Jak jste na tom s učením jazyků podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Jak jste na tom s učením jazyků podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Učení cizích jazyků není pro každého. Jak jste na tom s učením cizích jazyků vy podle vašeho znamení zvěrokruhu? Pojďme to zjistit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Většinou se začnete učit nějaký cizí jazyk, ale nedokončíte své příležitostné vzdělání, protože vás to přestane bavit. Kurzy nejsou tak jednoduché a přímočaré, jak byste si je přáli, a tak nejlepší volbou pro vás bude aplikace, která se přizpůsobí vašim očekáváním. 

Býk (20. dubna – 20. května)

Učíte se pomalu, ale vytrváte. Musíte si však dopřát pohodlí a nejlépe se učit z domova, abyste se mohli kdykoliv odměnit v podobě nějakého pamlsku.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste nejpilnější žáci, pokud jde o učení cizích jazyků. Téměř každé nové slovo si pamatujete okamžitě a nezřídka se stane, že pokud se začnete učit nový jazyk, vyhledáváte už od samotného začátku rodilého mluvčího.

Rak (22. června – 22. července)

Upřednostňujete pohodlí domova, tudíž se budete učit online. Nejlépe vám půjdou si zapamatovat slovíčka vyjadřující vaše pocity. Pokud nějaký cizí jazyk ovládáte, raději ho učíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Učíte se převážně z cizojazyčných dabingů svých oblíbených filmů a seriálů. Pokud se rozhodnete nějaký jazyk naučit dobře, tak jen proto, abyste si mohli utahovat z jiných lidí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Poměrně brzy se z vás stane plynule hovořící člověk, neboť než začnete cizím jazykem hovořit na veřejnosti, ujistíte se, že ho ovládáte perfektně. Poté se svými znalostmi jedete do zahraničí a tam si doplníte případné nedostatky.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud se rozhodnete naučit se nový jazyk, je to proto, abyste pomáhali ostatním lidem při jejich potížích, například aby cizinci našli cestu tam, kam potřebují jít. Pomáháte ostatním se vším. Učíte se také proto, abyste se vzdělávali, a to vás motivuje ke zdárnému učení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš motor k učení jazyků je ten, abyste uměli odmlouvat cizincům. Zdvořilé pozdravy se neučíte příliš dlouho, poněvadž pro vás jsou zbytečné.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Rádi cestujete po celém světě, a proto není třeba dodávat, že se o jazyky opravdu zajímáte. Tvrdě pracujete na svém vzdělání, poněvadž ovládání cizích jazyků potřebujete při svých toulkách napříč světem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

U vás je vysoce pravděpodobné, že se nový jazyk nebudete chtít naučit, poněvadž ho nepotřebovali znát ani vaši předci. Pokud se pro tento krok přeci jen rozhodnete, budete se mu pilně věnovat a k další lekci nepřistoupíte, dokud nebudete perfektně ovládat tu předchozí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Učíte se pomocí aplikací, které lidé ve vašem okolí neznají. Čím podivnější a neobvyklejší jazyk je, tím pro vás lépe.

Ryby (19. února–20. března)

Máte velký problém s koncentrací na učení jazyků. Příliš se toho nenaučíte, když během studií sníte o něčem jiném. Měli byste se více zaměřit na učivo a snění si nechat na potom.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.babbel.com