Tarotový horoskop na víkend: Býci budou plní energie a Lvi získají lásku

Tarotový horoskop na víkend: Býci budou plní energie a Lvi získají lásku
Raci, buďte tak hodní, a o víkendu pomozte každému, kdo vás o to požádá, jelikož bez vaší pomoci by to totiž pravděpodobně nezvládli. Panny by se měly zamyslet nad tím, jak se chovají k ostatním, jelikož na některé mohou působit arogantně a namyšleně. A Střelci by neměli střílet od boku a pořádně se zamyslet nad tím, jak se rozhodnou!

Beran (21.3. – 20.4.)

Osmička pohárů je silnou kartou, která vám propůjčí energii k tomu, abyste dokonce pohnuli se svým osudem. Pokud právě zažíváte chmurné období, nepodléhejte depresím a berte to jako příležitost k novým začátkům. Ve vztazích začnete pociťovat stereotyp, vyvarujte se mu a připravte partnerovi nějaké překvapení.

Býk (21.4. – 20.5)

O víkendu budete činorodí a budete doslova oplývat energií. Kolo štěstí vás udrží v pohybu po oba následují dny. Moc si sice neodpočinete, ale pocítíte nával štěstí a spokojenosti. Dělejte to, co vás baví už od samého rána!

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Karta Vozu představuje cestu, vydejte se na výlet nebo alespoň na malou procházku se svými nejbližšími. Zároveň ale symbolizuje i nějaké problémy a trnitou cestu, která vede k úspěchu. Pokud právě něco řešíte, neodkládejte to a dokončete vše až do úplného konce.

Udělejte si výlet se svými blízkými
Udělejte si výlet se svými blízkými | Zdroj: CC7 / Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

O víkendu vás někdo požádá o radu nebo o pomoc. Měli byste mu vyhovět, jelikož nad vámi bdí Velekněz. Díky němu totiž druhé osobě skutečně pomůžete a věřte, že vaši pomoc potřebuje. Zároveň vám karty radí, abyste se o víkendu věnovali něčemu, co máte skutečně rádi.

Lev (24.7. – 23.8.)

Eso pohárů vám přináší nové příležitosti zejména v oblasti lásky. Nezadaní by měli zbystřit a vydat se do společnosti, velmi pravděpodobně potkají zajímavou osobu. Bude jen na vás, zda tuto známost proměníte v trvalý vztah. Dejte si však pozor na to, aby vaše nadšení neopadlo příliš rychle.

Panna (24.8. – 23.9.)

Zamyslete se sami nad sebou a nad svým chováním. Nehledejte vinu u ostatních, ale sami u sebe. Sedmička pohárů vám říká, že byste se měli trochu změnit, jelikož vaše jednání s druhými lidmi není úplně v pořádku. Citovým vzplanutím se raději o víkendu zcela vyhněte.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Karta Chtíče s sebou přináší rozkoš. Ve svém vztahu zkuste trochu experimentovat, uvolnit se a vyzkoušet něco nového. Buďte temperamentní a vášnivý, váš protějšek to ocení. Největší vášeň však spočívá v tom, že budete sami sebou, a tak si na nic nehrajte.

Štír (24.10. – 22.11.)

Moc a síla jsou velice pomíjivé. A i když vám je Čtyřka mečů na tento víkend propůjčí, zvažte moudře, jak s nimi naložíte. Zaměřte se především na svůj majetek a materiální potřeby. V rovině citové se raději do ničeho nepouštějte, karty vám nejsou nakloněné.

Střelec (23.11. – 21.12.)

O víkendu učiníte rozhodnutí, díky kterému se vám uleví. Neodkládejte jej na další dny a rozhodněte se tak, jak to právě cítíte. Dvojka mečů vám následně přinese klid a pocit spokojenosti.  Je také nejlepší čas k tomu se udobřit se svými nejbližšími.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Co takhle víkend využít k poznávání nových věcí? Šestka mečů totiž reprezentuje vědění a vy budete nové informace doslova nasávat. Ponořte se do studia nového jazyka, vyzkoušejte nějaký kurz nebo si vyrazte do muzea, botanické či zoologické zahrady a zajímejte se o dění kolem sebe.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Královna pohárů bude přát zejména ženám. Symbolizuje nové vztahy, ale i nové příležitosti. Otevřete se všem svým touhám a sněte s otevřenýma očima! O víkendu si však dejte pozor zejména na náladovost, panovačnost a sebeklam.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Disky obvykle představují zručnost a práci. Osmička disků vám bude přát zejména ve chvíli, pokud se pustíte do nějaké manuální práce. Ta vám pak půjde krásně od ruky. Ve vztazích vám doporučuje, abyste si našli se svým partnerem společné zájmy, bude tak mít k sobě mnohem blíž. 

Zdroj článku:
  • Autorský text