Partnerský horoskop na 19. - 20. února: Co vás čeká o víkendu - společný odpočinek, intimní rozhovory nebo dokonce zásnuby

Partnerský horoskop na 19. - 20. února: Co vás čeká o víkendu - společný odpočinek, intimní rozhovory nebo dokonce zásnuby
Tento víkend je ideální na společné zážitky. Vypravte se spolu na hory, na výlet či na nějakou kulturní akci. Užívejte si romantiky a společného odpočinku.

Beran

Sobota může být výborným dnem pro setkání s vašimi společnými přáteli, ale v neděli se raději stáhněte domů. Ve vzduchu může být podrážděnost a nervozita. Pravděpodobně se to týká práce nebo rodinných záležitostí. Soustřeďte svou energii pouze na váš domov a bezpečí.

Býk

Je na čase, abyste ze sebe setřásli všechnu únavu a starosti, Býci. Čeká na vás romantika a zábava s vaší druhou polovičkou. Tyto dny jsou vynikající také pro zásnuby, svatby a líbánky.  

Blíženci

Cítíte se sami sebou a všichni ostatní ve vaší blízkosti z této energie čerpají. Proto se nedivte, vyskytne-li se kolem vás více nápadníků, než byste si přáli. Rozhodněte se, komu budete věnovat své srdce a užívejte si vzájemnou lásku. 

Rak

Víkend strávíte v dokonalé harmonii. Společným výletem do přírody nebo návštěvou kulturní akce můžete získat inspiraci ke společné budoucnosti. Zapomeňte na domácí práce, nyní je čas na romantiku! 

Lev

Konečně máte více času jeden na druhého. Společné vycházky, krátké výlety nebo vzrušující kulturní akce posílí láskyplná pouta. Vaše spokojenost vašemu vztahu maximálně prospívá, proto si dovolte dostatečný odpočinek a nechtějte být za každou cenu úplně všude.

Panna

Společenské a kulturní akce dodají vašemu vztahu jiskru. Můžete toužit po rovnováze a stabilitě, kdejaká hádka vás vykolejí. Předcházejte proto nedorozuměním dlouhými vnímavými rozhovory, kdy se naladíte jeden na druhého a snáze tak dojdete k pochopení.

Váhy

Díky své vrozené nerozhodnosti a jiskřivé zvědavosti jste v této době náchylní být k ostatním štědřejší, což může být požehnáním i prokletím. Obzvlášť buďte opatrní, má-li váš partner žárlivé sklony. Promluvte si o svých očekáváních a dodejte vašemu vztahu více vzájemné důvěry.

Štír

Někteří z vás mohou obdržet nečekanou nabídku k sňatku. Páry si mohou svůj milostný život zpestřit romantickým pobytem. Každopádně si udělejte čas na upevnění partnerského pouta skrze společné koníčky a radosti.

Střelec

Váš společenský kalendář na víkendy je pravděpodobně nabitý k prasknutí. Nezapomeňte s sebou večer vzít i svou drahou polovičku nebo s ní alespoň strávit část víkendu. Naplánujte si například některé akce s vašimi společnými kamarády.

Kozoroh

Nejlepším afrodiziakem pro tento víkend jsou intimní rozhovory, které mohou směřovat k usmíření a vášni. Cestování, společné koníčky a kreativní vyžití umocní harmonii mezi vámi. 

Vodnář

Tento čas je nejlepší na krátký předjarní výlet nebo alespoň na romantickou vycházku po městě. Objeví se skvělé příležitosti k vzájemnému vyznání lásky. Můžete také společně snít o letní dovolené.

Ryby

Společný odpočinek může ozvláštnit váš milostný život. Jen si dejte pozor, abyste byli ve společnosti toho pravého. Můžete totiž k někomu chovat city, i když už jste zadaní nebo prostě toužit po svobodě v milostném životě. 



Zdroj: