Andělská poselství na Silvestr: Váhy, nebojte se řešit své problémy, Lvi, svými názory pomozte ostatním

Andělská poselství na Silvestr: Váhy, nebojte se řešit své problémy, Lvi, svými názory pomozte ostatním
Andělé zastávají názor, že pokud chceme být šťastní, měli bychom ostatním přát štěstí. Neboť pokud se staneme člověkem přejícím jen to dobré, uvědomíme si, jak můžeme být sami spokojení. Co dalšího andělé radí vám?

Andělé by si přáli, aby se všichni lidé k sobě navzájem chovali slušně. Chodili s úsměvem na tváři, ale také prožívali radost, kdykoli se někomu něco povede. Naneštěstí my máme tendenci reagovat na spokojenost ostatních spíše podrážděně, přestože nám tento pocit pouze ubližuje. Zkusme to dnes jinak, pojďme alespoň jeden den být milí a přející. Rady, čím můžete začít, vám andělé posílají prostřednictvím svých denních poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Stejně jako nemít strach je důležité mít nějaké zábrany. Je vhodné vědět, kdy svým jednáním pomáháte jiným lidem a kdy jim naopak škodíte. Někdy je nutné více přemýšlet, neboť váš čin, který na první pohled lidem pomůže, jim ve skutečnosti pouze ublíží.

Andělská rada: Více vnímejte pocity druhých lidí a podle nich reagujte. Zejména vaši přátelé se budou ve vaší přítomnosti cítit více komfortně a začnou vás více vyhledávat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Věci, které chcete udělat, přestože se k tomu nemáte, rozhodně zkuste, pokud jimi neublížíte jiným lidem. Pozor si dejte zejména na potlačený vztek, mohl by se probudit a sázet rány kolem vás. Zjistěte, proč jste v určitých situacích vznětliví, abyste svůj vztek dokázali řešit, ne potlačovat.

Andělská rada: Učte se ze svých emocí. Místo toho, abyste pocítili negativní reakce, zjistěte, proč se tak skutečně cítíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nebojte se bojovat za své názory, pokud jste si jisti, že jsou správné. Nenechte ostatní, aby vám nakazovali, co si máte myslet. Stejně tak ale zůstaňte otevřeni novým myšlenkám, vězte, že ne všechny vaše názory jsou ty nejlepší. Buďte připraveni na sebezdokonalování.

Andělská rada: Je dobré nestýkat se s lidmi, kteří vás zdržují od vašich zájmů nebo vás nechají udělat všechny společné úkoly samotné.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete se snažit sebevíc, ale ne každý si vůbec všimne vašeho talentu, natož aby se vám za něj dostalo pochvaly. Neočekávejte, že vás lidé budou za vše chválit. Místo toho se zaměřte na to, abyste se stali tím nejlepším člověkem, kterého vaše okolí bude znát.

Andělská rada: Zasloužíte si úspěch, ale jdete na to špatně, když se spoléháte na jiné lidi. Nehleďte na jejich názory. Myslíte si, že jste dost dobří? Nejspíše tomu tak je.

Zasloužíte si úspěch, ale nespoléhejte na ostatní.
Zasloužíte si úspěch, ale nespoléhejte na ostatní. | Zdroj: Syda_Productions / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nebojte se prosazovat své názory. Ostatní lidé čekají, až jim poradíte, co pro ně bude nejlepší. Pokud lidé nedávno ignorovali vaše náměty, dnes to bude pravý opak. A lidé, kteří vás soustavně vypouštějí, si nezaslouží vaši pozornost. Věnujte čas lidem, kteří si vás váží jako plnohodnotného člověka.

Andělská rada: Nebojte se sdílet nejen své názory, ale také své obavy. Můžete být překvapeni, kolik lidí se bojí stejného scénáře jako vy nehledě na to, jak podivně vám zní.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nechte minulost v minulosti, nepromítejte ji do přítomnosti. Takto pouze trpíte a odháníte od sebe tolik potřebné štěstí. Váš vztek, který chováte k někomu jinému, ubližuje pouze vám. S dotyčným se nestýkáte, on neví, že na něj máte vztek, a proto ho to nijak netrápí.

Andělská rada: Posuňte se dál, nelpěte na minulosti. Stejně ji nevyřešíte ani nezměníte, tudíž není důvod, abyste se utápěli v lítosti a říkali si, jak je váš život krutý.

Váhy (23. září – 23. října)

Každý problém se musí jednou vyřešit. Konkrétně ho musíte vyřešit vy, je-li váš. Nebojte se, všechno nějak dopadne. Pokud si za vzniklou situaci můžete sami a sdělením pravdy někoho naštvete, stejně byste to měli udělat. Nikdo není naštvaný věčně.

Andělská rada: Máte-li více problémů či nedorozumění, může to být proto, že na ostatní kladete příliš vysoké nároky, aniž byste si to vůbec uvědomovali. Zeptejte se přátel, jaký na to mají názor.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne na všechno máte nárok. Naučte se pokornosti a uznejte, že si odměnu zaslouží někdo jiný, pokud byl úspěšnější. Místo vzteku se zaměřte na zdokonalování vašich nejsilnějších schopností. Příště můžete všem ukázat, že jste se snažili více.

Andělská rada: Poblahopřejte tomu, kdo byl úspěšnější než vy, a usmívejte se. Dávejte si pozor, aby váš úsměv nebyl falešný. Přejte dotyčnému vítězství – budete soustředěnější na svůj momentální cíl.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nikdy není pozdě zkusit něco znovu. To, že se váš plán v minulosti nesetkal s úspěchem, ještě neznamená, že selžete i nyní. Dnes máte na spoustu věcí odlišný názor než v minulosti, ze svých chyb jste se poučili, jste tedy moudřejší. Vzpomeňte si na svůj plán a zkuste ho zrealizovat.

Andělská rada: Žádný váš plán se nesejde s úspěchem, dokud vaší motivací zůstane něco si dokázat. Udělejte ze služby druhým lidem svou primární motivaci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaši přátelé se na vás mohou spolehnout. Kdykoli je někdo ohrožuje na cti, jste tu vy, kdo je bude zuřivě bránit a také je ubrání. Zasloužíte si proto nedělní plány uzpůsobené speciálně vám. Pro své přátele toho děláte hodně, ale oni zatím vůbec netuší, co vás baví, jaké máte zájmy.

Andělská rada: Zábava odstraní negativní myšlenky na ne příliš příjemnou minulost. Buďte proto s přáteli sdílnější, ukažte jim, co vás baví.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Otevřenost vůči ostatním lidem, zejména těm, které máte rádi, je nanejvýš důležitá. U vás ale jde o poměrně neobvyklý jev, proto byste měli zkusit svěřovat se ostatním se svými radostmi i starostmi. To neznamená se vychvalovat do nebes, znamená to něco říci a čekat, až druhý člověk odpoví.

Andělská rada: Budete-li se chválit, spousta vašich přátel vám může začít závidět. Během rozhovoru nalaďte pozitivní atmosféru, aby všichni vaši posluchači byli uvolněnější.

Ryby (19. února – 20. března)

Voláte po spravedlivosti. Zastáváte názor, že kdyby k sobě všichni lidé byli upřímnější a měli více pochopení, celý svět by se stal lepším místem. Lidé ale jakoby si přejí opak a dělají vše pro to, aby vás vytočili. Zkuste mít pro ně větší pochopení a brzy potkáte lidi, kterým tato vlastnost nechybí.

Andělská rada: Ne všem lidem se zavděčíte, většině se nezavděčíte nikdy. Hledat lidi, kteří mají stejné názory jako vy, je klíč ke spokojenějšímu životu.

Zdroj článku:
  • Autorský text