Velký horoskop lásky na víkend: Ryby by se měly odlepit od země, zatímco Berani se budou vznášet na vlnách lásky

Velký horoskop lásky na víkend: Ryby by se měly odlepit od země, zatímco Berani se budou vznášet na vlnách lásky
Tímto víkendem započne doba silných emocí, ve většině vztahů to přinese vlnu téměř líbánkového období, naopak na osoby co na lásku teprve čekají bude jejich samota dopadat víc než jindy.

Bude náročnější ubránit se přehnanému vyjadřování a zhmotňování emocí. V některých případech to může přinést spoustu dobrého, v jiných naopak natropit pěknou neplechu.

Beran (21.3. - 20.4.)

Berani se nemusí ničeho bát, jsou pod ochranou Nebes a jak osoby párech, tak jednotlivci jsou v bezpečí. Vaše láska bude jen vzkvétat a pokud ještě žádnou nemáte, měli byste mít oči na šťopkách, protože Váš vysněný partner je již blízko. Možná je to dokonce někdo, koho již delší dobu znáte.

Býk (21.4.-21.5.)

Pro jiná znamení to může být úplná alchymie určit, na jak velké gesto je Váš vztah připraven, ale ne pro Vás. Býci se nemusí bát být tak trochu megalomani a přichystat pro svou polovičku něco opravdu speciálního. To samé platí, pokud ještě v páru nejste, ale máte někoho v hledáčku. Je vhodný čas ukázat své city.

Blíženci (22.5.-21.6.)

Vy už jste se ve znamení lásky nadřeli dost, proto se tento víkend spíš stáhněte. Odpočiňte si, zvolte klidný program doma a uvidíte, že Vám jen prospěje.

Rak (22.6.-22.7)

Možná jste v poslední době neměli úplně čas nad svými vztahy přemýšlet. Teď je ta správná doba. Pro Raky se nejedná pouze o milostné vztahy, ale o vztahy obecně. Zastavte se a porozjímejte o tom, zda opravdu směřujete tam, kam toužíte.

Zastavte se na chvilku a přemýšlejte nad svými vztahy
Zastavte se na chvilku a přemýšlejte nad svými vztahy | Zdroj: SIphotography / Depositphotos

Lev (23.7.-22.8.)

I pro Lvy by měl být tento víkend spíše o klidu. Udělejte si čas na odpočinek, dopřejte si samotu a věnujte se péči sami o sebe. Pro Vás bude čas lásky spíš až v příštím týdnu, tak ať jste na něj dobře připraveni.

Panna (23.8.-22.9.)

Pannám doporučujeme se držet při zemi. Nebojte se připravit pro Vaši polovičku něco pěkného, ale držte se klasiky. Zvolte spíš romantickou bublinkovou koupel a Netflix, než let balónem či letenky na Bahamy.

Váhy (23.9.-23.10.)

Pokud jste poslední dobou na území lásky trochu tápali nebo zažívali nejistotu, tento víkend se vše vyjasní. Do dalšího týdne budete vstupovat plní jistoty a porozumění.

Štír (24.10.-22.11.)

Zbavte se pocitu, že si nezasloužíte rozmazlování! Přijměte všechna milá gesta, která k Vám od okolí přijdou a plně si je vychutnejte. Nebojte se snít, Nebesa stojí při Vás a Vaše vztahy se posouvají tím správným směrem.

Střelec (23.11.-21.12.)

Lidé ve znamení Střelce udělají nejlépe, když se v tomto víkendu zaměří na vibrace osob ve svém okolí. Obklopujte se pouze positivní energií a vyhněte se veškeré negativitě. Pokud již delší dobu z něhoho vnímáte negativitu, je na čase se s ním rozloučit nebo aspoň omezit kontakt.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Nebojte se experimentovat! Pro Kozorohy je nejlepší doba na experimenty. Zadaní by se měli zaměřit převážně na nové zkušenosti a posunutí se dál v oblasti erotiky, zatímco nezadaní na návštěvu nových míst. Nemáte partnera, ale máte v okolí neprozkoumaný bar nebo jste dlouho otáleli přihlásit se do kurzu vaření? Teď je ta vhodná doba a možná tam na Vás čeká láska!

Vodnář (21.1.-20.2.)

Buďte pozorní! Připravte pro své blízké malé milé radosti a pozorujte, jak se radují a cítí se milováni . Nemusí se ve Vašem případě jednat o velká gesta - můžete se jednat o květiny, pozvání na večeři nebo upečení něčeho sladkého k odpolední kávě.

Ryby (21.2.-20.3.)

Ryby by se měly konečně odlepit od země. Už jste stáli v koutě moc dlouho a Vaši bližní se již s Vámi začínají nudit. Nemusíte být vždycky ti vážní, hrajte si, poškádlete svého partnera a uvidíte, že se s Vámi hned bude cítit uvolněněji.

Zdroj článku:
  • Autorský text