Znamení a jejich tajemství: Jaké příležitosti se rýsují na konci měsíce?

Znamení a jejich tajemství: Jaké příležitosti se rýsují na konci měsíce?
Každý měsíc s sebou přináší energii, která silně působí na každé znamení a může pěkně zamíchat s kartami, které mají pro tento měsíc rozdané.

Pozice planet a hvězd je jednou z opor, ze které astrologie a horoskopy vycházejí. Ačkoliv mnoho lidí horoskopům zcela nevěří a berou je spíše jako zábavu, pro jiné mohou být průvodcem, který jim napomáhá zorientovat se v životě a být o krok napřed. S koncem měsíce mohou přicházet nové energie, které mohou změnit směr vašich plánů. Připravili sem pro vás přehled toho, co končící měsíc přináší pro jednotlivá znamení. Pojďte si přečíst, co vás může očekávat a jak se na tato období nejlépe připravit.

Beran (21. březen – 20. duben)

Konec měsíce vám přináší novou energii, kterou je dobré využít na začátek nových projektů, které už dlouhou dobu odkládáte. Hvězdy jsou vám nyní nakloněny, tak neváhejte a pusťte se do plnění svých plánů.

Býk (21. duben – 20. květen)

Zpomalte a dopřejte si chvilku jen sami pro sebe. Po náročném období, kterým jste si od začátku roku prošli je potřeba na chvíli zvolnit a začít myslet sami na sebe. Vezměte  sami sebe na rande, zajděte si do kavárny na zákusek nebo se projděte po městě a něco hezkého si kupte.

Blíženci (21. květen – 21. červen)

Vynechte na chvíli ze svého slovníku slovo ano a začněte používat také ne. Není vaší povinností vždy na vše přistoupit a všem za každé okolnosti pomoci. Lidé, kteří jsou zvyklí na to, že se na vás mohou s čímkoliv obrátit, by si měli uvědomit, že chápete svou hodnotu a nenecháte se využívat.

Rak (22. červen – 22. červenec)

Zasekli jste se v čase i prostoru a vůbec nevíte, jak pokračovat dál. Dopředu to nejde a zpátky už nemůžete. Pokuste se zaměřit na to, co máte plně pod svou kontrolou, mobilizujte své síly a začněte dělat pomalé krůčky dopředu. Každá maličkost se počítá!

Raci se na konci měsíce zaseknou v
Raci se na konci měsíce zaseknou v "čase". Nejde pokračovat dopředu ani zpátky | Zdroj: tostphoto / Depositphotos

Lev (23. červenec – 22. srpen)

Lvi, očekávejte na konci měsíce radostné zprávy ve vašem pracovním životě. Ať už se bude jednat o povýšení, zvýšení platu, nebo nové možnosti ve vašem rozvoji, rozhodně konec měsíce a jeho energie způsobí, že budete po dlouhé době opravdu šťastni.

Panna (23. srpen – 22. září)

Už vás nebaví neustálé hádky a nepříjemné atmosféra v domácnosti. Je potřeba udělat si dostatek prostoru a problémy s partnerem v klidu probrat a zvážit, jaké máte možnosti do budoucna. Pokud máte obavy ukočírovat takové jednání, zkuste se obrátit na odborníky.

Váhy (23. září – 23. říjen)

Přestaňte neustále hodnotit lidi kolem sebe a raději se zamyslete sami nad s sebou. Končící měsíc přináší energii, která je ideální pro retrospekci a zamyšlení se nad tím, co a jak děláte a jestli zde není prostor pro změnu či zlepšení.

Štír (24. říjen – 22. listopad)

Štíři, tento měsíc jste plni energie a chcete vše stihnout a nic nezanedbat. Ve spěchu však zapomínáte myslet na sebe a svou rodinu. Zkuste trošku zpomalit a vaši energii zaměřit na teplo rodinného krbu a utužování rodinných vztahů.

Střelec (23. listopad – 21. prosinec)

Střelci konec měsíce pro vás bude obdobím plným vášně a nečekaných překvapení. Pokud jste ve vztahu, těšte se na nezapomenutelné chvíle se svým protějškem, na které budete ještě dlouho poté vzpomínat.

Kozoroh (22. prosinec – 20. leden

Kozorozi, blýská se na lepší časy. Otevírají se vám dveře k novým finančním možnostem, které mohou zlepšit vaši životní úroveň. Buďte však opatrní a každou možnou investici dobře promyslete. Nadarmo se neříká, důvěřuj, ale prověřuj.

Vodnář (21. leden – 19. únor)

Hvězdy vám pro konec tohoto měsíce do vašeho osudu vpisují potřebu zbavit se starých vzorců a změnit své vnímání reality. Ne vše je takové, jaké se může na první pohled zdát. Zajděte si na víno s přáteli a nechte je, aby vám řekli, jaký názor na vaše problémy mají, třeba najednou objevíte úhel pohledu, o kterém jste nikdy nepřemýšleli.

Ryby (20. únor – 20. březen)

Ryby využijte konec měsíce k tomu, abyste se více spojili s přírodou a posílili své vnitřní já. Skvělou aktivitu na konci měsíce bude meditace, návštěva jógy, či poklidná procházka v přírodě.

Zdroje článku: