Ravenův horoskop pro zamilované na prosinec: Lvy čeká měsíc plný vzestupů a pádů, Váhy, pozor na hádky

Ravenův horoskop pro zamilované na prosinec: Lvy čeká měsíc plný vzestupů a pádů, Váhy, pozor na hádky
Díky divokému období Střelce a retrográdnímu Marsu a Merkuru se milostný život většiny znamení rozjede v prosinci naplno. Jakmile Slunce, Merkur a Venuše dokončí svou pouť Střelcem, vstoupí do otevřeného boje s Marsem a střetnou se s Jupiterem a Neptunem v Rybách.

Všichni, kdo mají ve svých kartách intenzivní proměnlivost (Blíženci, Panny, Střelci a Ryby), by se měli před svátky připravit na vnitřní výbuch. V sázce jsou základní principy každého znamení – touha jít kupředu (Střelec) a zároveň zúčtování s osobní historií (Ryby) a současnými okolnostmi (Blíženci). Poslední dny roku všem vlijí do žil optimismus, neboť Jupiter 20. prosince vstoupí do znamení Berana.

Beran (21. března – 20. dubna)

V milostných vztazích se budete mít dobře, ale buďte opatrní. Pokud jste před svou drahou polovičkou něco tajili, může to vyjít najevo, což vyústí v nedůvěru. Jste-li ženatí, může být přítomnost Ketu v sedmém domě zodpovědná za vznik zmatků v manželském i rodinném životě. Na začátku měsíce si můžete s tchánovci vyměnit několik ošklivých slov, ale ve druhé polovině měsíce to bude podstatně lepší.

Býk (20. dubna – 21. května)

Jste-li zadaní, bude pro vás začátek měsíce velmi příjemný. Mezi vámi a vaším partnerem dojde k lepšímu sladění. To povede k romantickému vztahu a dobrému poutu mezi vámi. Merkur, vládce pátého domu, bude s Venuší ve vašem sedmém domě. Tato pozice naznačuje sňatek z lásky. Svobodní Býci mohou navázat nový vztah.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vztahové problémy budou v prosinci narůstat a kvůli přítomnosti Ketu v pátém domě si možná nebudete moci do značné míry důvěřovat. Existuje také možnost rozchodu, a proto se doporučuje, abyste se nepouštěli do hádek. Situace se postupně ustálí díky přítomnosti Venuše v šestém domě.

Rak (21. června – 23. července)

Přítomnost Merkuru a Venuše v pátém domě učiní váš vztah zajímavějším. Láska a romantika mezi vámi a vaším partnerem vzroste a sblížíte se. Věrnost ve vztahu vás udrží pohromadě, ale vliv Marsu a přítomnost Slunce v pátém domě může mezi vámi dvěma vyvolat nedorozumění. Doporučujeme, abyste svůj hněv drželi pod kontrolou a snažili se neshody vyřešit v klidu. 

Lev (23. července – 23. srpna)

Tento měsíc bude plný vzestupů a pádů. Ve vašem vztahu sice dojde k posílení náklonnosti, ale v důsledku vlivu Marsu na pátý dům je zde šance na nedorozumění, které bude potřeba vyřešit, jinak mohou ve vašem milostném životě nastat vážné potíže. Abyste se vyhnuli jakýmkoli problémům, budete muset věci řešit v klidu a s láskou.

Panna (23. srpna – 23. září)

Prosinec bude mít zvláštní význam. Uvědomíte si hloubku svého milostného svazku, a to díky přítomnosti Saturna, který se nachází v pátém domě vašeho znamení zvěrokruhu. Váš vztah se utuží a objeví se mezi vámi pozitivní známky důvěry a porozumění.

Váhy (23. září – 22. října)

Manželský život Vah může být v tomto měsíci stresující. Přítomnost Rahu v sedmém domě horoskopu způsobí, že životní partner bude trochu tvrdohlavý a začne projevovat temperamentní povahu, což ve vás vyvolá pocit, že vás neposlouchá. Tím se zvýší pravděpodobnost hádek mezi vámi dvěma. 

Štír (22. října – 21. listopadu)

Váš milostný vztah se tento měsíc zintenzivní. S partnerem se sblížíte a správným způsobem vyjádříte své city. Pokud ho skutečně milujete a chcete si ho vzít, bude to vhodná doba k žádosti o ruku. Pokud jste stále svobodní, může vám v tomto období někdo zaklepat na dveře a díky vzájemné důvěře budete moci váš vztah posunout dál.

Střelec (21. listopadu – 21. prosince)

V prosinci se zvýší láska a intimita mezi partnery. Přítomnost Merkura a Venuše v prvním domě a jejich plný aspekt na sedmý dům pomůže udržet dobré vztahy mezi partnery, prosinec tedy bude měsícem vzájemné lásky, úcty a oddanosti.

Kozoroh (21. prosince – 19. ledna)

Prosinec přinese Kozorohům v milostných záležitostech stresovou situaci. Aspekt Venuše a Merkura v pátém domě však zvýší lásku a romantiku ve vašem vztahu. Uděláte vše pro to, abyste spolu mohli trávit čas, a vaše láska tak bude vzkvétat. Ke konci měsíce však může dojít ke střetům ega, což může vést k rozchodu, proto buďte opatrní.

zdroj: Rido / Shutterstock, milostný vztah

Vodnář (19. ledna – 19. února)

Tento měsíc bude pro milostné vztahy příznivý. Své city budete vyjadřovat velmi vřele a v ty správné momenty. Se vstupem Slunce do třetího domu 16. prosince mohou nastat nějaké problémy. Pro nezadané však v tomto období nastává vhodná chvíle pro zajímavé seznámení.

Ryby (19. února – 21. března)

Díky aspektu Jupitera v sedmém domě bude v manželském životě méně stresu a zlepší se vzájemná harmonie. Budete se věnovat jeden druhému a budete sdílet rodinné povinnosti. Budete udržovat pozitivní rodinné prostředí a budete si vzájemně důvěřovat, což do vztahu vnese zralost a důvěru.  

Zdroje článku: