V druhé polovině měsíce čeká na některá znamení zvěrokruhu překvapení. Osud bude nakloněn Býkům, Rakům i Rybám

V druhé polovině měsíce čeká na některá znamení zvěrokruhu překvapení. Osud bude nakloněn Býkům, Rakům i Rybám
Měsíc březen postavil do cesty nové výzvy hned několika znamením. Přinesl s sebou také příjemná překvapení a pozitivní změny. Jeho druhá polovina ještě pořádně zamíchá kartami mnohým znamením zvěrokruhu! 

Březen přináší novou naději i možnost nových začátků. Pro mnohé z nás nastává ten správný čas pro splnění našich přání. Hvězdy totiž budou nakloněny hned několika znamením! I druhá polovina měsíce bude ve znamení osudových setkání a nečekaných zázraků.

Beran 21.3. - 20.4.

Už delší dobu zůstáváte zaseknutí na jednom místě. Chtěli byste se konečně někam posunout, ale do ničeho se vám nechce pouštět. Moc dobře víte, že bez prvního kroku se nikam nedostanete. Teď pro vás konečně nastává ten správný čas na nové začátky a koncem měsíce se rozhoupete k velkému kroku.

Býk 21.4. - 21.5. 

Velké změny vás provází už od počátku nového roku. Máte pocit, že se toho na vás hodně kupí a nebere to konce. Vy ale všechno hravě zvládnete, Býci! Všechny dosavadní kroky vás dostanou k vysněnému cíli a váš sen se začne zhmotňovat už na konci měsíce!

Blíženci 22.5. - 21.6.  

Prožíváte relativně klidné období a navíc se vám daří ve všem, do čeho se pustíte. Poslední dobou se však docela straníte lidem, a to je chyba! Vyražte si zase s přáteli za zábavou. Konec měsíce totiž slibuje nová důležitá setkání a zajímavé zážitky.

Rak 22.6. - 22.7.

Máte pocit, že se vám smůla lepí na paty. Zkuste se na věci podívat z jiného pohledu a uvědomte si, co jste v životě dokázali. Tento měsíc všechny překážky hravě zvládnete a tím se pro vás uzavře spousta problémů. Na konci měsíce se konečně můžete těšit přízni osudu.

Smůla se vám lepí na paty? Na konci měsíce se to určitě zlepší
Smůla se vám lepí na paty? Na konci měsíce se to určitě zlepší | Zdroj: Dorieugene / Depositphotos

Lev 23.7. - 22.8. 

Ne všechno je v tuto chvíli podle vašich představ. Přišlo mnoho změn, s nimiž jste se museli popasovat. A změnám ještě rozhodně není konec! Nemusíte se ale bát, na konci měsíce vás už čekají spíše jen pozitivní změny a příjemná překvapení. 

Panna 23.8. - 22.9.

Nakupilo se teď před vámi plno práce a vy nevíte, do čeho se dříve pustit. Celý měsíc se doslova nezastavíte a život vás bude stále stavět před nové výzvy. Vy si ale jako vždy se vším poradíte! Na konci měsíce se už můžete těšit na zasloužený odpočinek. 

Váhy 23. 9. - 23.10. 

Od nového roku se vám příliš nedaří se odrazit a dostat se na vytoužené místo. Nevíte, v čem děláte chybu a jste z toho nešťastní. Zkuste se méně soustředit na cíl a dejte věcem volný průchod. Vše k vám přijde ve správný čas a brzy se dočkáte!

Štír 24.10. - 22.11. 

Těšíte se přízni osudu a užíváte si po dlouhé době pocit spokojenosti. Konečně vám vše klape a nemůžete si na nic stěžovat. Navíc dostanete nabídku, která se neodmítá a dovede vás blíže k vytouženému cíli. Vše dobře zvažte, než učiníte zásadní krok! 

Střelec 23.11. - 21.12.

Život před vámi právě otevřel cestu nových možností. Jste z toho trochu zmatení a potřebujete si vše v hlavě srovnat. Je důležité řídit se intuicí a nevracet se k minulosti. Jenom tak se můžete těšit přízni osudu a novým životním dobrodružstvím!  

Kozoroh 22.12. - 20.1.

Nacházíte se v životní fázi stagnace a nechcete se do ničeho velkého pouštět. Zamyslete se, jestli vám takový život skutečně vyhovuje. Otevírají se před vámi nové možnosti a vy budete muset učinit zásadní krok. Koncem měsíce může přijít něco, co vám samo spadne do klína a převrátí to váš život vzhůru nohama.

Vodnář 21.1. - 20.2. 

Celý měsíc je vám osud nakloněn. Daří se vám ve všech oblastech a po dlouhé době se cítíte spokojeni. Budete také odměněni za skvěle odvedenou práci a budete na sebe právem hrdí. S menšími komplikacemi vám pomůže někdo, od koho byste to nečekali. Uvědomíte si, že kolem sebe máte skvělé lidi!

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Březen je váš měsíc a vy si ho patřičně užijete! Budete obklopeni správnými lidmi a užijete si pohodový čas se svou rodinou. Brzy se vám splní váš dlouhodobý sen, ve který jste už ani nedoufali. Koncem měsíce dostanete zprávu, která vás potěší a dostane vás tam, kam jste chtěli! 

Zdroj článku:
  • Autorský text