Věštba z magických zrcadel na březen: Býkům zrcadla naznačují příliv lásky, Panny budou muset snášet kruté rány osudu

Věštba z magických zrcadel na březen: Býkům zrcadla naznačují příliv lásky, Panny budou muset snášet kruté rány osudu
Bude měsíc březen jako stvořený pro veliké životní změny, nebo byste se měli držet spíše při zemi? Na toto a ještě více vám odpoví magická zrcadla!

Čeká vás v březnu důležité životní rozhodnutí, nebo vás jen zajímá, co vám může měsíc březen přinést dobrého a na co si naopak dát pozor? Svěřte svůj osud do síly magických zrcadel a zjistěte tak, jaké síly působení si pro vás měsíc březen přichystal.

Beran (21.3.-20.4.)

Březen roku 2023 pro vás bude plný těžkých zkoušek a nečekaných překvapení co se práce a kariérního postupu týče. Nemusíte se však hned na vše koukat černě. Bude to sice stát spoustu úsilí, ale je zde jistá naděje, že pokud se budete opravdu snažit a tvrdě pracovat, těmto negativním vlivům se můžete velkým obloukem vyhnout. Přejeme spoustu štěstí a sil!

Býk (21.4.-21.5.)

Býci se na rozdíl od Beranů mohou těšit na příliv vlny radosti. Zrcadla naznačují příliv lásky. To může samozřejmě znamenat lásku od stávajícího a pro ty svobodné i možného budoucího partnera. Měsíc březen je pro vás totiž nakloněn, co se lásky týče. Pokud jste tak již nějaký ten čas, vy svobodní, odkládali hledání toho pravého/té pravé, teď byste se do toho měli znovu pustit.

A kdo ví, třeba zrovna v měsíci březnu potkáte svého vysněného partnera.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blížence sice nečekají nějaké velké změny v milostné a vztahové oblasti, ale jejich cesty budou směřovat tento měsíc malinko jiným směrem. V měsíci březnu se na vás usměje štěstí a dostanete se poměrně snadno k většímu obnosu peněz. Pokud vás však hned napadá, za co byste je utratili, zadržte. Zrcadla ukazují, že pokud jste ještě nezačali, je ten pravý čas začít investovat.

Tento nenadálý příjem pro vás tak může být jakýmsi znamením a kapitálem do začátku.

Březen přinese peníze
Březen přinese blížencům peníze | Zdroj: ToffeePhoto/ Shutterstock

Rak (22.6. - 22.7.)

Raci, vás bohužel nepotěšíme. Tento měsíc se vám bude lepit smůla na paty. V práci vás to nebude bavit, bude se vám zdát, že všichni, včetně kolegů a šéfa, jsou proti vám a budete kazit jednu věc za druhou.

Jakmile vám však bude nejhůře, podrží vás vaši nejbližší a pomohou vám v této složité situaci se dostat zpět nahoru. Proto hlavu vzhůru a bojujte!

Lev (23.7. - 22.8.)

Lvům se budou v měsíci březnu střídat nálady jako počasí a budete tak velmi nároční pro své okolí. Ač to bude těžké, snažte se nepropadat depresím a myslete i na vaše okolí. I když se zrovna cítíte pod psa, snažte se nevybíjet si zlost na ostatních, kteří za to třeba ani nemohou.

Uvidíte, že to vaše okolí ocení, a navíc vám v těžkých chvílích nabídne i pomocnou ruku.

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny budou muset v měsíci březnu snášet kruté rány osudu. Někdo z jejich nejbližších jim totiž bude házet klacky pod nohy a bude jen na nich, jak se s tím vypořádají. Snažte se proto zjistit, proč má tento člověk potřebu vám škodit, zapřete své ego a pokuste se i přes to, že se tento člověk na vás dívá ošklivě, se na ně dívat hezky a chovat pozitivně. Třeba je tento člověk jen smutný a potřebuje cítit trošku lásky.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy si polepší, co se týká práce. Asi v polovině měsíce se dočkáte ve své dosavadní práci velmi pozitivní zprávy, která vám do života i vašeho rodinného rozpočtu více finančních prostředků. Pozor ale na to, jak své peníze využijete. Neměli byste jen tak bezhlavě utratit. Zrcadla velí použít peníze na něco, co jste již dlouho odkládali a co by vám mohlo pomoci ve vašem osobnostní rozvoji.

Štír (24.10. - 22.11.)

Štíři budou v měsíci březnu velmi překvapeni. Někdo z vašeho blízkého okolí vám totiž oznámí velmi překvapivou zprávu, díky které budete muset přehodnotit svoje dosavadní plány. Ač se tato zpráva může zdát z počátku negativní, věřte, že z dlouhodobého hlediska s sebou přinese mnoho dobrého, a nakonec ji oceníte.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelci by se měli mít na pozoru. Zrcadla jim do vínku předpovídají veliké finanční ztráty. V tomto měsíci vám štěstí příliš nakloněno nebude, a tak byste měli přehodnotit veškeré riskantní investice, které jste si pro měsíc březen naplánovali uskutečnit.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorohové, pro vás bude měsíc březen symbolem klidu a míru. Tento měsíc vás nečekají žádné velké změny, a tak se nemusíte ničeho bát a můžete si život užívat plnými doušky.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

V měsíci březnu si konečně splníte svůj sen, na který si již dlouho myslíte a vyvine se z toho ještě lepší výsledek, než jste si kdy dokázali představit. Užijte si to. Tento měsíc patří vám!

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby, těšte se na nové příležitosti. Váš osud bude ovlivněn vlnou lásky a úspěchu, a tak nebuďte překvapeni, pokud vám váš šéf z nenadání nabídne povýšení a vaše dlouholetá tajná láska vám najednou začne vaši lásku opětovat.

Zdroje článku: