Sen o krádeži

Sen o krádeži
Výkladem snu o krádeži je nová příležitost překonat vaše obavy z blízké budoucnosti. Jestliže se vám často zdá, že vás někdo připravil o majetek, znamená to, že máte ve své blízkosti parazita, který se na vás živí.

Snář vás upozorňuje na to, ať si dáte pozor na osobu ze svého okolí, která vás využívá ke svému prospěchu.

Jestliže jste byli okradeni ve snu, nebudete mít dobrý den a nebude se vám dařit. Proto raději posuňte rozhodnutí o důležitých záležitostech o několik dní.

Krádež peněz

Pokud ve snu přijdete o peníze, sen vám signalizuje situaci, že nemáte své problémy plně pod kontrolou a vymkly se vám z rukou.

TIP na článek: sny a všechny jejich zákoutí

Obvinění z krádeže

Býti obviněn z krádeže ve snu znamená, že se stanete součástí hloupého nedorozumění, které vám může přinést špatnou pověst. Nebojte se, situace se rychle vysvětlí.

Velmi záleží na tom, co bylo ve snu ukradeno. Ukradený papír poukazuje na zhoršení zdraví. Ukradené mince předpovídají ukončení kariéry. Ukradené boty značí dlouhodobé cestování. Krádež osobních věcí upozorňuje na to, že vás chce někdo oklamat. Dávejte si pozor na osoby ze svého okolí.

TIP na článek: sny a všechny jejich zákoutí

Krádež tašky

Kradená taška je dobré znamení, jelikož se zbavíte každodenních potíží. Odpočinete si od rutiny a zrelaxujete se.

Uvidíte-li krádež peněženky ve snu, dejte si pozor, protože vás chce někdo využít.

Ukradený telefon

Krádež telefonu poukazuje na vaši uzavřenost před okolím. Kdy jste naposledy zatelefonovali svým přátelům?

Krádež auta

Ukradené auto ve snu značí, jak moc jste závislí na názorech jiných lidí. Dejte více na sebe a na svá rozhodnutí.

Vykradení bytu

Vykradený byt ve snu vám symbolizuje, že byste měli přijmout minulost a měli byste se s ní naučit žít. Přijměte své chyby a nebuďte na sebe tak tvrdí. Nezaměřujte se stále na sebe a sledujte více své okolí. Brzy zjistíte, že problémy netrápí jen vás.