Chcete se o sobě dozvědět zas o kousek víc? Vyzkoušejte numerologii jména

Chcete se o sobě dozvědět zas o kousek víc? Vyzkoušejte numerologii jména
Zajímá vás, jestli k vám vaše jméno sedí, jak se říká, jako hrnec na zadek? Možná jste už slyšeli o numerologii, která za pomoci jednoduchého výpočtu dokáže určit vaše numerologické číslo a pomůže vám zase lépe prokouknout sebe samého nebo své blízké.

Nejjednodušším způsobem, jak zjistit své numerologické číslo, je využití metody, která každému jednomu písmenu v našem jméně přiřazuje číslo. Tato čísla následně sčítáme až do té doby, dokud číslo nezredukujeme na jednu jedinou číslici.  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 

Můžeme si to ukázat na příkladu jména KATEŘINA.

2+1+2+5+9+9+5+1 = 34, sčítáme dál 3+4 = 7. Numerologické číslo pro toto jméno je tedy 7.

Chcete vědět, co na vás tenhle jednoduchý výpočet prozradí? Možná budete koukat.

Numerologické číslo 1

Jste ambiciózní a sebevědomí vám rozhodně nechybí. K dosažení svých cílů jste schopni překonávat nejrůznější překážky. Rádi v životě soutěžíte o místo na výsluní a také umíte být přirozenými vůdci. Na druhou stranu neradi přijímáte rozkazy od ostatních, a proto s vámi není jednoduchá spolupráce.

Numerologické číslo 2

Ostatní vás vnímají jako taktní a intuitivní jedince, kteří v ostatních vzbuzují tak moc potřebný klid. Jste však někdy až extrémně emotivní, což vás mnohdy energeticky vysiluje. Naučte se svou přílišnou empatii držet na uzdě, pomůže vám to.

Numerologické číslo 3

Jako lidé s tímto numerologickým číslem se neradi nudíte a jste milovníky zábavy. Užíváte si společnosti ostatních a jste schopni velmi rychle navazovat kontakt. Jste kreativní a můžete se chlubit tím, že máte stále nové nápady. Máte výborné komunikační schopnosti, a proto býváte skvělí jako členové týmu.

Numerologické číslo 4

Číslo 4 o vás prozrazuje, že neumíte udržet rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Okolí vás považuje za workoholiky, kteří si libují v tom, že mají víc práce, než jsou mnohdy schopni zvládnout. Pracovně se pohybujete v oblastech, kde není potřeba manuální práce, oslovuje Vás IT svět.

Numerologické číslo 5

Schopnost, kterou vynikáte, je perfektní organizace time-managementu. Víte, jak si svůj život naplánovat produktivně tak, že nejenom pracujete, ale užíváte si díky této schopnosti i volného času. Máte rádi změny a nebojíte se do nich jít. Rádi zažíváte dobrodružství, ale dbejte na to, abyste nesklouzli k lehkomyslnosti a zbytečnému riskování.


Schopnost, kterou vynikáte, je perfektní organizace time-managementu. Foto: alphaspirit.it  / Shutterstock

Numerologické číslo 6

Číslo 6 značí rovnováhu a zodpovědnost. Jste praktickým člověkem pro život a tuhle schopnost vám vaši blízcí mohou jen závidět. Zvládáte skloubit práci i rodinu, a to díky plánování, které je vaší silnou stránkou.

Numerologické číslo 7

Vaše povaha je ve své podstatě netrpělivá. Zároveň se zajímáte o spiritualitu a hledáte v ní útěchu v nelehkých okamžicích vašeho života. Jste soucitní vůči ostatním lidem a snažíte se je pochopit. Jste otevření názorům ostatních lidí a rádi diskutujete o různých tématech.

Numerologické číslo 8

Tohle číslo bývá u lidí spojeno s finančním úspěchem, a to i bez jejich významného přičinění. Někteří o vás tvrdí, že jste penězi až posedlí. Neustále sledujete pohyb financí na vašem účtu a libujete si ve vlastním materiálním bohatství. Možná je čas na to, abyste přestali počítat a užívali si.

Numerologické číslo 9

Číslo 9 vám připisuje chápavou a podporující osobnost. Jste lidmi soucitnými a starostlivými ke svému okolí. Tahle vlastnost vás dělá také velmi zranitelnými, co se týká chování ostatních vůči vám. Zkuste si nebrat názory ostatních tolik k srdci.