbuzné, kteří vás vždy rádi vyslechnou.
Navštivte starší příbuzné, kteří vás vždy rádi vyslechnou. | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte hodně znalostí o tom, jak vést spokojený život, ale nevyužíváte je ani pro sebe, ani pro ostatní. Zaměřte se na svůj největší problém, pořádně se nadechněte a popřemýšlejte, jaká je nejsnazší cesta k řešení. Zjistíte, že není tak nereálná, jak jste si doposud mysleli.

Andělská rada: Máte-li pocit, že vám nikdo nenaslouchá, navštivte starší členy vaší rodiny. Ti vás rádi vyslechnou a navíc vám poskytnou upřímný názor, který pro vás bude velmi cenný.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zahájení nového projektu, na němž se může podílet celá vaše rodina, vás hodně sblíží. Najdete společné slovo i se členy, s nimiž jste rozhádaní. Poskytněte jim svůj názor na vaše nedorozumění a také oni vám pomohou pochopit, proč se k vám tak zachovali.

Andělská rada: Rodiče vám pomohou a vynasnaží se, aby vás maximálně podpořili. Buďte opatrní, pokud se vám nedaří něčeho dosáhnout hned. Brzy se může objevit překážka.

Váhy (23. září – 23. října)

Chcete-li zažít úspěch, musíte aktivně hledat způsoby, jak ho dosáhnout. Nejlépe začnete, pokud se pokusíte zorganizovat domácí práce a zapojíte všechny členy domácnosti. Takto zjistíte nejlépe, zda již nyní máte předpoklady ustát nátlak okolí, jakmile se dostanete do vůdčí pozice.

Andělská rada: Vždy se najde někdo, kdo s vašimi rozhodnutími nebude souhlasit, a to platí i o vaší rodině. Zkuste pro tyto lidi vymyslet větší motivaci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Spokojenost s finanční situací se u vás očekávat nedá, a proto i dnes budete hledat způsoby, jak si něco přivydělat. Hleďte více na psychickou pohodu a vaši energii. Jakmile se přetáhnete, strávíte mnoho dalších dnů v pracovní neschopnosti.

Andělská rada: Místo práce zvolte výlet s lidmi, které máte rádi. Změny, které jste kdysi zavedli, přinesou pozitivní výsledek, na vás pouze je si ho uvědomit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Navštivte člena rodiny, který na tom není zdravotně nejlépe, a po cestě mu kupte drobný dárek. Bude vaší návštěvou nejen překvapen, ale také poctěn. Tento váš blízký se neskutečně nudí a ocení každou návštěvu. Vymyslete pro něj program, aby se dobře zabavil.

Andělská rada: Není nic důležitějšího než podpora rodiny. Zahajte rozhovor a zjistěte, zda nepotřebuje s něčím pomoci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Více se zaměřte na cizí lidi, kolem kterých procházíte. Vidíte šťastné tváře nebo utrápený výraz? Možná existuje něco, co byste mohli udělat, abyste tento pochmurný svět přebarvili veselejšími barvami. Potřebujete-li pomoc, vrstevníci v rodině jsou ti správní lidé.

Andělská rada: Máte spoustu peněz, drobný výlet vám významnou díru do rozpočtu neudělá. Poznání nových míst vás naplní pozitivní náladou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dříve jste si nemohli dovolit přepych, dnes je to jiné. Nastává pro vás výjimečný den, při kterém se můžete trochu rozmazlit. Neutrácejte ale za hlouposti, nýbrž za to, co vám bude přinášet radost delší dobu. Také svůj rodinný život posunete na přední místa.

Andělská rada: Udělejte to, co jste vždy chtěli udělat. Lidé budou mít radost z vašich rozhodnutí, budou správná, proto jimi nešetřete.

Ryby (19. února – 20. března)

Vyplatí se šetřit, pokud si chcete koupit něco, co vám udělá radost. Změňte svou denní rutinu, abyste tolik neutráceli a byla prospěšnější pro vaše psychické i fyzické zdraví. Pozitivní pohled na svět vám pomůže uchovat vnitřní mír a pomoci blízkému člověku.

Andělská rada: Přijměte pomoc od lidí, kteří vám ji nabídnou. Chtějí si s vámi užít volný čas. Nezáleží jim na tom, co budou dělat, ale že stráví čas s vámi.

Zdroj článku:
  • Autorský text