4 znamení zvěrokruhu, která se nestydí podvádět

4 znamení zvěrokruhu, která se nestydí podvádět
Lidé jsou různí. Zatímco většina z nás by nikdy záměrně neuškodila jiným lidem, dnes se zaměříme na ty, kteří jsou schopni bezostyšně manipulovat s důvěrou ostatních a udělat na ně podvod, aniž by se ohlíželi nad jejich pocity. Patříte mezi tyto lidi?

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve svém životě jste zalhali tolikrát, že již moc dobře víte, co říci, aby to znělo naprosto důvěryhodně. Na světě existuje jen velmi málo lidí, kteří by vaše lži odhalili již v zárodku. Toto z vás dělá zkušené podvodníky, pokud byste se rozhodli sejít na tuto špatnou cestu výdělku peněz. Váš mozek je schopen vymyslet také účinné zastrašovací techniky, jak ostatní přimět, aby jednali podle vás.

Pokud někdo odhalí vaše záměry, jste ochotni udělat ze sebe oběť a tuto myšlenku přenést také na vaši skutečnou oběť. Ať vaše snaha o podvod dopadne jakkoliv, oběť vašeho podvodu se bude cítit opravdu špatně. Vás to příliš netrápí, pouze pokud se jedná o jednoho z vašich dobrých přátel, na které uděláte podvod, občas se vyskytne myšlenka, zda jste nebyli příliš krutí. Tato myšlenka však vymizí poměrně brzy, pokud jste dostali šanci se obohatit na úkor druhých.

Rak (22. června – 22. července)

Nejste špatný člověk a všechno myslíte s ostatními lidmi dobře, ale jakmile byste se rozhodli pro podvod, dařilo by se vám hlavně z toho důvodu, že na lidi působíte důvěryhodně. Všem by trvalo dlouhou dobu, než by odhalili vaše skutečné záměry, poněvadž nikdo by do vás neřekl, že byste mohli být podvodník. Stačí vám říci nějaký smyšlený názor na jejich způsob života a většina lidí je okamžitě vaše, nechá se vámi manipulovat.

Pokud lžete, většina lidí vám uvěří, působíte totiž pozitivním dojmem a jako anděl, který přišel ostatní zachránit. Lidem ve vašem znamení nejvíce jde žádost o nesmyslně velkou finanční částku. Ostatním lidem v čase dokonání vašeho špatného skutku zbydou jen oči pro pláč, ale pokud jsou finance pro vás v tuto chvíli důležitější než názory ostatních lidí, příliš se tím zabývat nebudete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Víte, že dokážete udělat cokoliv, na co se zrovna zaměříte. Tato schopnost vám také dává tendenci využívat ostatní lidi a dělat na nich podvody. Nedělá vám problém vymyslet různé intriky, abyste lidi přesvědčili, že mají něco udělat. Pokud by se vám nedařilo, máte ještě jedno eso v rukávu – pokud začnete někomu vyhrožovat, jste opravdoví mistři a existuje jen velmi málo jedinců, kteří by se vás nebáli během vašeho hněvu.

Víte, že se vám zdaří téměř vše, co si zamanete, a v krajním případě, kdy na tom nejste finančně dobře, neuvažujete nad tím, jak o vás bude daný člověk mluvit. O tom, co o vás daný člověk bude prohlašovat, začnete přemýšlet až tehdy, když se dozvíte od někoho jiného, jak špatný jste ve skutečnosti člověk.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nejste ten typ člověka, který by měl spoustu přátel, raději volíte čas strávený o samotě. Nicméně to vám nebrání mít silnou schopnost manipulace. Tu využíváte, pokud chcete, aby něco fungovalo podle vás. Máte dost velkou inteligenci na to, abyste věděli, co máte říci, aby vám ostatní lidé slepě uvěřili. Pokud se rozhodnete udělat podvod, využíváte toho, že lidé si myslí, že byste nikdy nevěděli, jak podvod udělat, a slepě by věřili, že to s nimi myslíte dobře, když jim něco radíte. Vaše tvář velkého introverta vám umožňuje přimět lidi udělat i to, co by jinak nikdy v životě neudělali.

Přestože můžete patřit mezi jedince se schopností oklamat ostatní lidi, nikdy byste to neměli zkoušet, poněvadž taková činnost je trestná.

Zdroj článku: