Sen o medvědovi

Sen o medvědovi
Výklad snu o medvědovi ve vašem symbolizuje střet s nepřítelem. Jestliže vás ve snu medvěd lovil, pravděpodobně máte v životě nějakého rivala. Dejte si pozor, někdo vám chce udělat problémy.

Podle snáře medvěd symbolizuje také sílu, soupeřivost, vítězství a úspěch.

Zuřící medvěd

Pokud před sebou ve snu uvidíte zuřícího medvěda, který se přibližuje, hrozí vám problémy ze strany vašeho vedoucího v zaměstnání. Jestliže medvěd vrčí a je svázaný, vyhrajete boj o pozici a zbavíte se konkurence.

Útěk před medvědem

Když ve snu medvědovi utečete, dosáhnete svých pracovních cílů a také byste měli být na pozoru před nepřítelem.

Rozzlobený medvěd

Jestliže se rozzlobený medvěd stane ve snu vaším přítelem, minou vás pracovní problémy. Pokud si získáte náklonnost agresivního medvěda a ten změní své chování, dosáhnete větší úcty díky intenzivní pracovní činnosti.

Krásný medvěd

Uvidíte-li ve snu krásného lesklého medvěda, budete mít mimořádné pracovní úspěchy a vysoké postavení ve společnosti.

Doupě se spícím medvědem

Když navštívíte doupě se spícím medvědem, budete mít do budoucna velké potíže, ve kterých bude hrát roli velmi silný soupeř.

Medvědí kůže

Jestliže dostanete ve snu darem krásnou medvědí kůži, přijdou k vám neočekávané finance, bohatství a úspěch v rodinném životě. Pokud budete medvědí kůži s někým sdílet, sen varuje před sporem v souvislosti s dědickým řízením a při dělení majetku.

Stane-li se, že vás ve snu medvěd uloví, budete mít velké potíže, přijdou ztráty a možná i soudní líčení.

Společenství medvědů

Když ve snu uvidíte větší množství medvědů na jednom místě, není to dobré znamení pro vaši budoucnost. Pokud proti nim budete ve snu bojovat, hrozí vám situace, že budete zataženi do velkého konfliktu.

Jestliže jste viděli medvědici s medvíďaty, sen vám předpovídá problémy a materiální náklady při výchově dětí.