Sen o alkoholu

Sen o alkoholu
Jestliže se vám zdálo o tom, že jste přebrali alkohol, stane se nějaká závažná událost, která vše změní. Podle snáře je symbol alkoholu ve snu předpověď neúspěšného konání.

Zdálo se vám o konkrétním typu alkoholu?

Každý typ alkoholu má jiný výklad. Pokud jste ve snu pili brandy, získáte vysokou pozici v zaměstnání. Jestli jste pili whisky, hrozí vám zklamání. Když se vám zdálo o vodce, očekávejte ostudu. Popíjeli jste ve snu koňak? Jste velmi aktivní v sexu. Rum prorokuje brzkou svatbu a likér předpovídá krátkodobý úspěch, který vzplane jako sirka. Jestli ve snu pijete víno, jste v reálu připraveni na blízkost druhého člověka až po užití alkoholu.

Předejděte nevěře

Výkladem snu o alkoholu je také upozornění na to, že byste měli odolat pokušení k nevěře. Potřebujete relaxaci a odpočinek, hodně pracujete.

Sen o alkoholu také symbolizuje váš problém s řešením životních problémů a váš nezdravý přístup k lidem. Ovšem také poukazuje na to, že jste kreativní a společenští.

Pít alkohol ve snu znamená vaši neochotu být zodpovědní za váš vztah.

Láhev vína, která se ve snu rozbila symbolizuje, že vaše láska a vášeň překročí všechny přístupné hranice.

Sudy s alkoholem

Pokud uvidíte velké množství sudů s alkoholem, čeká vás luxusní život. Jestliže jste rozlévali alkohol do mnoha menších nádob, znamená to, že zažijete spousty dobrodružství a radostí.  

Večírek

Jestliže se ve snu zúčastníte večírku, kde byly různé alkoholické nápoje, očekávejte, že se stane důležitá událost, která změní ráz vašeho života. Přinese vám materiální výhody a zvýší se vaše společenské postavení. Pokud ve snu odmítnete pít alkohol, znamená to, že brzy učiníte nějaké rozhodnutí, které vám může změnit život.

Když ve snu uvidíte, že alkohol užívají vaši příbuzní a přátelé, budete si muset vybrat mezi materiální a duchovní sférou.