Horoskop na 1. lednový týden: Lvům se zadaří, Raci zatouží po romantice

Horoskop na 1. lednový týden: Lvům se zadaří, Raci zatouží po romantice
Po celý týden platí, že v práci i mimo ni se nám bude nadmíru dařit. Navíc pokud máme nějaké spory se spolupracovníky, udobříme se nebo se dopad problému do značné míry zlepší. Vodnářův vliv na Venuši toto umožní. V pátek budeme sdílnější než obvykle a víkend bude také dobrý. Jak se zadaří Vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Získávání nových přátel Vás bude provázet po všechny pracovní dny v tomto týdnu. Můžete s přáteli vyrazit na událost, která Vás naplňuje, ukážete jim, jak vtipní dokážete být. O víkendu se zaměříte na svůj domov, budete mít hodně energie a tu investujete právě do svého obydlí.

Býk (20. dubna – 20. května)

V práci budete naprosto spokojeni po celý týden, pondělím počínaje. Můžete dostat pochvalu od nadřízeného nebo být povýšeni. Povídání s kolegy Vás udrží šťastné. O víkendu budete mít chuť všem říkat do očí, co si myslíte, nebude se ale jednat o nic negativního.

Blíženci (21. května – 21. června)

Popřemýšlíte nad tím, co od života vlastně chcete, zejména po romantické stránce. Pokud jste bez partnera, romantika Vám bude chybět a po někom se poohlédnete. Víkend bude hodně příznivý, co se týče financí. Můžete dostat novou pracovní nabídku, která Vás potěší.

Rak (22. června – 22. července)

V pondělí nebo v úterý se setkáte s moudrým člověkem, s nímž si promluvíte a on Vám osvětlí Vaši další životní cestu. Chcete-li být spokojeni, měli byste alespoň zvážit jeho slova. O víkendu se obklopte pozitivně smýšlejícími lidmi, pokud chcete být opravdu šťastní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hledáte-li partnera, od pondělí do čtvrtka máte šanci najít někoho, kdo by Vám rozuměl, spřízněnou duši. Mimoto se zlepší Vaše vztahy s přáteli či spolupracovníky, budete spokojenější a tudíž i výkonnější. O víkendu budete mít tendenci vzpomínat na minulost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hned v pondělí se rozhodnete začít naplno pomáhat lidem, kterým by se mohla Vaše pomoc hodit. Může se jednat o někoho z rodiny, přítele či úplně neznámého člověka, v průběhu týdne navštívíte i nějakou organizaci. O víkendu se Vám zasteskne po známých tvářích, půjdete je navštívit.

Váhy (23. září – 23. října)

Začátkem týdne se zaměříte na to, co Vás osobně uspokojuje, a půjdete si za tím. Může se jednat o návštěvu rodinných příslušníků nebo nový projekt, který by pomohl Vašemu postupu v kariéře. O víkendu na sebe budete příliš tvrdí, budete po sobě chtít splnit nemožné.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je dost pravděpodobné, že začátkem týdne dáte svůj domov do pucu, zatoužíte totiž po velké rodinné sešlosti, na kterou pozvete nejen svou rodinu, ale také přátele. O víkendu zatoužíte podívat se na dosud nepoznaná místa, můžete si najít i nějaký nový koníček.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nezáleží na tom, koho první polovinu týdne potkáte, se všemi si budete skvěle rozumět a Vašim vtipům se každý zasměje. Váš optimismus může vyřešit nejednu neshodu. Ovšem o víkendu budete napjatí a můžete volit nesprávná slova, na to pozor.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento týden, hlavně v první polovině, rozhodně budete mít co dělat. Vaše finanční situace se zlepší a také budete mít mnohem více práce. To Vám udělá opravdovou radost, tudíž ve všední dny budete zářit štěstím. O víkendu se můžete sejít s dobrým přítelem a popovídat si o Vašich obavách.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Od pondělí do čtvrtka budete mít tendenci stýkat se s lidmi, kteří mají na život stejný názor jako Vy. To Vám dodá pocit naprosté spokojenosti, budete mít skvělou náladu. O víkendu se zaměříte převážně na sebe, ale také rozhovor s blízkým přítelem není vyloučen.

Ryby (19. února – 20. března)

První čtyři dny v týdnu budete myslet pouze na svou minulost a na chyby, které jste udělali. Pokud jste nedávno procházeli rozchodem, partner Vám opět začne hodně chybět. O víkendu se Vám nálada trochu zlepší, popovídáte si s dobrým přítelem, který Vás rozveselí.

Zdroj článku: