Hodíme se k sobě, miláčku? Co znamená vaše životní číslo a jaký muž se k vám hodí?

Hodíme se k sobě, miláčku? Co znamená vaše životní číslo a jaký muž se k vám hodí?
Hodíme se k sobě, miláčku…? To je nejen název oblíbeného filmu s Vlastimilem Brodským a Janou Brejchovou, ale také otázka, kterou si jistě pokládá každý, kdo má nějaký vztah. Je váš partner skutečně tou spřízněnou duší, o níž jste vždy snili? Zjistěte to výpočtem vašich životních čísel.

Jak vypočítáte životní číslo?

Životní neboli osudové číslo je v numerologii jedním z nejdůležitějších. Určuje totiž, jací jste lidé – jakou máte povahu, vlastnosti a předurčené dispozice. Odhalí i to, jaký partner by mohl být vaším dokonalým protějškem.

Životní číslo vypočítáte snadno z data svého narození. Za příklad poslouží datum 12. 5. 1993. Sečtěte jednotlivé číslice (1 + 2 + 5 + 1 + 9 + 9 + 3). Vyjde-li dvouciferné číslo (30), sečtěte i jeho číslice (3 + 0), dokud nedostanete jednociferný údaj (3).

Základem je zkrátka provést součet celého data narození a následně ho zredukovat tak, aby vyšlo číslo od 1 do 9. Jediná dvouciferná čísla, která se neredukují, jsou tzv. mistrovská: 11, 22 a 33. Číslo 11 je kompatibilní s dvaadvacítkou, jež si bude vcelku rozumět také s čísly 2, 7 nebo 8.

Číslo 1

Jste rození vůdci, optimističtí a nezávislí. Uvědomujete si své kvality. Potřebujete partnera, který vás usměrní, protože se občas pokládáte za nejlepší na světě a také to dáváte ostatním najevo. Nejvíce kompatibilní jsou pro vás partneři s číslem 1, 2, 5, případně 3. Nejméně vhodná jsou čísla 4 a 6.

Číslo 2

Žijete pro vztah, hledáte klid, péči a podporu ostatních. Milujete socializaci a jste perfektními hostiteli. Toužíte dávat i přijímat neomezenou lásku. Nejvíce kompatibilní budete s čísly 1, 2, 4, 6 a 8, eventuálně i s 9. Nejméně si budete rozumět s 5 a 7.

Číslo 3

Rádi a dobře komunikujete s lidmi, nasloucháte jim a sdílíte znalosti. Jste chytří, vtipní a přátelští. Ostatní se kolem vás cítí dobře, a tak je nepřekvapí, že jste i výbornými hostiteli. Hodí se k vám partneři s čísly 3, 6 a 9. Nejméně vhodná jsou čísla 4, 7 a 8.

Číslo 4

Vaše číslo vám přináší ty nejstabilnější jistoty – býváte velmi dobří v poskytování zajištěného domova a stálého příjmu, a tak se váš partner může cítit bezpečně. Ve vztahu působíte jako skála, ale nevadí vám, když vás partner vede. Nejvíce si budete rozumět s čísly 2, 4 a 8, nejméně potom s čísly 1, 3, 5 a 9.

Číslo 5

Máte dobrodružného ducha, milujete rozmanitost a změny. Ve vztazích proto také potřebujete stimulaci a vášeň. Užíváte si svobody a toužíte po prostoru i flexibilitě, zejména v raném věku. Jste kompatibilní s těmi, kdo by vám mohli poskytnout uzemnění, ale zároveň váš vztah okoření. Hodí se k vám hlavně 1, dále 5, 7, 9 nebo 11. Nejméně kompatibilní budou čísla 2, 4 a 6.

Číslo 6

Nechybí vám zodpovědnost ani soucit. Jste chápaví a milující partneři, vycházející lidem vstříc. Váš svět se točí kolem domova a rodiny. Máte vychovatelskou povahu, a i když nebudete mít vlastní děti, projevíte své rodičovské sklony jiným způsobem, např. u domácích mazlíčků, přátel nebo kolegů. Najděte si někoho s číslem 2, 3, 6 či 9 a vyhněte se číslům 1, 5 a 7.

Číslo 7

Jste intuitivní a duchovně založení intelektuálové a myslitelé. Toužíte po hluboce zakořeněných vztazích. Nehledáte pouhé úlety, ale spřízněné duše. Pátrejte mezi čísly 1, 4, 5, 7 a 22. Nejméně vhodní pro vás budou lidé s čísly 3, 6 a 8.

Číslo 8

Záleží vám na moci a penězích, budování finanční stability je pro vás velmi důležité. I partnery hledáte na mocenských pozicích. Vaší největší životní výzvou je mít harmonický a stabilní vztah spolu s finanční jistotou. Nejvíce kompatibilní jsou pro vás jedinci s čísly 2, 4, 8 a 22, nejméně 3, 7 a 9.

Číslo 9

Jste milující a velkorysí. Vaše číslo zahrnuje atributy všech ostatních čísel, a tak je nejpokročilejší. Patříte mezi týmové hráče a rodina pro vás vždy stojí na prvním místě. Ve vztahu se neohlížejte za minulostí, žijte pro dnešek a s nadějí vyhlížejte krásný zítřek. Ideální partneři pro vás budou 3, 6 a 9. Nejméně kompatibilní jsou 4 a 8.