Výklad tarotových karet na tento víkend: Panny stojí na pomyslné křižovatce, Štíry čeká láska a zase láska

Výklad tarotových karet na tento víkend: Panny stojí na pomyslné křižovatce, Štíry čeká láska a zase láska
Kdo by se netěšil na víkend! Co nám ale přinese zajímavého? Pojďte společně s námi nakouknout do tarotových karet a poodhalit tak svou budoucnost!

Beran (21.3. – 20.4.)

Horká hlava kolikrát napáchá více škod než užitku. Ještě dříve, než se rozhodnete udělat nějaké razantní řešení, tak se v klidu posaďte a o všem popřemýšlejte. Velekněžka vám radí, abyste se nepoddali emocím, které by mohly zničit váš vztah s partnerem či přáteli. V klidu se vydýchejte a situaci ještě jednou přehodnoťte.

Býk (21.4. – 20.5)

Panuje u vás doma trochu stísněná atmosféra? Tak to si konečně můžete oddechnout, jelikož Dva meče vám přenesou úlevu od všech problémů. S rodinou, kolegy či přáteli si v klidu pohovoříte a vše si vysvětlíte. Velmi často se jedná jen o chybu v komunikaci. A co je navíc skvělá zpráva? Dají vám za pravdu, což se vždy dobře poslouchá.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Je nejvyšší čas změnit to, s čím jste nespokojení. Karta Smrti vám k tomu dává skvělou příležitost, jelikož se jedná o tarot, který ukončí vaše trápení a vy tak budete moci začít s čistým štítem. A kdy jindy je pro to skvělá příležitost než o víkendu, kdy máte chvíli klidu? Popřemýšlejte co dál a jednejte podle svého uvážení.

Čtyři poháry Vahám přinášejí víkend plný pohody, klidu, relaxaceZdroj: Andrey_Popov / Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

Velekněz vám přinese cenné víkendové zkušenosti, které později budete moci uplatnit a pomoci tak lidem v podobné situaci, v jaké jste byli i vy. Nepodléhejte emocím a strachu z budoucnosti a užijte si víkend naplno, oddychněte si a dělejte to, co baví vás a vaše blízké.

Lev (24.7. – 23.8.)

Nenechejte se o víkendu nutit svými blízkými k něčemu, co opravdu sami nechcete. Naučte se občas říkat ne i svým milovaným, je to tak naprosto v pořádku. Karta Pěti holí vám k tomu dodá odvahu a i nápady, jak si společný čas užít naplno.

Panna (24.8. – 23.9.)

Stojíte na pomyslné křižovatce a musíte se rozhodnout, tak zní karta Posledního soudu. Ať už váháte nad čímkoli, vězte, že ve svém nitru jste již dávno rozhodnutí. Nedovolte hlavě, aby zvítězila nad srdcem a pocity. Teď záleží opravdu jen na vás a na to vždy pamatujte.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Čtyři poháry vám přinášejí víkend plný pohody, klidu, relaxace. A vůbec nezvažujte, že byste měli o víkendu pracovat. Vy si totiž odpočinek a čas se svými nejbližšími zasloužíte! V oblasti lásky a citů však buďte opatrní, abyste se neunáhlili a neudělali nějaké zbrklé rozhodnutí.

Štír (24.10. – 22.11.)

Láska a zase láska! To je to, co na vás čeká v tyto dny. Páže pohárů vám do cesty přinese vysněného partnera, který pro vás bude tím pravým. Dlouhodobí partneři se mohou těšit na vzkříšení vztahu a touhy. Pokud jste čerstvě po rozchodu, jásejte, do vašeho života přijde někdo nový.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Počkejte si. Karta Měsíce před námi vždy něco schovává. Pokud chcete odhalit své plány, projekty nebo někomu říct něco důležitého, není víkend tím nejlepším obdobím. Vyčkejte na lepší čas, zejména v oblasti lásky buďte trpěliví.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Čím déle budete oddalovat vaše problémy nebo projekty, na kterých pracujete, tím to bude horší. Proto využijte karty Síly a o víkendu dokončete vše, co jste tento týden rozdělali, abyste nový týden mohli začít s čistým štítem. Ukliďte si svůj domov i sami v sobě a uvidíte, že to bude mít na vás blahodárný účinek.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Cítíte se sami? Máte plno práce a na nikoho nemáte čas? Královna pentaků vám radí, abyste se pokusili o víkendu vše dohnat. Zajděte si s přáteli na společnou snídani, navštivte svou rodinu a neděli si nechejte jen sami pro sebe a dělejte věci, které vás baví a naplňují štěstím.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Zkuste se na vše podívat z jiného úhlu, jako karta Viselec. Občas nám to přinese nové pohledy na věc. Zkuste se vžít do situace ostatních, pochopit je, a hlavně jim porozumět dřív, než se uchýlíte k hádce. S klidnou myslí jde vše vyřešit mnohem rychleji.

Zdroj článku:
  • Autorský text