Velký partnerský horoskop: Berany potrápí staré křivdy, Kozorohové se dočkají hádek a Ryby zatouží po vášni

Velký partnerský horoskop: Berany potrápí staré křivdy, Kozorohové se dočkají hádek a Ryby zatouží po vášni
Velký partnerský horoskop pro každé znamení. Berany potrápí staré křivdy, Kozorohové se dočkají hádek a Ryby zatouží po vášni

Vztahy nemusí být vždy jednoduché. Naladit se s naším protějškem vždy na stejnou vlnu, je někdy poměrně náročný úkol. Abychom ale vztahům pouze nekřivdili, musíme dodat, že náš partner/partnerka nám také mohou být velkou oporou. Díky nim jsou pro nás naše starosti menší a radosti se násobí. Jak budou vypadat vztahy jednotlivých znamení v březnu? Zatáhnou se nad Vaším vztahem mračna, nebo se naopak můžete těšit na pohádkovou lásku? 

Beran (21.3. - 20.4.) - Devítka holí 

Váš vztah mohou v březnu potrápit staré rány z minulosti. Byli jste přesvědčení, že už jste tuto kapitolu uzavřeli. Ukáže se ale, že tomu tak ve skutečnosti není. Nedovolte minulosti, aby zničila Vaši přítomnost. Soustřeďte se raději na to krásné, co mezi sebou máte. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Velekněz 

V březnu zatoužíte po dalším kroku ve Vašem vztahu. Tuto svou myšlenku a představu sdělíte svému partnerovi/partnerce a budete překvapení. Ten totiž bude nadšeně souhlasit, jelikož to již delší dobu vnímá stejně. Možná se dočkáte plánování dítěte, svatby, nebo stěhování. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Sedmička pohárů 

Dejte si pozor, abyste neměli růžové brýle nasazeny až příliš dlouho. Váš vztah vidíte totiž možná mnohem optimističtěji, než jaký ve skutečnosti je. Buďte upřímní především k sobě a přistupujte ke vztahu reálně. Naslouchejte také své polovičce. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Sedmička pentaklů

Velkého souznění s partnerem/partnerkou se v březnu nedočkáte. Naopak pocítíte velké odcizení. Budete mít pocit, že už Vás nepojí láska, ale spíše zvyk a praktické důvody. Je na čase, abyste si s partnerem upřímně promluvili a svěřili se mu citlivě se svými pocity. 

Je třeba si upřímně promluvit s partnerem, bez okolků
Raci je třeba si upřímně promluvit s partnerem, bez okolků | Zdroj: pathdoc / Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.) - Sedmička mečů 

Vaše partnerské štěstí se Vám někdo pokusí odcizit. Intriky a lži sice pořádně zahýbají s Vaším vztah, ale nijak zásadně ho neohrozí. Právě naopak. Mohou ho ještě posilnit. Posilní se především Vaše vzájemná důvěra. 

Panna (23.8. - 22.9.) - Hvězda 

Čekají na Vás nádherné dny. Ve vztahu se budete cítit opravdu skvěle a milováni. Rozhodnete se na chvíli odsunout práci stranou a věnovat se raději své milované polovičce. Tyto krásné pocity si totiž chcete náležitě vychutnat. 

Váha (23.9. -23.10.) - Mág 

Partnera/partnerku budete v březnu velmi přitahovat. Budete se cítit jako na začátku vztahu. Pokud se ale přece jen nějaké problémy najdou, nezavírejte oči a raději je aktivně řešte. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Měsíc 

V březnu Váš vztah zahalí tajemství. Jeden z Vás bude tomu druhému tajit něco poměrně zásadního. Nezapomínejte ale, že lež má krátké nohy a pravda se vždy ukáže. Toto tajemství může Váš vztah ohrozit. Naopak upřímnost ho posilní.

Střelec (23.11.- 21.12.) - Čtverka pentaklů

Váš vztah poněkud zamrzne na mrtvém bodě. Tolik toužíte po jistotě a stabilitě, až svého partnera dusíte. Dejte mu více svobody a důvěřujte mu. Věřte také jeho citům a hlavně netlačte tolik na pilu. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Rytíř mečů 

Dejte si v březnu pozor na velké hádky ve vztahu. Dostanete se do sporu, kdy ani jeden z Vás nebude chtít ustoupit. Kompromis pro Vás nebude existovat a budete chtít za každou cenu vyhrát. Takové výhra by ale mohla mít hořkou pachuť rozchodu. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Desítka pentaklů 

Ve vztahu si budete poměrně jistí. Fungujete spolu již dlouho na dobré úrovni a zapomínáte na vztahu dále pracovat a pečovat o něj. To by se Vám ale mohlo vymstít a povede to k odcizení s Vašim partnerem/partnerkou. Věnujte si navzájem více času. 

Ryby (21.2. - 20.3.) - Síla 

Váš vztah v březnu zasáhne nuda. S Vašim partnerem se začnete nudit a budete toužit po nových žhavých chvílích. Chcete zažít žhavou lásku, která bude mít prameny ve velké fyzické přitažlivosti? Dobře si rozmyslete, co je pro Vás ve vztahu to nejdůležitější. Některá rozhodnutí nelze vrátit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text