Smůla čeká v nadcházejících dnech na čtyři znamení: Býci budou v ochranné pozici, Blíženci si musí dát pozor na nevěru

Smůla čeká v nadcházejících dnech na čtyři znamení: Býci budou v ochranné pozici, Blíženci si musí dát pozor na nevěru
Život je občas jako na houpačce. Jednou jsou Vaše dny zalité sluncem, ale potom přijdou dny plné smůly. Tyto dny čekají následující znamení zvěrokruhu. 

Lidi, kteří se narodili ve znamení býka, blížence, lva a váhy čekají poměrně náročné dny. Osud se rozhodl postavit Vám do cesty nemilé překážky. Až jim ale budete čelit, nezapomínejte, že každá překážka může být skvělým odrazovým můstkem pro další seberozvoj a lepší zítřky. Důležité je samozřejmě nepropadat panice. Tarotové karty nám prozradily, jaké překážky na Vás čekají, ale také jak se jim úspěšně postavit čelem. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Čtverka pentaklů 

V životě jste byli doposud zvyklí tvrdě pracovat a pro své štěstí udělat maximum. Tvrdá práce se Vám ve velké většině případů také vyplatila. Nyní na Vás ale čeká období, kdy budete muset některé své postoje přehodnotit. Okolnosti Vás donutí, přejít z aktivního postoje spíše do obranného. Budete nuceni uklidnit se, zastavit a přestat spřádat plány, jak získat víc. Naopak budete muset spíše bránit to, co jste získali doposud. Toto zastavení se je pro Vás velmi důležité. Můžete tak totiž zabránit velkým ztrátám v oblasti nejen finanční, ale také vztahové a především v oblasti zdraví.

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Trojka mečů 

Potrápit Vás v nadcházejícím období mohou především vztahy. Dejte si velký pozor na milostné trojúhelníky a nevěru. Podvedeným nemusíte být nutně Vy. Naopak můžete být tím, kdo bude podvádět. Potkáte člověka, který Vás velmi okouzlí. Budete mít pocit, že Vám nabízí přesně to, co od svého partnera nedostáváte. Tato jedna drobnost ale bude jediná, kterou Vám tento nový okouzlující člověk nabízí. Pokud mu podlehnete, připravíte se o vše krásné a důležité, co Vám nabízí současný partner/partnerka. Zvažte své kroky a uvědomte si, co je pro Vás opravdu důležité. Chvilka vášně Vám pevný a stabilní vztah nenahradí.

Lvi by si měli dát pozor na kolegy
Lvi by si měli dát pozor na kolegy | Zdroj: Just dance / Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.) 

Sedmička mečů 

V nadcházejících dnech si dejte velký pozor na pomluvy a nekalé plány člověka z Vašeho okolí. Někdo se Vám bude snažit škodit a ukrást Vaše štěstí pro sebe. Jednat se může o zákeřného kolegu v práci, který se tváří přátelsky, ale donáší Vašim nadřízeným. Tím Vám může způsobit velmi nepříjemné komplikace. Pozor si dejte také na soka v lásce. Nějaká osoba se snaží přivlastnit si Vašeho partnera/partnerku a jde na to velmi nenápadně. Předstírané přátelství se bude snažit velmi brzo obrátit v milenecký vztah. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Desítka mečů 

Nakládáte si toho na sebe až příliš a máte tendence zavírat oči před problémy. Nerespektujete ani varování, které Vám dáví znát Vaše tělo. A to se Vám může nepěkně vymstít. V následujících dnech už přestanete neudržitelnou situaci zvládat a Vaše chování Vás dožene. Problémy, které jste přehlíželi, si na Vás pořádně došlápnout a Vy začnete propadat panice, zoufalství a depresivním pocitům. Pokud nechcete toto období odnést zhoršeným zdravotním stavem, zaměřte se především na odpočinek a také dostatečné plánování. Uvědomte si, co Vás všechno trápí a popřemýšlejte, jak můžete jednotlivé situace řešit. Nebojte se také požádat o pomoc lidi z Vašeho okolí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text