Výklad tarotových karet na tento víkend: Nad Býky visí karta Ďábla, Raky Velekněžka nabádá k opatrnosti

Výklad tarotových karet na tento víkend: Nad Býky visí karta Ďábla, Raky Velekněžka nabádá k opatrnosti
První adventní víkend již klepe na dveře, a tak tedy společně pojďme poodhalit pomocí tarotových karet, co nás v sobotu a v neděli čeká a nemine.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Trápila vás poslední dobou nerozhodnost? Díky kartě Eso mečů je rozpor mezi myslí a srdcem pryč. S naprostou jistotou za vším uděláte tlustou čáru. Po těžkém období však přicházejí jasnější dny, a vy si tak konečně budete moci odpočinout od všech vašich problémů. Navíc se vše vyřeší ve váš prospěch.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Touha lhát nebo něco zamlžit by vám přinesla jen opačný účinek. V tyto dny nad vámi visí karta Ďábla, proto si dejte pozor na všechny svody, které by vás mohly svést na scestí. V tyto dny buďte upřímní a mluvte pravdu, jinak vás tato karta doslova pohltí. Dejte si také pozor na své osobní věci, aby se vám neztratily.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Poctivá práce a úsilí se vám vrátí zpět! Šest holí vám slibuje, že projekty, do kterých jste vložily tolik energie, budou velmi úspěšné. Navíc se vám bude dařit v zaměstnání i na domácím poli. Urovnáte všechny své problémy a čekají vás dny plné štěstí a lásky. Užijte si je, zasloužíte si to!

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Velekněžka vás nabádá k opatrnosti. Než uděláte nějaký další krok či důležité rozhodnutí, raději se v klidu zamyslete a promyslete si, zda neexistuje i nějaké jiné řešení. Pamatujte, že vše se dá vyřešit! Horká hlava kolikrát nadělá více škody než užitku, proto nedovolte, aby emoce zvítězily.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Pořád se za něčím honíte a nemáte ani chvilku sami na sebe? Zvolněte! Devět holí vám zaručí, že vaše dosavadní snaha a námaha se vyplatí. Udělali jste vše, co bylo potřeba, teď je čas na to, abyste si také konečně odpočinuli.

odpočinek, Zdroj: Olena Yakobchuk / Shutterstock

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Sedm pentaklů vás osvobodí od všeho starého a nepotřebného. Ukliďte si ve svém životě, uvidíte, jaké blahodárné účinky to na vás bude mít. Vyhoďte všechny staré věci, které nepotřebujete. Neplatí to ale jen o materiálních věcech. Ukliďte si i v sobě s zbavte se všech vztahů, které vám přinášejí starosti.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Karta Svět je velmi silnou kartou, která vás bude ovlivňovat po celé tyto dny. Čerpejte zejména ze svých vlastních zkušeností, a to jak v práci, tak i doma. Čekají vás dny plné úspěchu a lidé vás budou obdivovat. Užijte si svou chvíli slávy, zasloužíte si to!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Zamyslete se nad tím, zda chvilkový flirt a pobavení opravdu stojí za to. V tyto dny potkáte někoho, kdo vás bude chtít svést na scestí. Stojí za to, abyste za vším spálili mosty? Osm holí vás varuje, že tento vztah stejně nikam nepovede. Zvlášť zadaní by přišli o to nejcennější, co mají.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Nenechte se nutit do něčeho, co sami nechcete, a naučte se říkat ne! V tyto dny vás zejména rodinní příslušníci budou do něčeho tlačit, nenechejte se zlomit, máte přece svou vlastní hlavu. Karta Pět holí vám dodá sílu a odvahu si prosadit svůj názor.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tyto dny pro vás nebudou moc optimistické a vy si sáhnete doslova na samé dno. Čeká vás nepříjemný konflikt, rozchod nebo se setkáte s nenávistí a pomluvami. Myslete na to, že je strašně důležité, jak na vzniklou situaci budete reagovat. Deset mečů tvrdí, že buď svému neštěstí můžete propadnout a stát se obětí, nebo se ze vzniklé situace posílit. Je to čistě jen na vás.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Čeká vás příjemné překvapení, a to v podobě finanční odměny. Peníze, štěstí, energie i zdraví si k vám najdou cestu, a vy si tak konečně budete moci odpočinout. Šest pentaklů je silnou kartou, která vás pozitivně ovlivní. Užijte si tyto dny.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Někdo z vaší minulosti se vám ozve, neodmítejte toto pozvání, velmi příznivě to obohatí váš život. Podle císařovny byste měli tyto dny trávit obklopeni svou rodinou a přáteli. Dělejte společně to, co vás baví, více se poznejte, a hlavně buďte spolu. Zjistíte, že rodina a přátelé jsou pro vás opravdu velmi důležití!

Zdroj článku:
  • Autorský text