Tři znamení zvěrokruhu, kterým přinese měsíc říjen nejvíce štěstí

Tři znamení zvěrokruhu, kterým přinese měsíc říjen nejvíce štěstí
Každý by chtěl mít v životě štěstí, ale život je jako houpačka. Jednou jste dole a jednou zase nahoře. Pojďme se podívat, která tři znamení budou v říjnu nahoře.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V říjnu se můžete těšit především na krásné mezilidské vztahy. Budete mít kolem sebe velké množství hodných a ochotných lidí, kteří vám budou velkou oporou. Dočkat se z jejich strany můžete nejen pomoci, ale také velmi sympatické nabídky, která vás v životě může posunout zase o krok dopředu. Pro mnohé to může znamenat skvělou pracovní nabídku a pro jiné zase obrovskou psychickou podporu a úlevu.

Během několika týdnů se vám začne život obracet k lepšímu a začne se vám dařit vše, na co jen sáhnete. Velké štěstí budete zažívat také v oblasti zdraví. Pokud vás dosud trápil nějaký zdravotní problém, v říjnu se začne zázračně zlepšovat. To vám dodá novou energii, která vám již dlouhou dobu chyběla. 

Zaměřte se tedy v říjnu především na své zdraví a přátele a rodinu. Jde to také krásně skloubit. Co třeba vyrazit s partou kamarádů na krásnou zdravotní procházku nebo odpočinkový víkend? Skvělým řešením může být například jógový víkend, kde potěšíte nejen své tělo, ale také duši. Skvěle si odpočinete a naberete sílu na nadcházející podzimní a zimní měsíce. 

Váha (23. 9. – 23. 10.)

V říjnu se vám bude konečně dařit vše, na co jen sáhnete. Jedná se nejen o lásku a vztahy, ale také o vás pracovní život. Samozřejmě se může stát, že nastanou situace, kdy budete o svém štěstí trochu pochybovat, ale věřte, že není čeho se bát. Vše se nakonec vyřeší ve váš prospěch a vy budete opravdu šťastní. Pokud se vám ale přece jen v hlavně objeví chmurné myšlenky, zaměřte se na odpočinek a meditaci.

Meditací pro vás může být klidně také příjemná procházka, díky které si utřídíte myšlenky a hravě najdete odpovědi na otázky, které vás delší dobu trápily. Zaměřte se především na sebe a věřte, že si pro vás osud připravil jen to nejlepší a čekají na vás opravdu krásné dny. 

Říjen se tak pro vás stane měsícem zotavení po náročných měsících. Nekažte si ho proto negativními myšlenky a užívejte si to krásné, co právě přichází. Díky štěstěně, kterou budete mít na své straně, si můžete dovolit zaměřit se více na sebe. Věnujte se sami sobě a činnostem, které vám přináší opravdovou radost a klid. Zkuste si každý den udělat alespoň malou radost. Může to být horká vana, odpočinek při hudbě a svíčkách, procházkách nebo třeba zajímavá kniha a film. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V říjnu na vás čeká štěstí především ve finanční a pracovní oblasti. Důležitá pro vás ale je trpělivost. Některé věci nelze uspěchat a je nezbytně nutné nechat je pořádně dozrát. Zkuste se řídit touto radou a dočkáte se opravdu velkého úspěchu, který bude dlouhodobého charakteru. Tento měsíc můžete dostat velmi zajímavou pracovní nabídku nebo nápad na nový projekt.

Nabídka vás ale zaskočí, protože se bude ubírat úplně jiným směrem, než kterým jdete doposud. Jednat se bude pravděpodobně o dlouhodobější projekt, který může vaši budoucnost výrazně ovlivnit. Nemějte strach tuto nabídku přijmout. I když budete muset být trpělivý a tvrdě pracovat, vaše píle se vám opravdu vyplatí a přinese vám finanční hojnost a stabilitu. Vaše schopnosti a zkušenosti jsou na velmi vysoké úrovni a nemusíte se tak bát, že tento nový úkol nezvládnete. 

Pokud se přece jen nebudete cítit příliš sebejistě, zaměřte se na vzdělávání a získávání nových znalostí a zkušeností. Ty vám mohou pomoci získat více sebedůvěry. Připravte se psychicky na razantní změnu, která vám přinese nečekaný úspěch a upevnění vašeho postavení. Kromě práce prožijete ale šťastné období také ve vztazích a zdraví. Nepodceňujte ale situaci a neočekávejte, že vám vždy všechno spadne do klína. Je důležité neusínat na vavřínech a na svém štěstí také trochu pracovat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text