Znamení seřazená podle toho, jak moc jsou hrubá k ostatním

Znamení seřazená podle toho, jak moc jsou hrubá k ostatním
Ačkoliv někteří lidé mají uloženo v paměti, že vykonávání dobrých skutků je nutnost, kterou by se měli řídit všichni lidé, aby byl svět krásnější, jiní se domnívají, že pouze hrubým zacházením či silou docílí uznání ostatních lidí. Podívejte se, nakolik hrubé je právě vaše hvězdné znamení.

Váhy (23. září – 23. října)

Nejspíše jste překvapeni, že jste se ocitli na prvním místě. Je skvělé pomáhat ostatním lidem, ale vy se jim neustále vměšujete do života, přestože vám jasně dají najevo, že o vaši pomoc nestojí, což je mnohdy hrubé jednání.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Myslíte si o sobě, že jste mnohem chytřejší než ostatní lidé, a také se snažíte, aby si to všichni mysleli, což vás řadí na druhé místo nejhrubějších znamení. Často ostatním přímo vnucujete své názory a rady.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Úspěšně se přestáváte bavit s lidmi, kteří se vám snaží pomoci. Vy to chápete tak, že vám nakazují, co máte dělat. Takové lidi vám nedělá problém začít ignorovat.

Střelci se přestávají bavit s lidmi, u kterých mají pocit, že jim něco nakazují. Zdroj: Studio Romantic/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Domníváte se, že jste lepší než všichni ostatní, a snažíte se to lidem dokázat. Jakmile se setkáte s někým se stejným charakterem, hádka se stane nevyhnutelnou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste klidný člověk, ale jakmile vás někdo naštve natolik, že překročí všechny hranice, změníte se v běsnícího člověka, který dokáže být opravdu hrubý. Voláte pouze po spravedlnosti.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jakmile máte pocit, že se vás někdo snaží ovládat, ukážete mu svou pravou tvář. Před rodinou a přáteli nic neprojevujete a jste milí, ale na ostatních lidech vám příliš nezáleží.

Lev (23. července – 22. srpna)

S lidmi máte mnoho trpělivosti a víte, že být hrubí k ostatním nevede k ničemu dobrému. Pokud však vaše psychika nezvládne neúnosný nápor, můžete se dočasně chovat hrubě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte určitý předpoklad být hrubí, nikdy ho však nevyužijete. Jste toho názory, že problémy by se měly řešit v klidu, poněvadž jedině tak se můžete dobrat jádra problému.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud si lidé myslí, že jste hrubí, jedná se jen o chybu v komunikaci. Nikdy neuděláte nic, co by mohlo ublížit ostatním lidem. Lidé vás neznají jako špatného člověka.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Většina lidí by vás čekala na prvním místě, poněvadž někdy se chováte hrubě. Avšak vezmeme-li v úvahu fakt, že pouze lidem chcete pomoci a silná slova volíte, aby vás plně vnímali, o hrubosti nemůže být řeč.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nejste hrubí k lidem, pokud nejste na úplném dně, což se často nestává. Důvod, proč si lidé myslí, že jste špatný člověk, je ten, že nevyvinuli žádnou snahu vás lépe poznat. Nemáte rádi hrubá slova.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste silně ochotni pomáhat druhým lidem a častokrát se dostanete do situace, kdy se nemůžete rozhodnout, na čí straně stojíte. Jste naprosto nekonfliktní člověk.

Zdroj článku: