Víte, co je to vajazzling? Překvapte svého přítele blyštivou ozdobou klínu

Víte, co je to vajazzling? Překvapte svého přítele blyštivou ozdobou klínu
Mít piercing nebo tetování dneska není nic neobvyklého – a tyhle ozdůbky na těle už nikoho nepřekvapí. Vajazzling je také metodou, díky které si můžete nechat ozdobit své tělo a určitě jím překvapíte. Ozdobit si totiž můžete nechat své intimní partie.

Co je vajazzling?

Vajazzling představuje metodu, která pochází z Ameriky. Provádí se ve specializovaných kosmetických salonech, kdy jsou nejprve z klína ženy odstraněny veškeré chloupky, a to nejčastěji za pomoci cukrové pasty nebo vosku. Následně se na intimní partie aplikují ozdobné kamínky, které mohou mít různé barvy, vytvořit si můžete nechat i nejrůznější ornamenty. Tuto bizarní metodu zdobení klína si oblíbily i světové celebrity. I u nás už je možné nechat si v některých salonech vagínu takhle ozdobit.

Nebolí to, ani to dlouho nevydrží

Vajazzling je pouze dočasnou metodou, obvykle vydrží taková ozdoba klína jen několik málo dnů, při správné péči až deset dní. Problém je v tom, že kamínky se mohou snadno odlupovat například při pohybu nebo ve sprše. Na rozdíl od piercingu nebo tetování ale takové zdobení těla nebolí, kamínky se aplikují jen za pomoci hypoalergenního lepidla. Pokud si budete přát i nějaký ornament nakreslit, využívá se k tomu henna.

A proč vlastně něco takového absolvovat? Můžete tím například překvapit svého přítele, okořenit tak svůj sexuální život, ale mnoho dam chce prostě jen vyzkoušet něco nového.

Drahá výstřednost

Za takovou ozdobu si ale poměrně dost zaplatíte. Navíc, když vezmeme v úvahu, že jde skutečně jen o krátkodobou záležitost. Samotná depilace vyjde v salonu na několik stokorun, aplikace kamínků se pak může vyšplhat i na několik tisícovek, vždy ale záleží na tom, co přesně si budete přát ve svém klíně nechat vytvořit. Může se totiž jednat jen o maličkatý detail, ale i o velký ornament přes celou vagínu.

Některé ženy volí spíše lehkou ozdobu podbřišku, není výjimkou, že si ale zdobí celou vagínu, a to včetně stydkých pysků.

Kreativita zkrátka dnes už nezná mezí.

Zdroj: