Vánoční horoskop pro tatínky

Vánoční horoskop pro tatínky
Už jste tatínkem a zajímá vás, co si pro vás hvězdy na Vánoce připravily a zda se budou nést skutečně v klidu a míru? Pak je tento horoskop právě pro vás. 

Beran (21. března – 19. dubna)

Ve svém životě milujete volnost a tu dopřáváte i vašim ratolestem. Pro své děti jste spíše rodič-kamarád než typický rodič-rodič. A tenhle způsob výchovy se vám určitě vyplácí. Vánoce nepřejí jen vaší výchově, ale i vaší peněžence, zdraví a partnerství. Tyto svátky jsou po těžkém rozjezdu zaslouženým odpočinkem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jako rodič jste velmi úzkostlivý typ. Bojíte se, zda vaše děti nestrádají nebo zda jim venku není zima a několikrát denně jim telefonujete, abyste se ujistili, že jsou v pořádku. Je proto na čase se naučit svým dětem trochu více důvěřovat a dopřát jim více volnosti.

Blíženci (21. května – 20. června)

Jste milovníkem tradic a zejména těch rodinných, tudíž se pro vás Vánoce zdají být naprosto ideálním obdobím. Vše, co jste se v mládí naučili, konečně můžete sdílet se svými ratolestmi. Zároveň byste neměli zapomínat na svoje zdraví a nepodceňovat ani drobná nachlazení.

Rak (21. června – 22. července)

Vaše nálada je velmi proměnlivá. Na jednu stranu se snažíte být ten cool rodič, ale na druhou stranu uznáváte výchovu, ve které jste vyrůstali. Co se týká vašeho milostného života, bude plný dynamiky a vztah s partnerem bude silnější.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ne nadarmo se říká, že král zvířat je lev. I vy jste v rodině ten, kdo nosí kalhoty. Svým dětem to nemusíte za žádnou cenu demonstrovat. V partnerském životě se budete potýkat s několika konflikty na počátku měsíce, to se ale během Vánoc naštěstí vyřeší a budete se radovat z rodinného štěstí.

Ranní probuzení, Zdroj: MCarper / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud z dětí nechcete mít nevyrovnané a neprůbojné jedince, je na čase se naučit jim vynadat a pokárat je za jejich špatné chování. Oproti tomu bude váš manželský život harmonický a pouto se během měsíce ještě prohloubí. S partnerkou se budete více milovat a ona to náležitě ocení.

Váhy (23. září – 22. října)

Pro své děti jste zábavní a kamarádští rodiče. Své děti motivujete a inspirujete a ony si z vás berou jen ten nejlepší příklad. Se svou partnerkou se během Vánoc také budete radovat z nového potomka nebo zvažovat koupi nového domu, jelikož ten dosavadní je pro vaši rodinu malý.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Není třeba vaše děti kárat za každou klukovinu. Není pro vás důležitý jejich názor, a tak jim neustále podsouváte ten váš, protože to uznáváte za nejlepší možný způsob výchovy. To ale bohužel není nejšťastnější řešení a vaše děti nebudou spokojené.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tatínkové Střelci jsou milující a velice pozorní. Svoje děti učíte odpovědnosti, samostatnosti a především pečlivosti. Jako rodič pro své dítě působíte vesele a nesobecky a díky tomu jste v jejich očích tím pravým idolem. Vánoce pro vás budou trochu obtížné, ale nic, co byste nezvládli.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi patří mezi velice nadané a inteligentní lidi, kteří musí mít ve všem pevný řád a ten nikdo nesmí narušit. K tomu vedete i své děti. Ony tak improvizaci nemají v lásce. Měli byste se věnovat ale i své partnerce nebo manželce, pokud stojíte o dalšího potomka. Vánoce jsou totiž tím nejvhodnějším obdobím, jak se o dítě pokusit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři, jste tím hodným tatínkem, za kterým děti rády chodí, protože ví, že dostanou vše. Svoje děti rozmazlujete, abyste jim dokázali svou lásku, ale je dobré určit i nějaké hranice, abyste toho později nelitovali a časem tak neztratili před vašimi dětmi respekt.

Ryby (19. února – 20. března)

Tatínkové, i když jste po dětech nikdy netoužili a neumíte je vychovávat, je na čase vynaložit trochu více úsilí. Je dobré přečíst si nějakou knihu a vzít si příklad z jejich pravidel, protože to vaše děti řádně ocení. I když se možná zprvu setkáte se zmatením z jejich strany. Brzy se vše napraví.

 

Zdroj: