Jaký typ člověka jste dle barvy vašich vlasů?

Jaký typ člověka jste dle barvy vašich vlasů?
O barvě vlasů a osobnosti vždy panovaly silné předpoklady. Mnoho lidí se ptá, zda je něco pravdy na tom, že barva vlasů souvisí s vaší osobností. Co tedy barva vlasů vypovídá o vaší osobnosti?

Blond

Vaše přirozeně blond vlasy se dobře hodí k vaší bezstarostné, ale přesto výrazné osobnosti. Jste středem pozornosti, ale zároveň jste pro pohodové večery strávené na gauči u Netflixu. Váš telefon neustále vybuchuje a jen zřídkakdy se stane, že by jste měli nějaký ten Netflix večer, protože máte vždycky něco naplánovaného, ať už je to večer s přáteli nebo večeře s rodinou. Jste bezstarostní a příliš se nestaráte o to, co se děje kolem vás, což vás občas dostává do problémů. Ale to vám nevadí, příliš se bavíte tím, že žijete přítomností.

Hnědé

Vaše láska k tmavě hnědým vlasům vypovídá hodně o vaší osobnosti. Je pravděpodobné, že pokud jste brunetka, máte neustále plán činnosti a jste neustále v pohybu. Vaše dny se točí kolem náročného pracovního rozvrhu a povinností, ať už je to v posilovně nebo v práci na projektu až do pozdních nočních hodin. Vyhovuje vám, že jste stále zaneprázdněná, a často se nudíte jen při sledování televize. Váš pracovitý přístup je často ostatními nepochopen, ale vaše odhodlání a vášeň vás vedou k životnímu úspěchu a mnoha jiným úspěchům. Jen tak dál!

Melírované

Milujete svou přirozenou barvu vlasů, ale chcete ji také trochu změnit. V barvených konečcích najdete zlatou střední cestu. Žijete na hraně, ale vždy musíte mít i nějakou bezpečnou střední cestu. Ať už jde o stravu nebo výběr aktivit, váš život je plný umírněnosti, trochu odvážný, ale zároveň trochu zdrženlivý.

Červené

Vaše červené vlasy jsou stejně zářivé jako vaše osobnost. Jste drzá a nebojíte se to dát najevo. Ne nadarmo se vám říká ohnivá zrzka. Neustále jste v pohybu a neberete ne jako odpověď. Vaše ohnivá osobnost může někdy spálit mosty s ostatními, ale vám to nevadí, protože to jen znamená, že se s vaší drzostí nedokážou vyrovnat. Jste velmi svéhlavá a nevadí vám říkat věci tak, jak jsou.

Černé: Jste klidný a pohodový typ, Foto: Irina Bg / Shutterstock

Černé

Jste klidný a pohodový typ. Často relaxujete s dobrou knihou nebo se dozvídáte o důležitých světových problémech. Neustále máte hlavu ve zprávách a televizní reality show považujete za ztrátu času. O víkendech chodíte do místní kavárny, a ne, není to Starbucks. Vítáte náročné rozhovory s otevřenou náručí a rádi si vyslechnete názory ostatních, i když se často dostanete do sporu. Mnohým připadáte záhadná, ale jakmile vás poznají, rychle zjistí, že vaše srdce není tak černé jako vaše vlasy.

Barevné

Vaše osobnost je stejně barevná jako vaše vlasy – od červené přes modrou až po fialovou a oranžovou. Váš jedinečný smysl pro styl vyzařuje nejen z vašich vlasů, ale i z vašeho líčení a šatníku. Nebojíte se být hlasitá a odvážná a vaši přátelé jsou na tom stejně. Ráda chodíte na koncerty a o víkendech se často zdržujete venku až do ranních hodin. Málokdy jste doma, a když ano, je tam i vaše parta přátel. Vaše zářivě zbarvené vlasy sice mohou ostatní odrazovat, ale vám to ani v nejmenším nevadí. To je jejich problém, ne váš.

 

Zdroje

Zdroj článku:
  • www.minq.com