Úplňkový horoskop: Býci budou pracovně zatíženi, Panny se mohou těšit na rodinná setkání a Ryby se budou zamýšlet nad svou budoucností

Úplňkový horoskop: Býci budou pracovně zatíženi, Panny se mohou těšit na rodinná setkání a Ryby se budou zamýšlet nad svou budoucností
Září je již za námi a nastal čas nahlédnout do budoucnosti, co nás čeká a nemine. Říjen nám přináší několik zajímavých astrologických událostí. Jak vás ovlivní tento měsíc úplněk? A co vám hvězdy naznačují pro tento měsíc?

Říjen je nejen měsícem krásného barevného přechodu přírody, ale také měsícem, kdy se můžeme těšit na velký astrologický úplněk, který připadá na 28. října. Tento měsíc je obecně známý pro své transformační energie, a to platí i v astrologii. Úplňková energie zesiluje naše emoce a může přinést změny v naší energii a dynamice. Tento čas je ideální pro osvobození od starých vzorců a pro nastartování nových začátků. Bez ohledu na vaše znamení, se můžete těšit na intenzivní a transformační období.

Beran (21.3 - 20.4):

Říjen bude pro Berany měsícem zaměřeným na rodinný život a domov. Cítit se bezpečně a pohodlně ve svém okolí bude pro vás nyní klíčové. V práci vás čeká klidnější období, které vám dovolí zaměřit se na osobní rozvoj a opět upevnit vztahy v rodině, které jste teď zanedbávali.

Býk (21.4 - 21.5):

Býci mohou v říjnu s přibývajícím měsícem očekávat vyšší pracovní zátěž, ale s tím přichází i možnost profesního růstu. Neztrácejte hlavu pod tíhou stresu, buďte trpěliví a odměna se dostaví. Když začne měsíc ustupovat, pracovní zátěž povolí a vy budete moci vyklidnit svou mysl.

Blíženci (22.5 - 21.6):

Blíženci jsou ze své podstaty vždy více nakloněni pomáhat jiným, než sobě. Říjen a s ním přicházející úplněk je ideálním časem věnovat se sami sobě. Úplňková energie vás bude nabádat k tomu, abyste se více zaměřili na své zdraví. Zkuste zahrnout více pohybu do svého denního režimu a věnujte se také své duševní pohodě. 

Rak (22.6 - 22.7):

Tak tento měsíc, bude rušný. Raky čeká v říjnu zatěžkávací období, které však sebou přinese řadu změn, které jsou nutná pro další růst. Nebojte se, pokud budete věřit své síle a budete stát nohama pevně na zemi, toto období zvládnete. Nezapomínejte, že máte okolo sebe svou rodinu a přátele o které se můžete vždy opřít.

Lev (23.7 - 22.8):

S přicházejícím úplněk ve vás roste vaše síla a touha chopit se příležitosti, ať už v pracovním nebo osobním životě. Využijte této chvíle, ale mějte se přitom stále na pozoru. Ne každý vám bude přát váš úspěch a můžou se objevit překážky, které budete muset překonat. Den Úplňku je pro vás ideálním obdobím pro důležitá rozhodnutí.

Panna (23.8 - 23.9):

Panny se mohou v říjnu těšit na příjemné chvíle s přáteli a rodinou. Nezapomeňte ale také na odpočinek a relaxaci. Ideálním způsobem trávení času okolo úplňku jsou rodinné sešlosti nebo setkání s přáteli, které jste již dlouho neviděli. Budete mile překvapeni, jak vás takové setkání povzbudí.

Volný čas můžete nejlépe trávit třeba na rodinném setkání.
Volný čas můžete nejlépe trávit třeba na rodinném setkání. | Zdroj: Drazen Zigic / Shutterstock

Váhy (24.9 - 23.10):

Váhy budou mít chuť zkoušet nové věci a potkávat nové lidi. Využijte možnost vyrazit s přáteli ven a potkat někoho nového. Úplněk vám otevírá bránu k nových vztahových příležitostem, ať už se jedná o flirt na jednu noc nebo začátek něčeho vážnějšího, nebojte se tuto příležitost přijmout a ponořit se plně do ní.

Štír (24.10 - 22.11):

Štíři se mohou v říjnu těšit na emočně nabité období. Přijměte své emoce a naučte se s nimi pracovat. Podzimní počasí venku vám na náladě moc nepřidá, budete mít tendence upadat do depresí a velmi rychle se poddávat svým negativním emocím. Chraňte se tím, že budete mít dostatek odpočinku a spánku, ty vám pomohou vyrovnat emoční balanc.

Střelec (23.11 - 21.12):

Střelci si budou nejisti svými emocemi k partnerovi. Přicházející úplněk si často zahrává s našimi emocemi a vy pak nevíte, jak na tom vlastně jste. Zastavte se a zamyslete se nad tím, co vám vztah do života přináší a jak vás dál posunuje.

Kozoroh (22.12 - 20.1):

Pokud jste nezadaní, teď je to správné období s tím něco udělat. Energie tohoto měsíce a s tím přicházejí úplněk jsou těmto aktivitám velmi nakloněni. Venku začíná být zima a co je lepší, než se doma přitulit k někomu blízkému u šálku horké čokolády. Jděte do sebe, mobilizujte své síly a začněte intenzivně hledat lásku svého života, máte velkou šanci ji teď najít.

Vodnář (21.1 - 19.2):

Vodnáři mohou v říjnu očekávat vzrušující změny. Finančně se vám začne velmi dobře dařit, což se nyní hodí, neboť vánoce jsou již za rohem a na nákupy vánočních dárků není nikdy brzy. Přemýšlejte dopředu a raději využijte této chvíle, kdy vám finance nedělají žádný problém nakupte některé z dárků, abyste poté mohli být ke konci roku v klidu a v pohodě.

Ryby (20.2 - 20.3):

Je čas zamyslet se nad svou budoucností. Nacházíte se nyní tam, kde jste si vždy představovali, že v tomto věku budete? Blíží se konec roku a s ním bilancování toho uplynulého. Ještě máte čas řadu věcí změnit, tak neváhejte a udělejte vše pro to, abyste na konci roku byli s vaším dosavadním životem spokojeni. 

Zdroj článku:
  • Autorský text