Znamení zvěrokruhu, která se vždy pomstí

Znamení zvěrokruhu, která se vždy pomstí
Vykonat pomstu je špatná věc, jelikož pokud ji vykonáme, nejsme o nic lepší než lidé, kteří nás zranili. Nicméně se mezi námi najde spousta lidí, kteří se rádi mstí na lidech, kteří jim ublížili. Dnes si představíme znamení zvěrokruhu, která se pomstí vždy, když se jim kvůli někomu jinému nedaří.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Přiznejte si to –⁠ kdykoliv se naskytne příležitost, neváháte se pomstít. Patříte totiž do toho nejpomstychtivějšího znamení zvěrokruhu. Neprojevujete své city, a tak se častokrát stane, že vás někdo zraní. A pokud vás někdo zraní, nenecháte si to líbit a dotyčnému se pomstíte v tu nejnevhodnější chvíli –⁠ alespoň pro dotyčného. Svou pomstu si užíváte naplno a nelitujete svých činů. Pokud vám někdo lže nebo vás zradí, má pomstu jasnou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Také vy jste opravdu pomstychtiví, pokud si někdo zahraje s vašimi city. Ale vy na to jdete chytře. Necháte danou situaci být a počkáte, dokud dotyčný jedinec neudeří na vaše city znovu –⁠ a poté mu to několikanásobně vrátíte. Jste připraveni mu odpustit pouze v případě, že vidíte tvrdou a vytrvalou píli a snahu urovnat vaše spory. Při své pomstě jste upřímní a dotyčný bude přesně vědět, za co si to zasloužil.

Při své pomstě jste upřímní a dotyčný bude přesně vědět, za co si to zasloužil, Zdroj: Srdjan Randjelovic / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud vás někdo naštve nebo vám něco provede, může si být jist, že udeříte zpátky i s úroky. Na vašem egu vám hodně záleží, a pokud vám ho někdo srazí, má to předem spočítané. Pokud se s vámi někdo pustí do křížku, přestanete na něj být milí a laskaví. Budete velmi majetničtí k jedinci, který vám ublížil, abyste si zachovali svou čest. Lidé musí platit za to, že vás donutili cítit se poníženě, byť na pár minut.

Rak (22. června – 22. července)

Pomstychtivými nejste od přírody. Pokud vás někdo zraní, je to naprosto v pořádku. Ale běda, pokud někdo ublíží vaší nejmilovanější osobě. To potom strávíte dlouhé dny přemýšlením, jak se dotyčné osobě co nejlépe pomstít, aby začala okamžitě litovat dne, kdy ublížila vaší milované osobě čili někomu, na kom vám záleží. Bojíte se neúspěchu a výsměchu při vykonávání své pomsty, ale to vás neodrazuje od toho, abyste onu pomstu vykonali.

Váhy (23. září – 23. října)

Ano, i vy, takový mírumilovný člověk, jakým jste vy, může být pomstychtivý. A je pomstychtivý často. Jen ne za sebe, ale za ostatní lidi, pokud máte pocit, že jim bylo neprávem ublíženo. Máte totiž nízkou toleranci k nespravedlivosti, což vás nutí konat pomstu. A pokud je ubližováno skupině lidí, jíž jste sami součástí, vaše snaha pomstít se za nespravedlivé jednání se zmnohonásobí. Vaše misky vah se musí dorovnat. Někdo ublížil vám, tudíž máte pocit, že mu to musíte vrátit, aby se opět nastolila rovnováha.

Zdroj článku: