Sen o otci

Sen o otci
Snář uvádí, že sen o otci prokazuje na autoritu, ke které se obrátíte ve složitých životních situacích. Tato autorita vám pomůže rozhodnout se a zvolit správnou odpověď na různé životní otázky.

Výkladem snu je schopnost, kterou máte při rozhodování v těžkých životních situacích a při problémech.

Sen o hádce s otcem

Pokud se ve snu s otcem pohádáte, existují dva pohledy na jednu situaci a vy nevíte, jak se rozhodnout. Řešení je jen na vás. Tento sen také symbolizuje značné ztráty, které prožijete.

Sen o mrtvém otci

Jestliže uvidíte ve snu otce, který již v současné době nežije, sen poukazuje na nedořešené problémy, které jste s otcem měli. Pokud jste v tomto snu s otcem mluvili, zaměřte se na to, co říkal. Pomůže vám to problém vyřešit.

Když se vám takový sen zdál v situaci, kdy váš otec žije, sen vám ukazuje, že se bojíte neznámého. Bojíte se toho, že zůstanete na všechno sami a nebudete si umět poradit. Nesmíte nechat problémy nedořešené. Najděte sílu dotahovat věci do konce a spoléhat se sami na sebe.

Pokud ve snu uvidíte otce, znamená to, že budete mít štěstí. Sen předpovídá, že před sebou máte skvělou budoucnost.

Jestliže vás otec ve snu políbí, bude v rodině klid a mír. Když ve snu otec odchází z domu, utrpíte škodu, kterou už pravděpodobně nenahradíte. Když ve snu uvidíte otce, který je ve velmi dobré náladě, budete mít v blízké budoucnosti štěstí.

Pokud otec ve snu někoho trestá, budete oceněni za váš spravedlivý čin. Pokud otce uslyšíte ve snu mluvit, vždy se chovejte slušně.  

Sen o opilém otci

Je důležité, zda váš otec opravdu pije, nebo si jen občas dá skleničku. Pokud pravidelně pije, sen nesymbolizuje nic zvláštního. Pokud se ale napije jen občas a vám se zdálo, že je opilý, hrozí vám, že se stanete obětí podvodu.